Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18868 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 22/02/2010 : 17:15:19
|
hm, to stoji ali mislim da je milky.....mislio na Ludensove specijalce.Nema reprinta ni pravih od VC ni izmišljenih od Ludensa,zato ljudi kupujte danas jer ko zna kad ce ...................................... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 22/02/2010 : 18:26:47
|
quote: Originally posted by teller
hm, to stoji ali mislim da je milky.....mislio na Ludensove specijalce.Nema reprinta ni pravih od VC ni izmišljenih od Ludensa,zato ljudi kupujte danas jer ko zna kad ce ......................................
Ma u pravu si 3 stripa u reprintu za 2.5 evra i to ekstra odradjeno (Mislim na ludens) tesko da ce vise ikad biti, trebali bi da ga malo ubrzaju na mesec dana. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
milkywaymanser
Junior Member
Serbia
457 Posts
Member since 22/04/2003 |
Posted - 22/02/2010 : 19:08:24
|
quote: Originally posted by teller
hm, to stoji ali mislim da je milky.....mislio na Ludensove specijalce.Nema reprinta ni pravih od VC ni izmišljenih od Ludensa,zato ljudi kupujte danas jer ko zna kad ce ......................................
Da, mislio sam na Ludensove specijalce. Ja bih voleo da ih izbace i u redovnoj seriji. Kupio bi ih u obe varijante. Lepo stoje onako na metar |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4742 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Topic |
|