nikad nisam toga Martija procitao do kraja, pa sam to tek sada zapazio....koje budale ti graficari,tu se vidi da su jim stripovi sprdacina i zajebancija a ne ozbiljan posao...da sam ja Bernard ili vlastnik Ludensa dobili bi don u dupe odmah...jeb..o bi ja njima Sandru...uvreda za citaoce i martinoljubce.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
tellere pizdis ovako je bar netko i kupio taj inace oduran i dozlaboga dosadan strip sto vise tih subverzija na losim stripovima treba! eh, u jednom LB trebala ja i jedna hercegovacka pripizdina na zemljovid, ali nisu dali jer je sam po sebi taj MM (vampir) bio odlican
salu na stranu, ali preozbiljni ljudi ne bi se smjeli baviti stripom ni na koji nacin
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Originally posted by teller da sam ja Bernard ili vlastnik Ludensa dobili bi don u dupe odmah...jeb..o bi ja njima Sandru...uvreda za citaoce i martinoljubce.