Pa mislim ZS! U LMS nema nista sto valja a nije reprintano(puno kvalitetnije nego LMS izdanja),a u ZS imamo Texa koji nije objavljen nigdje kao reprint,imamo PSDZ koje su objavljene jedino kao pirati,Tima i Dastija,Karabinu(koji je istina bog u banani),i zagora kojem vrijednost raste bez obzira na milion reprinata. Onog dana kad ludens izda komplet MNo-a,a Van Gogh KIta Tellera(Ken je vec gotov) sa LMS-om cemo si moc guzice brisat! Eventualno ne sa Zoro-om. Taj je jak,a sigurno ga niko nebu reprintal!
Pa mislim ZS! U LMS nema nista sto valja a nije reprintano(puno kvalitetnije nego LMS izdanja),a u ZS imamo Texa koji nije objavljen nigdje kao reprint,imamo PSDZ koje su objavljene jedino kao pirati,Tima i Dastija,Karabinu(koji je istina bog u banani),i zagora kojem vrijednost raste bez obzira na milion reprinata. Onog dana kad ludens izda komplet MNo-a,a Van Gogh KIta Tellera(Ken je vec gotov) sa LMS-om cemo si moc guzice brisat! Eventualno ne sa Zoro-om. Taj je jak,a sigurno ga niko nebu reprintal!
"Price sa Divljeg zapada" su objavljivane i u LMS...Pogledaj LMS od broja 47. do 50.,pa i kasnije...
Uh, vrlo teško pitanje, bar za mene. I jedna i druga su mi jednako drage. Kad cujem rijec Zlatna "strip" serija, onda asociacija ide na Zagora. A LMS me asocira na Mr. No-a.
Uvijek mi je bila ZS draza...Valjda zbog Zagora i Teks Vilera(a volio sam i Kapetana Mikija ---tad sam bio dijete).
I "Price sa Divljeg zapada" je izuzetan serijal,a objavljivali su i "Tim i Dasti"...Jedino su preterali sa onih 70. uzastopnih brojeva "Komandant Marka"...