i ja sam za to, ali uz napomenu da su unutra Villine majstorije...a kako to kod Ludensa može izgledat je primjer Maxi Mister Noa sastavljenog od barvnih brojeva...tako da izlika da to nije moguce ne stoji... kako bi samo izgledao taj zadnji trobroj sa Thanderom u cijelovitoj prici na 300 stranica.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
zaboravljas da je ovo ludens a ne SA... koliko god traljav bio, tamo ipak postoji doza ljubavi prema stripu... a na ludensovu celu stoji osoba koja ne vidi nista osim love i ne zeli riskirati nimalo...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
procitao Golden Pass i sasvim zanimljivo štivo, nije da pljuši akcije, do 40 stranice susret dvojice rendžera sa napadacima iz zasjede(dvojica žutokljunca) pa mlakljaža u salonu i susret sa starim poznanikom i spasavanje iz zatvora te pripreme na boks mec...za prvi broj solidan Nolitin uvod, nadam se da sljedi dobar zaplet u sljedeca dva broja...jedino je zaje...bano, da ce se nastavak oddužit sve do jeseni(kako netko rece)...predugo za cekati i održati epizodu u memoriji...bolji je recept sacekati sva tri broja i procitati u jednom komadu...ali kako se zadržati, kad je strip u ruci? Ticci dobar ali ništa posebno, on je jedan od crtaca kojima bi boja znatno popravila dojam, bar ja tako mislim.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Evo, procitao i ja epizodu ugodno se iznenadivsi kad vidjeh da ju je Sergio Bonelli napisao,a i Ticci je bio fenomenalan.Sto se same price tice, uvijek isti povratak starog Pata koji je ovoga puta pokazao da Tex i Kit nisu u tako losem financijskom stanju.Sama naslovnica govori da ce nastavak biti zanimljiv, a bio sam malko ljut kad sam vidio da je prica prekinuta taman na pocetku onog boksackog meca...