ovo novo digitalno kolorisanje zagorovih naslovnica mi se uopste ne svidja. Kada covjek vidi kako su stanove obojene, dodje mu da place
Kod Stana se najbolje vidi koliko je boja utjecala na kvalietet njegovih naslovnica. Ove nove duplo bolje izgledaju nego stare, koje su trenutno aktuelne kod Ludensa.
Originally posted by King Warrior Kod Stana se najbolje vidi koliko je boja utjecala na kvalietet njegovih naslovnica. Ove nove duplo bolje izgledaju nego stare, koje su trenutno aktuelne kod Ludensa.
Da, samo što Stano za razliku od Ferrija koristi na naslovnicama drugacije tehnike. Gvaš, akrilne boje i ostalo pa naslovnica izgleda ko malo umjetnicko djelo, za razliku od gornje Ferrijeve. KOliko su savršenije Villine naslovnice na Texu. Zapravo kad bolje pogledam, Ferri baš i jest prosjek.
Ferri ne boji sam svoje naslovnice. To radi neki tip u roku dva minuta sa PCom. Ima video na youtube...
Postaj onda video...
Mogao bi Ferri svoje crno-bijele ilustracije stavljati kao naslovnice. Puno bolje bi izgledao tamniji tuš nego ovo bojanje. A i Ferrija bih malo maknuo s naslovnica, neki radi redovne epizode, a na njegovo mjesto nekog mladeg tko bi bolje iskoristio mjesto na naslovnici nekom drugom tehnikom. Frisenda npr. ionako se ukida MV staff, tako da...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
video ima negjde na ultimate topicu. Slazem se da se Ferri poslije 600 naslovnica istrosio. Svjeza krv bi bila dobra, a slikarstvo tj. naslovnice nisu nikad bile njegova specijalnost, tu ima drugih koji su znatno bolji. On je cistokrvni crtac stripova,majstor atmosfere i kadriranja. Sta ja znam, neko novi bi bio dobro osvjezenje, pod uslovom da taj novi nije Laurenti. On se pokazao vec na naslovnicama KI izdanja.
pa ne znam bas. pogledaj 2. kadar. to nije puska vec neka igracka, a kamoli onovremena stand. vojnicka puska am. vojske. za odoru se slazem, ali vec je bilo i prije u maxijima. u biti u pravu si za odore - ti maxiji su valjda poslije ovoga isli.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Da, kad malo bolje pogledam puška je bezvezno nacrtana, u pravu si. Ali barem su prestali forsirati winchesterke koje u to vrijeme još nisu ni postojale, americka vojska ih ionako nije koristila, a u Zagoru i Texu stalno im stavljaju te puške u ruke.
pa texu mogu, on nije vojnik. zagoru i bilo kome tada samo vremeplovom zanimljivo da je u grad. ratu osim konjanistva brzometka/repetirka odbijena jer je "to cisto rasipanje streljiva" no, to je cak donekle i tocno za ondasnje modele...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!