Dobra je naslovnica u odnosu za redovna izdanja....I cini mi se da je ubrzan izlazak marka i bleka ako jeste onda je to lepa vest.....jel neko prati hronologiju izgleda da se ubrzava ili mi se cini samo........
Dobra ideja, ali nazalost izostaje hronologija izdanja, jer su bas tih prvih 19 brojeva poprilicno zbrda-zdola pakovani u sveske, ali to nije do Ludensa nego do IFa
broj 1 if edizioni Blek, konacno da krene od pocetka Ludens i da sa specijalcima stignemo prvog esse-gesse (21 original ifedizioni), dobro se prodaje specijal izgleda,šteta da cijene rastu ali...izgleda da ne ide drugcije.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ludens prati IF edizioni, i to: Ludens Blek od 01-28 je kod If edizioni broj 20-48 (broj 30 kod IFa je Ludens special Blek 01, dolazi izmedju Ludens 19 i 20 i posle Ludens 24, hronoloski ide Ludens 26, pa onda Ludens 25 - ne znam zasto je Ludens to uradio). Special br 02 Ludens je IF broj 50 Special br 03 Ludens je If broj 02 Special br 04 Ludens je IF broj 03 Special br 05 Ludens je IF broj 01
Bice od mene uskoro jedan sasvim solidan uporedni spisak u excelu na kome vec duze radim, gde ce biti obuhvaceno sve izaslo kod nas uporedjeno sa IF izdanjima.
Ludens prati IF edizioni, i to: Ludens Blek od 01-28 je kod If edizioni broj 20-48 (broj 30 kod IFa je Ludens special Blek 01, dolazi izmedju Ludens 19 i 20 i posle Ludens 24, hronoloski ide Ludens 26, pa onda Ludens 25 - ne znam zasto je Ludens to uradio). Special br 02 Ludens je IF broj 50 Special br 03 Ludens je If broj 02 Special br 04 Ludens je IF broj 03 Special br 05 Ludens je IF broj 01
Bice od mene uskoro jedan sasvim solidan uporedni spisak u excelu na kome vec duze radim, gde ce biti obuhvaceno sve izaslo kod nas uporedjeno sa IF izdanjima.
Hvala sad mi je malo jasnije ali ovaj dolazak izmedju 19/20 nije bas jasan ...kada budes radio taj popis uradi epizode u l.m.s. obavezno ...hvala.....