ispostavlja se da imam ruznu naviku da citam ovaj topik od kraja, kao sto prvo u novinama citam sportske strane; znaci 2/3 epizode je Mitton crtao, zna li se koja je treca? Zna li neko da li je ovaj Blek stigao u Darkwood?
Samo naslovnicu prvog broja kod IFa (ovaj sad sto izlazi kao spec 05) nije radio Mastantuono, posle ih on crta sve do broja 71. Posle toga dolaze vec vidjene naslovnice u LMSu, Strip Zabavniku (valjda mahom Mitton)...IF je sad valjda na 83. broju
Ova naslovnica je odlicna, za razliku od ostalih...
Bas sad nesto listam Blek Special 03 i vidim da je kao cetvrta prica Occultisovi korijeni uradjena pisana verzija (po scenariju Navarro, crtez Mitton) sa Mittonovim ilustracijama iz stripa LMS 456 Okultisovo Detinjstvo, da li to znaci da IF nece da objavi ovu epizodu kao strip, vec samo ovako? Pod retpostavkom da Ludens nista ne radi na svoju ruku, nego onako kako originalno rade u IFu...
Sve tri je Mitton crtao: 1) LMS 409 - PONOR PROKLETIH 2) (Big George) - neobjavljeno 3) LMS 430 - OPERACIJA OKULTISKAF
Crtež u drugoj epizodi je drugaciji jer je Mitton tu epizodu nacrtao 10 godina nakon ovih ostalih.
hvala na obavijesti! iako ima zajednickih elemenata, crtez se drasticno promijenio! pogledajte samo bleka u zadnjem kadru. eto izazova renkyju ne mogu da ne komentiram prijevod: red mask??? red maska, red masku, red maskom... jao kako predivno! i nije nikakav bostonski misterij, nego tajne bostona/bostonske tajne (i misteri di boston)... uostalom, dnevnikovi naslovi 563 puta bolji! same epizode su tako naivne, treš do boli, ali tako zabavne da je to nešto. daleko ugodnije od recimo novog zagora ili dylana
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Sve tri je Mitton crtao: 1) LMS 409 - PONOR PROKLETIH 2) (Big George) - neobjavljeno 3) LMS 430 - OPERACIJA OKULTISKAF
Crtež u drugoj epizodi je drugaciji jer je Mitton tu epizodu nacrtao 10 godina nakon ovih ostalih.
hvala na obavijesti! iako ima zajednickih elemenata, crtez se drasticno promijenio! pogledajte samo bleka u zadnjem kadru. eto izazova renkyju ne mogu da ne komentiram prijevod: red mask??? red maska, red masku, red maskom... jao kako predivno! i nije nikakav bostonski misterij, nego tajne bostona/bostonske tajne (i misteri di boston)... uostalom, dnevnikovi naslovi 563 puta bolji! same epizode su tako naivne, treš do boli, ali tako zabavne da je to nešto. daleko ugodnije od recimo novog zagora ili dylana
Info da je to Mitton sam našao na uBC-u, gdje tvrde da je cijeli broj on nacrtao.
ali nije kuerac nego kerac, qrac s tipfelerom kako kaze sam Bane
btw ni stranice u ludensu ne mogu izbrojati, 252 s koricama! po zakonu o zastiti potrosaca, platili bi u normalnoj drzavi lijepu sumu... a po predstojecem zakonu o upotrebi hrv. jezika, ludens bi sam napunio proracun u nas koliko ima engleskog
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
kupljeno,odlican specijal,Mitton je car, cak mi je druga prica još najbolje nacrtana... još da mi neko se usudi zucnut da je Blek loš...dobro da je naivan stoji ali loš nikako.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!