Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Chico nabi pile,uhvati me glad kod ove najave. Vec da li je ko :nacuo,nanjusio ili dobio cak krivu informaciju u vezi 3 HC(Chico) sto nisu izasli,da li ce se raditi?
Ako nece,greska je ,zgodno bi bilo i to napraviti!
pa dobro,i prije su preskakali pa mogu i sad... a cico i company mi i djeluje kao za kraj kao i sama naslovna gdje su svi na slici tako da njega bi i trebali zadnjeg da objave. a ostale manje-vise.
pa dobro,i prije su preskakali pa mogu i sad... a cico i company mi i djeluje kao za kraj kao i sama naslovna gdje su svi na slici tako da njega bi i trebali zadnjeg da objave. a ostale manje-vise.
U Ciko i company je i onaj Cvajnštajn iz River Chica, zar ne?
U Ciko i company je i onaj Cvajnštajn iz River Chica, zar ne?
nemam pojma,na naslovnoj su uz cika samo onih 5 likova koji su vise puta bili
i od njih samo drunky nema svoj strip kao dodatak specijalu. po meni je zasluzio. evo i radnje recimo drunky treba da isporuci neke stripove nekom kolekcionaru koji ih je kupio na aukciji,ali desi se to da ga taj kolekcionar napadne jer mu nije poslano kao tiskovina vec kao paket...
Ako neko moze pogledati koliko stranica ima Chico istrazivac,kod mene 128 a nigdje nepise kraj,svrsetak i sl.
kod mene isto. Zavrsava se na going-going trebalo bi da je sve tu, i ostali isto pocinjua sa stranom 1 i zavrsavaju na 128str., sto znaci sa koricama 132