Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21132 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 10:50:19
|
quote: Originally posted by Ultras
Anto, daj pojasnjenje
Najaca slika je gde Colt objašnjava kako je osmislio prevaru sa Mirabilisom iz koje je zakljucio da ne treba izdavati Kapetana Mikija, Natana, Nika, Juliju i Legs, vec jedan kraci serijal (Caravan), kako je nasankao Vronskog i tako to. A evo šta u tom trenutku razmišljaju ostali : Pajtos :"Jebote što je zgodan ovaj Coltov drugar, mogao bih da ga startujem kasnije" Cronos:"Opet nisam posekao nokte" Carson:"Samo da Tex ne pocne posle da me jaše što sam se najviše od svih primio na ovo ispaljivanje." Bruce:"Kao Pajtos šmeka ovog decka, znao sam da je gej" Bob:"Da li sam ga izvadio pre svršavanja ?Uff, u picku materinu , sledeci put stavicu kondom !" Ultras:"Samo da dobijemo, samo da dobijemo,..." DocA:"Gde se do kurca ovde briše slika, jebem ti aparat" |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
torgal
Starting Member
Serbia
5 Posts
Member since 07/05/2009 |
Posted - 09/05/2010 : 13:48:06
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Ultras
Anto, daj pojasnjenje
Najaca slika je gde Colt objašnjava kako je osmislio prevaru sa Mirabilisom iz koje je zakljucio da ne treba izdavati Kapetana Mikija, Natana, Nika, Juliju i Legs, vec jedan kraci serijal (Caravan), kako je nasankao Vronskog i tako to. A evo šta u tom trenutku razmišljaju ostali : Pajtos :"Jebote što je zgodan ovaj Coltov drugar, mogao bih da ga startujem kasnije" Cronos:"Opet nisam posekao nokte" Carson:"Samo da Tex ne pocne posle da me jaše što sam se najviše od svih primio na ovo ispaljivanje." Bruce:"Kao Pajtos šmeka ovog decka, znao sam da je gej" Bob:"Da li sam ga izvadio pre svršavanja ?Uff, u picku materinu , sledeci put stavicu kondom !" Ultras:"Samo da dobijemo, samo da dobijemo,..." DocA:"Gde se do kurca ovde briše slika, jebem ti aparat"
|
fizicki sam radnik u dusi i telu |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 16:05:19
|
Ako Antitj ne bidne banovan za ove klevete,demostrativno cu napustiti forum uz parolu:"Videcete,bez mene ce vam biti lakse!" @Torgal Erixon Ma jok,bre,to se Anto zeza,'ca Colt nema nista sAS time... |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 09/05/2010 : 16:26:05
|
quote: Originally posted by Pajtos
Dobro,ne me prav'te na majmuna,koj' je taj Voja?! ()
Voja? Plemeniti (dobri) Voja? Umetnik cudna soja? Pa, neje li to ovaj cova?
A eve ga i njegov pazljiv slusalac, Karson Bean
V: "Uzmimo na primer Staru Grcku, Helenu i uticaj Sofokla na komplementarne boje i naslovne strane na Bloody Sunday. To je pokazatelj da je starogrcka kultura bila predvodnik danasnjim kvaziumetnicima da osnuju sopstveni dizajn studio cija je osnova bila mesec cinober sa orandzastu kosulju"
K: "A zamisli uzarenu masu. Odatle je sve pocelo. I zato Dilan Dog ima narandzastu kosuljku... A Teks je glupan. A ja sam lip, ali bas lip. "
|
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 16:34:58
|
Samo se vi zabavljajte, meni je potreban jos dodatni odmor...ja se ne secam puno toga od posle vaseg odlaska..ni kako sam se vratio u bazu?!
cronose,'de ono zaglavismo nocas ti i jA |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 09/05/2010 : 18:24:28
|
USKORO!! Mecem na aukcije: -Caravan br.1.sa potpisom Colta; -Caravan br.2.sa potpisom urednika Marka(za cijim nikom jos uvek traga juznjacka UDB-a("U Da ga 'Bem") i Caravan br.3.sa potpisom Texa Willera! Koj' izbida sva tri dobija na poklon autenticne naocare za sunce Texa Willera! |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 09/05/2010 : 18:34:15
|
USKORO!! Mecem na aukcije: -Caravan br.1.sa potpisom Colta; -Caravan br.2.sa potpisom urednika Marka(za cijim nikom jos uvek traga juznjacka UDB-a("U Da ga 'Bem") i Caravan br.3.sa potpisom Texa Willera! Koj' izbida sva tri dobija na poklon autenticne naocare za sunce Texa Willera!
|
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 18:56:35
|
USKORO!! Mecem na aukcije: -Caravan br.1.sa potpisom Colta; -Caravan br.2.sa potpisom urednika Marka(za cijim nikom jos uvek traga juznjacka UDB-a("U Da ga 'Bem") i Caravan br.3.sa potpisom Texa Willera! Koj' izbida sva tri dobija na poklon autenticne naocare za sunce Texa Willera!
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 20:41:06
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Setio se pred Nis da gi zaboravio. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 09/05/2010 : 20:54:58
|
Koristim priliku da se zahvalim snagama Konfederacije na fenomenalnom doceku, zaista su pokazali da price o tradicionalnoj gostoprimljivosti ljudi iz tog kraja nisu preterane. Ostaje zal sto nije bio kasper (anto je bio opravdano odsutan treningom za kosmonauta/osvajanjem Mont Everesta/igranjem u startnoj petorci Partizana na F4...), valjda ce biti prilike da i on dojase. Nadam se da ce se ovo druzenje sto pre ponoviti. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 09/05/2010 : 21:10:02
|
quote: Originally posted by Colt
Koristim priliku da se zahvalim snagama Konfederacije na fenomenalnom doceku, zaista su pokazali da price o tradicionalnoj gostoprimljivosti ljudi iz tog kraja nisu preterane. Ostaje zal sto nije bio kasper (anto je bio opravdano odsutan treningom za kosmonauta/osvajanjem Mont Everesta/igranjem u startnoj petorci Partizana na F4...), valjda ce biti prilike da i on dojase. Nadam se da ce se ovo druzenje sto pre ponoviti.
Zahvala ide i s Texove i moje strane domacinima na gostoprimstvu i na...ovo li nas Colt poziva? Hvala na pozivu, doci cemo! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 21:15:39
|
Bravo majstore, ali kad bolje primetim nemaš vojnin potpis |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 09/05/2010 : 21:19:11
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Bravo majstore, ali kad bolje primetim nemaš vojnin potpis
Pa on zna i da pise?????
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 09/05/2010 : 21:20:12
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Koristim priliku da se zahvalim snagama Konfederacije na fenomenalnom doceku, zaista su pokazali da price o tradicionalnoj gostoprimljivosti ljudi iz tog kraja nisu preterane. Ostaje zal sto nije bio kasper (anto je bio opravdano odsutan treningom za kosmonauta/osvajanjem Mont Everesta/igranjem u startnoj petorci Partizana na F4...), valjda ce biti prilike da i on dojase. Nadam se da ce se ovo druzenje sto pre ponoviti.
Zahvala ide i s Texove i moje strane domacinima na gostoprimstvu i na...ovo li nas Colt poziva? Hvala na pozivu, doci cemo!
Svi u paketu |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 09/05/2010 : 21:24:58
|
Jedana veoma interesantna vest (lici na trac, ali nije): " Sinoc negde oko 22.00 casa i nešto minuta, cudne dve prilike primecene kako napuštaju etno restoran Koliba u Leskovac, znatno pdgojeni Jedan s'kosu i to dugu (potvrdeno da nije hipik) i drugi bez kosu (al kažu da ima veze za hipi komune) Ostaje samo nerazjašnjeno šta su ova dvojica imala u predelu stomaka |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 09/05/2010 : 21:48:52
|
Koristim priliku da se zahvalim snagama Konfederacije na fenomenalnom doceku, zaista su pokazali da price o tradicionalnoj gostoprimljivosti ljudi iz tog kraja nisu preterane...
Ah,laskavce,mogu zamisliti sta tek zenama radis! Zadovoljstvo je nase!Bese nam velika cast imati takve goste(snage Unije ),a Caravan je dobio verne fanove!
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 09/05/2010 : 21:55:20
|
Koristim priliku da se zahvalim snagama Konfederacije na fenomenalnom doceku, zaista su pokazali da price o tradicionalnoj gostoprimljivosti ljudi iz tog kraja nisu preterane...
Ah,laskavce,mogu zamisliti sta tek zenama radis! Zadovoljstvo je nase!Bese nam velika cast imati takve goste(snage Unije ),a Caravan je dobio verne fanove!
Mani se be ti vise iz rovovi da pises, sve ti izlaze dupli postovi. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 09/05/2010 : 23:11:06
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
cronosove carolije (krompirici)
Da li moze Blazina da napravi od ovoga jednu naslovnicu, ali tako da se vide samo krompirici? |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 09/05/2010 : 23:39:39
|
Prijatelji, hvala Vam na jucerašnjem gostoprimstvu
Sve je bilo perfektno. Restoran Koliba je prva liga, srdacnost domacina je prava južnjacka.
Rekapitulacija dogadaja
Stižem u Niš oko podneva - najzad upoznajem Texa koji me je sacekao na stanici. Palimo do Gorce i desi nam se Stella Artois
Junacki smo se držali i exirali problem
Do tada smo naš položaj držali u tajnosti a onda rešimo da pozovemo i ostale. Stižu Carson, Bob, Srleb.
Ova prva slika je moj pokusaj da nas iz "ruke" slikam sve zajedno, a druga slika je Srlebovih (Srdan) ruku delo.
Kada smo popili gajbicu "Stelle" krenuli smo na drugo pivo (nismo baš bili oduševljeni)... i sedamo u Srdanov auto i brzinom munje picimo za Leskovac. Još razmišljam o tome da li je brže Srdan vozio ili smo mi brže pili pivo koje je Tex u razmeni sa Bobom dobio za Ridobradog. Odlucice naknadno fotofiniš - jer smo u isto vreme stigli kod Cronosa i ostali bez piva.
Cronos kao pravi domacin vadi rakiju staru 300 godina i oni koji su do tada bili na nogama - padaju kao pokošeni. Nekako smo se pribrali i spremili za put kada je Cronos odlucio da nas šokira ponovo... POKAZAO NAM JE GDE DRŽI SVOJU STRIP KOLEKCIJU
Onaj ko misli da cu odati položaj (ili da sam tamo postavio neke lokatore) grdno greši Dovoljno ce biti da kažem da bez dinamita (za katance i blindirani ormar) i šlepera (za onu lepotinju od stripova) nema sta da tražite ispred Cronosove kuce. Odlicna kolekcija, druže
Verovatno se do sada svi pitate gde su do sada tri veoma bitna clana Južne pruge - Bruce Springsteen, docA i Pajtos.
DocA je rešio da casti jer mu je Tex doneo DD Emitor, pa je nakupovao one silne limenke. Pajtos, je (kao najpoznatiji ekolog medu nama) prvo završio svoju smenu cuvanja Beloglavih supova a zatim nam se prikljucio. Bruce je napravio korak dalje u iznenadenjima i poklonio mi Zagor special 22 (izašao prošli mesec u Italiji). Javno se zahvaljujem prijatelju Bruce-u za ovaj gest
Iz tog stripa smo saznali da Toriceli crta prvi broj Zagorone-a, kao i da ce jednodelna epizoda (koja u Italiji izlazi u junu sledece godine) biti u boji a crta je Feri. Laurenti crta novi povratak Verybada, Verni povratak Diging Bila, a Sedioli novi Maxi... Dok sam na brzinu listao ovaj special, video sam da se na 27 strani pojavljuje Kapetan Miki, a zakljucio sam i da je Gramacioni u stvari brat blizanac jednog od mojih "omiljenih" Zagor crtaca - Drkangela
A onda krecemo put "Kolibe"
Uskoro citajte
Da li je Srleb platio kaznu za prekoracenje brzine i nedozvoljeno parkiranje... Da li je docA smuvao vlasnicu restorana i njenu cerku... Da li je Caravan stigao u Leskovac... Da li su iz rezervata Beloglavih supova stigli dimni signali za Pajtosa... Da li je istina da su Cronosu za predjelo servirali HC stripove (i to format A4)... Da li su Nocni Orao i Srebrna Kosa bili posluženi brdom prženih krompirica (i da li se toga secaju)... Da li su Bob i Ultras bili iznenadeni besnim skandiranjem gostiju restorana: "Dokle Tole, dokle..." Da li je Bruce razmišljao kada je primio jednog huligana na konak... I najzad - da li su konobarice bile obnažene
nastavice se
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
Edited by - Ultras on 02/10/2010 13:31:19 |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
|