Author |
Topic |
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/04/2010 : 11:40:06
|
quote: Originally posted by djukak Vidim da je Maxi štampala Slobodna dalmacija dd.
Vec od prije pola godine. Nije to razlog.
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 25/04/2010 : 12:29:48
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by djukak Vidim da je Maxi štampala Slobodna dalmacija dd.
A imaš li informaciju koji je razlog. Koliko god mi Ludens nije drag, ipak mi ne bi bilo drago da nestane, a instinkt mi govori da nešto ocito s njim ne šljaka najbolje. |
I´m too old for this shit. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/04/2010 : 13:31:01
|
zar im treba razlog? pohlepa... vidjela zaba da se... znate vec...
a tiskanje u dugopolju nema veze, to sigurno znam. cak su im mrvicu smanjeni troskovi (recimo da je moglo pojeftiniti na racun toga za pola kune, ali nisu ni kad je snizen pdv, a kamoli ce zbog toga). |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 25/04/2010 : 13:33:46
|
quote: Originally posted by Renky
Ovo vazi za sva SA i LU izdanja (znas zbog cega pitam )?
Stvarno, sta je razlog? Poskupljenje papira na svetskom trzistu, nestasica banana u Indoneziji ili bacanje tiraza neznamkogstripa zbog greske stamparije? |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 25/04/2010 13:36:58 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 25/04/2010 : 14:02:55
|
bice da je nestasica banana, jer samo pederi mogu ovoliko odjedared da poskupe |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 25/04/2010 : 14:22:24
|
sjetilo me na ona lijepa vremena prije rata kada je svaki novi broj imao i novu cijenu!
maxi inace tako tako...recimo 65% |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 25/04/2010 : 14:47:48
|
mislim da ovoliko poskupljenje maxija ima veze sa onim paketima u kojima prodaju te iste maxije sa jos jednim stripom po puno nižoj cijeni... ionako najveci broj kupaca je te maxije kupovao u tim kompletima nakon par mjeseci do godine dana... pa su onda išli na to da oni koji ga kupuju odmah cim izade ce ga i sad kupiti po novoj cijeni a ostali ce ga nastaviti kupovati u kompletima koji ce po meni biti sad nešto skuplji,možda ona cijena koja je za marka i bleka u kompletima.. znaci za 4-6 kuna ili 1,2-1,4 KM skuplje... i opet ce kupci biti zadovoljni što nisu platili maxi 12 KM ili 49 kn vec u komplatu ga uzeli za 7,40 KM ili 30-ak kuna i još uz to dobili još jedan strip na 96 strana...
a možda planiraju novog junaka da izdaju pa im treba novac pa zato poskupljenje... možda kap. mikija,šta misliš Teleru.. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 25/04/2010 : 15:54:26
|
jjjeeeeeeeeee!bravo zlatane CARRRRUUUU!!!Kako se toga nismo prije setili,naravno Bernard sakuplja 60 000 kuna da nahrani Tiskove lešinare i izbaci velikog KAPETANA MIKIJA na nacin trobrojeva Bleka i Marka.... E to se zove OPRAVDANO POSKUPLJENJE.Bravo Bernarde a i tebi zlatane što nam otvoriše oci.Svi nešto lupali a ti pogodio u sridu.10 puntova od mene. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 25/04/2010 : 21:25:58
|
quote: Originally posted by teller
jjjeeeeeeeeee!bravo zlatane CARRRRUUUU!!!Kako se toga nismo prije setili,naravno Bernard sakuplja 60 000 kuna da nahrani Tiskove lešinare i izbaci velikog KAPETANA MIKIJA na nacin trobrojeva Bleka i Marka.... E to se zove OPRAVDANO POSKUPLJENJE.Bravo Bernarde a i tebi zlatane što nam otvoriše oci.Svi nešto lupali a ti pogodio u sridu.10 puntova od mene.
E da je nešto drugo onda bih se i ja veselio... |
Go kneel and weep
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 26/04/2010 : 01:28:23
|
quote: Originally posted by Curunir
evo kupio sam ga. crtez mi je uzasan. 49 kn, da. nemoj sad plz reci da je ludens postao libens na 9000 jebenih komada ovo je bas bezobrazno.
Nije i neka lova ako se proda tiraz od 9000 covjek dobije samo nekih 441 000 kuna ipak je to Zagor za ovu lovu ja ne bih ni preveo 1 strip a kamoli izdao ,malo zezancije ali vjerovatno postoji razlog poskupljenja. Neki stripovi idu u minus na nekim malkice navuces i to je to. p.s. pazi se HC Ludensa ako ti guzica zine na luksuz tu ces ga popusiti. Od sada se samo drzim Ludensa sc i hc da se dobro osiguram. |
|
|
djukak
Senior Member
2931 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 26/04/2010 : 08:25:12
|
quote: Originally posted by jasa
Valja li cemu ovaj ZG maxi i vrijedi li ga kupiti odmah?
Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM. Ovo se isplati imati samo zbog kolekcije. Iako Sedioli i nije toliko loš. Cisto sumnjam da cu ga ikada ponovo procitati... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Member since 28/01/2009 |
Posted - 26/04/2010 : 13:07:50
|
quote: Originally posted by djukak
Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM. Ovo se isplati imati samo zbog kolekcije. Iako Sedioli i nije toliko loš. Cisto sumnjam da cu ga ikada ponovo procitati...
bolji ili lošiji od tajnih agenata????? |
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
|
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 26/04/2010 : 13:10:35
|
quote: Originally posted by wintersnake
quote: Originally posted by djukak
Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM. Ovo se isplati imati samo zbog kolekcije. Iako Sedioli i nije toliko loš. Cisto sumnjam da cu ga ikada ponovo procitati...
bolji ili lošiji od tajnih agenata?????
meni licno bolji a sad... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 26/04/2010 : 13:23:09
|
quote: Originally posted by djukak Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM.
A? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 26/04/2010 : 13:56:36
|
Ako nastave sa poskupljenjima i drugih izdanja;meke korice i hc npr. mogao bi im se dogoditi dvosjekli mac.Pala bi prodaja i dalje,fanovi bi kupovali dalje slijepo vjerni stripu za koji primat drzi Ludenterprises.co & sons,mnogi bi se okrenuli Libellusu koji jeste skuplji imaju kvalitetniji papir koji ne smrdi, ja sam vec sve stripove Lud& co. odnio u podrum nek tamo smrde i trule a ostavio Libellus koji i ima bibliotekarsku vrijednost knjige-stripa i vizuelno odmara oci na policama naseg svakodnevnog prostora. Nejavjanje Ludensa na ovom NASEM sajtu kako je jedan clan komentirao,znaci da mu nije stalo sta mi mislimo nego reklamira svoju robu kako on hoce i kako zeli.Vise bi volio da Libellus preuzme Zagora i da ga on izbacuje u stampo-tiskaru makar bio skuplji ali cu imati kvalitetu,ne kupujemo mi pet-paracka izdanja nego nesto sto ima i kolekcionarsku vrijednost i estetsku tezinu. Ako planira izbaciti Kap.Mikija kao Bleka i Marka kao trobroj zeznut ce se jer naslovnice kao kod Bleka ne crtaju originalni crtaci(CEDRONI,BIFFIGNANDI I UBRETTI) ine mogu postici legendarnu popularnost kao nekada u Italiji ili kao kod nas. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 26/04/2010 14:02:51 |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 26/04/2010 : 14:24:32
|
Sedioli mi je inace dobar, al brate ode je crtež nenormalno statican i siromašan. Jako loše. Za pricu još ne znan. |
And like that... he's gone. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/04/2010 : 15:17:33
|
quote: Originally posted by emirem
Ako nastave sa poskupljenjima i drugih izdanja;meke korice i hc npr. mogao bi im se dogoditi dvosjekli mac.Pala bi prodaja i dalje,fanovi bi kupovali dalje slijepo vjerni stripu za koji primat drzi Ludenterprises.co & sons,mnogi bi se okrenuli Libellusu koji jeste skuplji imaju kvalitetniji papir koji ne smrdi, ja sam vec sve stripove Lud& co. odnio u podrum nek tamo smrde i trule a ostavio Libellus koji i ima bibliotekarsku vrijednost knjige-stripa i vizuelno odmara oci na policama naseg svakodnevnog prostora. Nejavjanje Ludensa na ovom NASEM sajtu kako je jedan clan komentirao,znaci da mu nije stalo sta mi mislimo nego reklamira svoju robu kako on hoce i kako zeli.Vise bi volio da Libellus preuzme Zagora i da ga on izbacuje u stampo-tiskaru makar bio skuplji ali cu imati kvalitetu,ne kupujemo mi pet-paracka izdanja nego nesto sto ima i kolekcionarsku vrijednost i estetsku tezinu. Ako planira izbaciti Kap.Mikija kao Bleka i Marka kao trobroj zeznut ce se jer naslovnice kao kod Bleka ne crtaju originalni crtaci(CEDRONI,BIFFIGNANDI I UBRETTI) ine mogu postici legendarnu popularnost kao nekada u Italiji ili kao kod nas.
Ha,ha,ha Zar ovakvih tipova ima? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 26/04/2010 : 19:21:13
|
Ja sam ga malo prolistao u strip knjižari i odlucio da ga necu kupiti. Ne svida mi se crtež. A i to malo što sam prolistao i procitao par stranica, prica mi se cini bezveze... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/04/2010 : 22:41:12
|
Poskupljenje ce svakako "stimulativno" djelovati na sve nas. Maxiji nikako nisu smjeli poskupiti, daleko su od ikakve kvalitete. Daš 50 kn za Nocnu moru na moru i možeš se okacit na tavan! |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 26/04/2010 : 23:15:23
|
Vrlo dobar maxi. Vidi se da je Sedioli sljedbenik stare zagorove škole crtanja, šta znaci - sve 5. Jako zabavno, maxi procitaš u komadu, a to je rijetkost. Amo rec - 86% ocjena od mene.
I jos da dodam, prva "ozbiljna" uloga Trampyja, i to se jako dobro uklopija. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
Edited by - Zagor-te-nay on 26/04/2010 23:26:26 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 26/04/2010 : 23:32:58
|
ovaj sedioli 5? mozda na skali od 1 do 20. crtez je OCAJAN. prica tako-tako. da, ima mnogo gorih. ali dati 50 kn za ovo je uzasno glupo. covjek se osjeca tako prevareno i pokislo. sramim se sto sam ovo kupio. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Topic |
|