forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi 10
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 25/04/2010 : 11:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Valja li cemu ovaj ZG maxi i vrijedi li ga kupiti odmah?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/04/2010 : 11:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by djukak
Vidim da je Maxi štampala Slobodna dalmacija dd.

Vec od prije pola godine. Nije to razlog.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 25/04/2010 : 12:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

A imaš li informaciju koji je razlog.
Koliko god mi Ludens nije drag, ipak mi ne bi bilo drago da nestane, a instinkt mi govori da nešto ocito s njim ne šljaka najbolje.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/04/2010 : 13:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
zar im treba razlog? pohlepa... vidjela zaba da se... znate vec...

a tiskanje u dugopolju nema veze, to sigurno znam. cak su im mrvicu smanjeni troskovi (recimo da je moglo pojeftiniti na racun toga za pola kune, ali nisu ni kad je snizen pdv, a kamoli ce zbog toga).

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 25/04/2010 : 13:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Ovo vazi za sva SA i LU izdanja (znas zbog cega pitam )?

Stvarno, sta je razlog? Poskupljenje papira na svetskom trzistu, nestasica banana u Indoneziji ili bacanje tiraza neznamkogstripa zbog greske stamparije?

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 25/04/2010 13:36:58
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/04/2010 : 14:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
bice da je nestasica banana, jer samo pederi mogu ovoliko odjedared da poskupe

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 25/04/2010 : 14:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
sjetilo me na ona lijepa vremena prije rata kada je svaki novi broj imao i novu cijenu!

maxi inace tako tako...recimo 65%

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/04/2010 : 14:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
mislim da ovoliko poskupljenje maxija ima veze sa onim paketima u kojima prodaju te iste maxije sa jos jednim stripom po puno nižoj cijeni...
ionako najveci broj kupaca je te maxije kupovao u tim kompletima nakon par mjeseci do godine dana...
pa su onda išli na to da oni koji ga kupuju odmah cim izade ce ga i sad kupiti po novoj cijeni a ostali ce ga nastaviti kupovati u kompletima koji ce po meni biti sad nešto skuplji,možda ona cijena koja je za marka i bleka u kompletima..
znaci za 4-6 kuna ili 1,2-1,4 KM skuplje...
i opet ce kupci biti zadovoljni što nisu platili maxi 12 KM ili 49 kn vec u komplatu ga uzeli za 7,40 KM ili 30-ak kuna i još uz to dobili još jedan strip na 96 strana...

a možda planiraju novog junaka da izdaju pa im treba novac pa zato poskupljenje...
možda kap. mikija,šta misliš Teleru..
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/04/2010 : 15:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
jjjeeeeeeeeee!bravo zlatane CARRRRUUUU!!!Kako se toga nismo prije setili,naravno Bernard sakuplja 60 000 kuna da
nahrani Tiskove lešinare i izbaci velikog KAPETANA MIKIJA na nacin trobrojeva Bleka i Marka....
E to se zove OPRAVDANO POSKUPLJENJE.Bravo Bernarde a i tebi zlatane što nam otvoriše oci.Svi nešto lupali a ti pogodio
u sridu.10 puntova od mene.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/04/2010 : 17:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 25/04/2010 : 21:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by teller

jjjeeeeeeeeee!bravo zlatane CARRRRUUUU!!!Kako se toga nismo prije setili,naravno Bernard sakuplja 60 000 kuna da
nahrani Tiskove lešinare i izbaci velikog KAPETANA MIKIJA na nacin trobrojeva Bleka i Marka....
E to se zove OPRAVDANO POSKUPLJENJE.Bravo Bernarde a i tebi zlatane što nam otvoriše oci.Svi nešto lupali a ti pogodio
u sridu.10 puntova od mene.

E da je nešto drugo onda bih se i ja veselio...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 26/04/2010 : 01:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

evo kupio sam ga. crtez mi je uzasan. 49 kn, da. nemoj sad plz reci da je ludens postao libens
na 9000 jebenih komada ovo je bas bezobrazno.

Nije i neka lova ako se proda tiraz od 9000 covjek dobije samo nekih 441 000 kuna ipak je to Zagor za ovu lovu ja ne bih ni preveo 1 strip a kamoli izdao ,malo zezancije ali vjerovatno postoji razlog poskupljenja.
Neki stripovi idu u minus na nekim malkice navuces i to je to.
p.s. pazi se HC Ludensa ako ti guzica zine na luksuz tu ces ga popusiti.
Od sada se samo drzim Ludensa sc i hc da se dobro osiguram.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2931 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 26/04/2010 : 08:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM. Ovo se isplati imati samo zbog kolekcije. Iako Sedioli i nije toliko loš. Cisto sumnjam da cu ga ikada ponovo procitati...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 26/04/2010 : 13:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:

quote:

Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM. Ovo se isplati imati samo zbog kolekcije. Iako Sedioli i nije toliko loš. Cisto sumnjam da cu ga ikada ponovo procitati...

bolji ili lošiji od tajnih agenata?????

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/04/2010 : 13:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by wintersnake

quote:

quote:

bolji ili lošiji od tajnih agenata?????

meni licno bolji a sad...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/04/2010 : 13:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Iskreno, da nije Zagor, prica bi vredila možda 3 KM.

A?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/04/2010 : 13:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Ako nastave sa poskupljenjima i drugih izdanja;meke korice i hc npr. mogao bi im se dogoditi dvosjekli mac.Pala bi prodaja i dalje,fanovi bi kupovali dalje slijepo vjerni stripu za koji primat drzi Ludenterprises.co & sons,mnogi bi se okrenuli Libellusu koji jeste skuplji imaju kvalitetniji papir koji ne smrdi, ja sam vec sve stripove Lud& co. odnio u podrum nek tamo smrde i trule a ostavio Libellus koji i ima bibliotekarsku vrijednost knjige-stripa i vizuelno odmara oci na policama naseg svakodnevnog prostora.
Nejavjanje Ludensa na ovom NASEM sajtu kako je jedan clan komentirao,znaci da mu nije stalo sta mi mislimo nego reklamira svoju robu kako on hoce i kako zeli.Vise bi volio da Libellus preuzme Zagora i da ga on izbacuje u stampo-tiskaru makar bio skuplji ali cu imati kvalitetu,ne kupujemo mi pet-paracka izdanja nego nesto sto ima i kolekcionarsku vrijednost i estetsku tezinu.
Ako planira izbaciti Kap.Mikija kao Bleka i Marka kao trobroj zeznut ce se jer naslovnice kao kod Bleka ne crtaju originalni crtaci(CEDRONI,BIFFIGNANDI I UBRETTI) ine mogu postici legendarnu popularnost kao nekada u Italiji ili kao kod nas.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 26/04/2010 14:02:51
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/04/2010 : 14:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Dobro bre, jel maxi cemu?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/04/2010 : 14:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Sedioli mi je inace dobar, al brate ode je crtež nenormalno statican i siromašan. Jako loše. Za pricu još ne znan.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/04/2010 : 15:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Ako nastave sa poskupljenjima i drugih izdanja;meke korice i hc npr. mogao bi im se dogoditi dvosjekli mac.Pala bi prodaja i dalje,fanovi bi kupovali dalje slijepo vjerni stripu za koji primat drzi Ludenterprises.co & sons,mnogi bi se okrenuli Libellusu koji jeste skuplji imaju kvalitetniji papir koji ne smrdi, ja sam vec sve stripove Lud& co. odnio u podrum nek tamo smrde i trule a ostavio Libellus koji i ima bibliotekarsku vrijednost knjige-stripa i vizuelno odmara oci na policama naseg svakodnevnog prostora.
Nejavjanje Ludensa na ovom NASEM sajtu kako je jedan clan komentirao,znaci da mu nije stalo sta mi mislimo nego reklamira svoju robu kako on hoce i kako zeli.Vise bi volio da Libellus preuzme Zagora i da ga on izbacuje u stampo-tiskaru makar bio skuplji ali cu imati kvalitetu,ne kupujemo mi pet-paracka izdanja nego nesto sto ima i kolekcionarsku vrijednost i estetsku tezinu.
Ako planira izbaciti Kap.Mikija kao Bleka i Marka kao trobroj zeznut ce se jer naslovnice kao kod Bleka ne crtaju originalni crtaci(CEDRONI,BIFFIGNANDI I UBRETTI) ine mogu postici legendarnu popularnost kao nekada u Italiji ili kao kod nas.

Ha,ha,ha
Zar ovakvih tipova ima?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/04/2010 : 19:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Ja sam ga malo prolistao u strip knjižari i odlucio da ga necu kupiti. Ne svida mi se crtež. A i to malo što sam prolistao i procitao par stranica, prica mi se cini bezveze...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/04/2010 : 22:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Poskupljenje ce svakako "stimulativno" djelovati na sve nas. Maxiji nikako nisu smjeli poskupiti, daleko su od ikakve kvalitete. Daš 50 kn za Nocnu moru na moru i možeš se okacit na tavan!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 26/04/2010 : 23:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Vrlo dobar maxi. Vidi se da je Sedioli sljedbenik stare zagorove škole crtanja, šta znaci - sve 5. Jako zabavno, maxi procitaš u komadu, a to je rijetkost. Amo rec - 86% ocjena od mene.

I jos da dodam, prva "ozbiljna" uloga Trampyja, i to se jako dobro uklopija.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 26/04/2010 23:26:26
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 26/04/2010 : 23:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ovaj sedioli 5? mozda na skali od 1 do 20. crtez je OCAJAN.
prica tako-tako. da, ima mnogo gorih.
ali dati 50 kn za ovo je uzasno glupo. covjek se osjeca tako prevareno i pokislo. sramim se sto sam ovo kupio.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/04/2010 : 00:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Pa kad ce oni iz Ludensa vise objavit one brojeve 7 i 8 u Tvrdom Uvezu? Koliko jos moramo cekati...?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000