Zaustavite serijal Zagor classic nema smisla vise,treba krenuti sa Zasjedom u sumi u boji pod drugim naslovom mimo ovog classic i izdavat samo epizode sa pricama kojesu prihvatljive a ne sve,nesto kao Best of.....STOP CLASSIC, godinama se vrtimo u krug sa tim reprizama zar nisu sami sebi dosadni.Pozz
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
zagor classic je ok,bio bi odlican da su poceli od prvog broja ili bar maknuli numeraciju (a savrsen od prvog broja s original naslovnicama i fontom naslova)al i ovako ako nastave zasjedu u sumi s vise epizoda po broju pocet cu ga skupljat. ( do sad nisam) Jel itko zna koliko prica bi moglo biti u jednom broju??? (da bar kao kod vc biblioteke)
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
zagor classic je ok,bio bi odlican da su poceli od prvog broja ili bar maknuli numeraciju (a savrsen od prvog broja s original naslovnicama i fontom naslova)al i ovako ako nastave zasjedu u sumi s vise epizoda po broju pocet cu ga skupljat. ( do sad nisam) Jel itko zna koliko prica bi moglo biti u jednom broju??? (da bar kao kod vc biblioteke)
mislim da bi sad mogli krenuti od zasjede u šumi i to kao kod talijana,znaci od po 128 stranica po stripu,sa svim izbacenim stranicama...
siguran sam da ide zaseda u sumi,al mislim na 204 strane(otprilike) bilo bi lepo da je na 128 strana,kao original(kao sto je horus nekad davno bio poceo)ali bi onda bilo glupo da ide na tri meseca,vec mesecno da izlazi
E pa loše si siguran. Cast mi je da prvi prenesem informaciju o sljedecem broju, iman ga vec u rukama, zahvaljujuci "undergroundu". Zadovoljan sam, to je to šta sam priželjkiva, povratak na prvi broj bi bija korak unatrag. Samo dajte ej, opet za 3 miseca? Daj Berni, stavi ga svaki misec i onda cu zaboravit i i na naslonvice i na sve. Samo stavi svaki misec, nemoj j*ebat.To bi tribalo bit to - donekle normalno.Da 3 miseca... Evo i dokaza:
verovao sam da ce biti,dobro je i ovako,samo neka ide,i kad bi bar na dva meseca sada se otvara prostor za novu ediciju od prvog broja,onako kako treba da bude,i po mogucnosti da bude u boji
Hm, neka 98 cinimi se, pocetak godine. Sledeci broj Indijanski cirkus, trebe me groznica, jer sledeci broj mora da bude Vampir.... kad ono k.r.. Najvece razocaranje u strip izdavastvo.
Hm, neka 98 cinimi se, pocetak godine. Sledeci broj Indijanski cirkus, trebe me groznica, jer sledeci broj mora da bude Vampir.... kad ono k.r.. Najvece razocaranje u strip izdavastvo.
Prije je to bilo.1996? Da digli su nam živce tada a na kraju mi taj dugo ocekivani prvi vampir bija smece od stripa(kao i 95% Zagija).