Exxtra! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
ne da je loša, naslovnica je kriminalna... zato ce od Almanaha VIII svaka biti sve bolja od prethodne, slijedi niz izvrsnih uradaka...nadam se da ce i price biti takve.. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Kupio jutros... veceras citanje.. zbog hrpe posla nisam stigao ni Samostan ni Šaradu procitati, ovaj vikend konacno pocinje s DD-om! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
Puno bolji almanah od prethodnog,mozda i najbolji do sad;solidno dobar crtez , dobar scenarij,naslovnica mi bas nema puno veze s pricom,ali zato je naziv price pogodjen.
Puno bolji almanah od prethodnog,mozda i najbolji do sad;solidno dobar crtez , dobar scenarij,naslovnica mi bas nema puno veze s pricom,ali zato je naziv price pogodjen.
Jel možeš ovde da napišeš naslov epizode (Ludensov prevod) ovog i predhodnog almanaha. Treba mi zbog nekog mog internog popisa.
Znam da je ovo davno izaslo, prije par mjeseci, ali ja ga tek danas dobio od SNK. Nije los, ali ipak nije ni savrseno. Kao i Zagorov Almanah, bolje bi bilo da napune sve strane stripom i da izbace one druge gluposti, koje su stvarno nepotrebne, pogotovo kad pravi Dylanovci i Zagorovci hoce sto vise te dvojice, a ne manje. Naplacuju 25 kuna, a daju nam 93 stranice stripa, to stvarno nema smisla