Mozda nije najbolja ali je revolucionarna sigurno,pomerila je neke granice u vezi Zagorovih prica. Uvek ce uci u top 10 ako nista onda zbog naslovnica.
Ma Zagor je kralj definitivno, u stvari bio je do skoro,ali ove nove stripove ne racunam za Zagora pa tako da mi nije ni zao. Potez sa originalnim stranama je super steta sto nije od prvog broja extra serijala.
od svih scenarista jos sam i najmanjenje citao toninelija,jel obecava šta....
Meni je taj dno dna. Uglavnom, ako si se navikao na Nollitu, pad je neminovan. Sa Toninellijem su pali tirazi u Italiji. Uglavnom, neces od njega neces imati Fislega, Helingena, Supermajka i sav onaj lepi sareni svet kojeg je smislio Nollita. Zagor ce se zatvoriti u Darkvud i jurice prodavce alkohola...
od svih scenarista jos sam i najmanjenje citao toninelija,jel obecava šta....
Meni je taj dno dna. Uglavnom, ako si se navikao na Nollitu, pad je neminovan. Sa Toninellijem su pali tirazi u Italiji. Uglavnom, neces od njega neces imati Fislega, Helingena, Supermajka i sav onaj lepi sareni svet kojeg je smislio Nollita. Zagor ce se zatvoriti u Darkvud i jurice prodavce alkohola...
super je nolitta,al opet kod njega ne volim sto postoje previše djetinjaste price,dosad me jedino boselli impresionirao...
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Originally posted by wintersnake super je nolitta,al opet kod njega ne volim sto postoje previše djetinjaste price,dosad me jedino boselli impresionirao...
Aha, pa OK. Posle Hellingena ocekuj pad. Jbg. takav je zivot.
Naslovnica vlada, jedna od najboljih 10 Zagorovih svih vremena ... jedino steta sto se treba cekati do Augusta da bi sve sveske ove epizode bile izdate :(