Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/05/2010 : 21:43:57
|
znaci oša i ludens u kurac? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 12/05/2010 : 21:49:03
|
quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by cronos six
Jeli netko primjetio onu bijelu crtu na naslovnici ovog zagora? Znate ona kao da je strip vec citan i presavijan, danas je došao i Dylan pa opet ista stvar?!?!?!
to sa ludensom me sve vise zabrinjava,odnosno,od kad je stampu preuzela s.dalmacija.kazite mi,kakav je otisak u zagoru,i dilanu.kod poslednjeg marka mi se smucio.pre s.dalmacije,otisak je mozda bio crnji,ali i ostriji.sad kako stoje stvari,sve vuce ka v.c.
Da otisak u novom extra zagoru je na nekim mjestima ocajan, mislim da ovaj potez sa SD zasada i nije sreca najveca. Dylana još nisam uzeo jer 10ak primjeraka koji stignu u grad Hvar su sramotni....
jos jedan dokaz da se trazi sto jeftinija stamparija,da bi se malo-vise zaradilo.prokletstvo.... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/05/2010 : 21:50:15
|
Neverovatno ali izgleda da smo osudjeni na los otisak kiosk izdanja. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 12/05/2010 : 21:53:43
|
Jasno mi je da su želje za zaradom najvece, ali nije mi jasno da se kvaliteta strip izdanja toliko srozala u samo par brojeva. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 12/05/2010 : 22:00:39
|
Jasno mi je da su želje za zaradom najvece, ali nije mi jasno da se kvaliteta strip izdanja toliko srozala u samo par brojeva.
ne tvrdim da se moze preterano zaraditi na stripu,ali kad opadne prodaja,onda se menja stamparija,da bi nekako sve doslo na svoje. tuzno je to,kad se covek seti ludensovih izdanja na pocetku,gde je cak i papir bio duplo deblji.ovako,kako su krenuli,ima da zavrse kao horusova izdanja u srbiji 90-ih.pretvorice se u tanke svescice,debljine dva ludensa,kao nekad jedan. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Posted - 12/05/2010 : 22:02:57
|
ako stvarno dotle dode ramislicu o originalima |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 12/05/2010 : 22:08:08
|
nadam se da ce bernard jos jednom promeniti stampariju.ovako,kako je,lose je,a to se ne moze primetiti bas na svakom primerku,isto kao i kod v.c.osim dizajna na naslovnici,sve ostalo polako tone,a to je steta. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Posted - 12/05/2010 : 22:10:37
|
šteta je jer dosad nije bilo tih gluposti. i di baš na ovim epizodama
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 12/05/2010 : 22:25:37
|
quote: Originally posted by lwood
šteta je jer dosad nije bilo tih gluposti. i di baš na ovim epizodama
Da, i ja se to pitam ; zašto se kod tih epizoda koje cu za 20 godina ''uokviriti'' mora desit' ovakvo sranje... |
Go kneel and weep
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 15:25:47
|
šta ti ja znam, ili za nas u Sloveniji tiskaju bolja izdanja(kao Evropa) ali ja sam sa Ludensovim i SA izdanjima sasvim zadovoljan...stoji da moraš prelomit prvu i zadnju stranicu da nebi povukla prvi list ali to mi i ne smeta previše,otisak mi je odlican(ne pretaman)dizajnirana su odlicno(Blažina je zelenac još),stranice su na mjestu,ja nemam prigovora...Slobodna mi je cak bolja od Tipomata,tanji listovi,strip se lakše otvara i drži a ne kao kod Alan Forda(AKD) kad ga moraš vuci sa dvije ruke da ti se ne zaklopi)...stvar ukusa, meni je Slobodna ko tiskara odlicna....ali to je samo moje mišljenje i nije nužno jedino pravilno.Oprostite što se ne uklapam u vecinu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 19:17:27
|
Ni mene te sitnice ne zabrinjavaju previše, nisam baš tolika cjepidlaka. Samo da ne pocnu ispadati stranice, e to je onda zabrinjavajuce. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 20:37:39
|
prekrute su ove korice, prokleto prekrute... zasto ne idu s tanjima a plastificiranima koje daleko bolje "sjedaju" na ostatak stripa, kao u VC? iznenadio sam se koliko su VC izdanja u tom pogledu sada bolja. i da, otisak sve vise slici na VC-ov, izgleda da od njega uzimaju samo lose, pa je ocito i red da naslov opice posred korice... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 13/05/2010 : 20:42:06
|
quote: Originally posted by Curunir
prekrute su ove korice, prokleto prekrute... zasto ne idu s tanjima a plastificiranima koje daleko bolje "sjedaju" na ostatak stripa, kao u VC? iznenadio sam se koliko su VC izdanja u tom pogledu sada bolja. i da, otisak sve vise slici na VC-ov, izgleda da od njega uzimaju samo lose, pa je ocito i red da naslov opice posred korice...
sve si reko.to je to.na kraju ce v.c postati bolji u svemu,osim u dizajnu pr.blazine. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 21:54:26
|
Veseli Cetvrtak mi je vec duže vrijeme jako ugodno iznenadenje, i moran priznat da mu Ludens nije ni do kolina. Imaju i oni svojih mana, naravno, ali sveukupno gledajuci, sramota je kad usporediš neke stvari izmedu ta dva izdavaca. |
And like that... he's gone. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/05/2010 : 11:18:18
|
quote: Originally posted by okiboki
Neverovatno ali izgleda da smo osudjeni na los otisak kiosk izdanja.
Nažalost. I ove trenutne Ludensove naslovnice teško da ce za koju godinu moci biti glanc. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Posted - 14/05/2010 : 11:19:46
|
quote: Originally posted by vice
Veseli Cetvrtak mi je vec duže vrijeme jako ugodno iznenadenje, i moran priznat da mu Ludens nije ni do kolina. Imaju i oni svojih mana, naravno, ali sveukupno gledajuci, sramota je kad usporediš neke stvari izmedu ta dva izdavaca.
Tako je, ne pada mi na pamet uzimati redovnog Ludensovog Zagora. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 17/05/2010 : 23:22:47
|
Ma hajde ljudi, pretjerujete previse s ovim. Ludensu nista ne fali, a Zagor i Dylan Dog EXTRA edicije su bas dobre. Ako vam kvalitet Ludensovih nsaslovnica ne godi, sta bi vi radili da Dnevnik jos dan danas stampa svoju Zlatnu Seriju i LMS? Kvalitet njihovih naslovnica je za brisanje guzice, i nista drugo |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Posted - 20/05/2010 : 23:09:58
|
quote: Originally posted by acestroke
Ma hajde ljudi, pretjerujete previse s ovim. Ludensu nista ne fali, a Zagor i Dylan Dog EXTRA edicije su bas dobre. Ako vam kvalitet Ludensovih nsaslovnica ne godi, sta bi vi radili da Dnevnik jos dan danas stampa svoju Zlatnu Seriju i LMS? Kvalitet njihovih naslovnica je za brisanje guzice, i nista drugo
Ipak, u današnje vrijeme onako razmazane stranice kao u ovom stripu i nisu baš za tolerirati. Prije smo vozali fice i bili su nam super, sad je moja Alfa iz 98 kanta... I ja bi volio da smo skromniji. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 21/05/2010 : 04:12:05
|
quote: Originally posted by velka031
Ma hajde ljudi, pretjerujete previse s ovim. Ludensu nista ne fali, a Zagor i Dylan Dog EXTRA edicije su bas dobre. Ako vam kvalitet Ludensovih nsaslovnica ne godi, sta bi vi radili da Dnevnik jos dan danas stampa svoju Zlatnu Seriju i LMS? Kvalitet njihovih naslovnica je za brisanje guzice, i nista drugo
Ipak, u današnje vrijeme onako razmazane stranice kao u ovom stripu i nisu baš za tolerirati. Prije smo vozali fice i bili su nam super, sad je moja Alfa iz 98 kanta... I ja bi volio da smo skromniji.
Jedino sto imam od VC je Zagor OP, sve drugo je od Ludensa, zato sto su objavljivali ranije epizode istog serijala. Sto se tice naslovnica, meni su obe ok, ali vidim zasto bi se nekom one VC svidjale vise. |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 21/05/2010 : 09:01:42
|
ne mogu se nikome svidjati jer dizajn slova posred naslovnice je ocajan i to mu je najveca mrlja i uvijek ce tako biti ... dzaba mu otisak i ostalo :) |
feka |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 22/05/2010 : 20:17:21
|
Sinoc stigo paket od SNK, sa ovim brojem... imam skeniranu iz ZS, ali bas nisam htjeo da citam dok nisam pravi imo u rukama... savrseno... steta samo sto trebam toliko da cekam do sledece sveske (Zrak Smrti)
Ali to i je ono najlipše u citanju stripova. Puca te euforija kad sljedeci broj napokon izade |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 23/05/2010 : 16:50:52
|
quote: Originally posted by Paka01
Sinoc stigo paket od SNK, sa ovim brojem... imam skeniranu iz ZS, ali bas nisam htjeo da citam dok nisam pravi imo u rukama... savrseno... steta samo sto trebam toliko da cekam do sledece sveske (Zrak Smrti)
Ali to i je ono najlipše u citanju stripova. Puca te euforija kad sljedeci broj napokon izade
|
|
|
vknez
Average Member
Croatia
605 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
Topic |
|