Author |
Topic |
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 16:07:51
|
quote: Originally posted by acestroke
To je dobra ideja... Dylan Dog Maxi, sa brojevima 27, 30, 39 i 48... to bi moglo
Ja se slazem da su 27 i 39 puno bolje od 30 i 48, ali ako ih budu izdali, neka onda izdaju sve, pa da se svaka Dylanova epizoda ima...
acestroke sto najbolje ne krenes sa k.izdanjem d.doga i imaces sve u kompletu. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 22/04/2010 : 16:16:17
|
Potrosio sam puno para na Ludens izdanja, tako da mi se ne kupuju nova... mozda samo da kupim te epizode, ali onda ce to znacit da moram kupit 4 drugacije KIDD VC knjige, jer su te neobjavljene epizode u drugacijim knjigama, nisu zajedno... mislio sam da ce makar 27 i 30 biti u istoj knjizi, ali nece, promasit ce se za jednu epizodu, i morace u dvije razlicite knjige... ovo ce mozda zvucit cudno, ali razmisljam da kupim Italijanska izdanja ti epizoda, i da unutra zaljepim srpsko-hrvatski tekst, koji imam skeniran... trebace dugo vremena da se to zavrsi, ali moguce je... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 16:20:44
|
Potrosio sam puno para na Ludens izdanja, tako da mi se ne kupuju nova... mozda samo da kupim te epizode, ali onda ce to znacit da moram kupit 4 drugacije KIDD VC knjige, jer su te neobjavljene epizode u drugacijim knjigama, nisu zajedno... mislio sam da ce makar 27 i 30 biti u istoj knjizi, ali nece, promasit ce se za jednu epizodu, i morace u dvije razlicite knjige... ovo ce mozda zvucit cudno, ali razmisljam da kupim Italijanska izdanja ti epizoda, i da unutra zaljepim srpsko-hrvatski tekst, koji imam skeniran... trebace dugo vremena da se to zavrsi, ali moguce je...
Kuku,majko mila! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 22/04/2010 : 16:31:03
|
Kuku,majko mila! [/quote]
Ne svidja mi se to sto Roi radi naslovnice KIDD VC knjige - on je za mene zadnji crtac Dylana kojeg bi ja htjeo da radi naslovnice... trebao bi to Villa radit, ili makar Stano... a jos bolje izgleda kolekcija kad se imaju sve individualne sveske, sa svojim naslovnicama... nadam se da ce ih makar VC prevest korektno, umjesto "Sesto Culo", trebalo bi biti "Opsjednuta Kuca" ili tako nesto, a "Direktan Prenos" je "Horror Paradise"... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/04/2010 : 16:51:17
|
Potrosio sam puno para na Ludens izdanja, tako da mi se ne kupuju nova... mozda samo da kupim te epizode, ali onda ce to znacit da moram kupit 4 drugacije KIDD VC knjige, jer su te neobjavljene epizode u drugacijim knjigama, nisu zajedno... mislio sam da ce makar 27 i 30 biti u istoj knjizi, ali nece, promasit ce se za jednu epizodu, i morace u dvije razlicite knjige... ovo ce mozda zvucit cudno, ali razmisljam da kupim Italijanska izdanja ti epizoda, i da unutra zaljepim srpsko-hrvatski tekst, koji imam skeniran... trebace dugo vremena da se to zavrsi, ali moguce je...
Resetiraj se |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Topic |
|
|
|