Može li mi neko odgovoriti zašto niko uopšte ne nudi slicice Engleske na fifinom sajtu? Nedostaju mi Cole, Lampard i Defoe. Napravio sam ponudu pre 7 sati ali niko se ne javlja u vezi razmene...
Ima engleza i ja sam menjao Lamparda cini mi se.Verovatno ti se tako potrefilo. Mislim da nema vise kodova i ja sam pronasao samo ovih 8.Nego ne znam jos uvek sta je onaj Multi code. Na koliko ste procenata ja na 53.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Ima engleza i ja sam menjao Lamparda cini mi se.Verovatno ti se tako potrefilo. Mislim da nema vise kodova i ja sam pronasao samo ovih 8.Nego ne znam jos uvek sta je onaj Multi code. Na koliko ste procenata ja na 53.
36%
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Je li se bonus paket dobije samo za prvi popunjen tim? Ja sam popunio još jedan, a nisu mi dali paket...
Je li se bonus paket dobije samo za prvi popunjen tim? Ja sam popunio još jedan, a nisu mi dali paket...
Samo za prvi.Ali ko god da popuni iz grupe dobijes.
Znam, ali mislio sam da se i za svaku iducu popunjenu ekipu dobije po paketic. Šteta...
Pronašao sam Romera putem razmene, pa popunio sam Argentinu.
Primetio sam da su puno tražene i teško se nalaze slicice jakih reprezentacija (ili poznatih igraca) i da kolekcionari prvo traže da ih popune, ako možda im fali puno više slicica nego iz drugih reprezentacija, što je po meni nerazumno i me jako nervira. Cekao sam 24 sata da dobijem Romero iz Argentine ali je prakticki nemoguce se razmeniti sa duplim slicicama koje sam imao, tipa Nigerije, Slovenije, Gane, Kameruna, Novog Zelanda, Slovacke i Cile i kada sam pre sat vremena dobio duplu slicicu Torres iz Španije odmah sam se razmenio i popunio Argentinu. Ja skupjam i tražim da popunim reprezentacije redosledom kako mi nedostaju u albumu kako sam napisao u moj gornji post, a uopšte me ne zanima da li je to jaka reprezentacija ili poznati igrac.
Sada bi sigurno imao opet problema nabavljanja 3 slicice Italije koje mi nedostaju: Buffon, Grosso i De Rossi. Da li ima neko ove slicice?
Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy!
haha istina je, a jos mi je bolji account na warcraftu 3 :D jos upali u pro sezonu i igram vs nekog decka iz Bosne i decko jadan kaze, covjece pa ti stvarno nisi normalan... Nije mu se svidio moj acc name :D