forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Strip konferencija "Kragujevac godine nulte"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 58

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4776 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/07/2010 : 21:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Tesko Djoletu, ja se trudim da pomognem, moracemo da osnujemo pokret otpora.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 11/07/2010 : 01:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Odlicno je bilo !

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

olympia
New Member

Serbia
114 Posts

Member since 18/08/2008

Posted - 11/07/2010 : 01:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send olympia a Private Message
E pa ljudi, ko nije bio u Kragujevcu, zajeb'o se debelo. Ako nista drugo onda zbog piva koje je bilo toceno u neogranicenim kolicinama

Ovo mi je bio prvi put da prisustvujem ovako nekom okupljanju i moram da kazem da sam odusevljen najpre svim ljudima koje sam vecinom prvi put video i upoznao a zatim i sasvim opustenom atmosverom tokom citavog dana a i noci.

Necu da imenujem sve koji su bili jer ne bih nekog da nenamerno ispustim
ali ovu ludu ekipu sa juga cu posebno da zapamtim. Vilica mi se upalila od smejanja slusajuci provale od Texa, Karsona i Cronosa.

Sve je to zabelezio fotoaparatom Brus Spr. pa cete i vi da umirete od smeha kada budete videli slike koje ce da postavi cim se povrati malo od piva.

Mojim sugradjanima svaka cast na organizaciji a svim gostima jos jednom hvala sto su dosli u Kragujevac.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/07/2010 : 01:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message

Javljam se sa moderatorskog kompa. Sad da vidimo ko mi se zamerio.

Sawitch nije dosao - 12,3 dana ban. Navija za partizan, to mu dodaje jos 19, 6 godine. Vratice se na forum u poznoj starosti.

Kratko Juzna pruga u punom sastavu sem Pajtosa iz opravdanih razloga.

Nisu dosli od najavljenih ni Inz, ni Vronski (postavlja se osnovana sumnja da li taj covek postoji}.

Bili su pored domacina, Juzne pruge i izdavaca jos i Culfis, Dessa, Drakuloni i svakako najvece iznenadjenje za mene GRUJAH. Iznenadjenje u smislu koliko onaj malisa moze da popije?!

Ma bili jos ljudi, nego moram da brinem o Texu koji je zesce ranjen u okrsaju stomacima.

@ Hunter

Nisi mnogo ni pogresio.

@ Ostali

Ja imam Geu 2 i 3.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 11/07/2010 01:40:43
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/07/2010 : 02:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Javljam se sa moderatorskog kompa. Sad da vidimo ko mi se zamerio.

Sawitch nije dosao - 12,3 dana ban. Navija za partizan, to mu dodaje jos 19, 6 godine. Vratice se na forum u poznoj starosti.

Kratko Juzna pruga u punom sastavu sem Pajtosa iz opravdanih razloga.

Nisu dosli od najavljenih ni Inz, ni Vronski (postavlja se osnovana sumnja da li taj covek postoji}.

Bili su pored domacina, Juzne pruge i izdavaca jos i Culfis, Dessa, Drakuloni i svakako najvece iznenadjenje za mene GRUJAH. Iznenadjenje u smislu koliko onaj malisa moze da popije?!

Ma bili jos ljudi, nego moram da brinem o Texu koji je zesce ranjen u okrsaju stomacima.

@ Hunter

Nisi mnogo ni pogresio.

@ Ostali

Ja imam Geu 2 i 3.

Odbijam da priznam ovi lazni iskazi ma moj racun!!!

Edited by - Grujah. on 11/07/2010 02:21:55
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21281 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 02:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ne secam se da mi je u zadnjih par godina dan ovako proleteo - toliko je bilo dobro!
Tri trenutka koja cu pamtiti:
1.Tražeci balon za fudbal u jednom trenutku se gubimo na lokalnom groblju (ekipa iz Fenix presa,Doca,Drakuloni ,Maric i ja)
2.Colt daje maestralan gol za vodstvo svoje ekipe &Docina još maestralnija odbrana
3.Prvi mecevi "YU stomak lige" - osnivac i pobednik prvog šampionata u finalu protiv moje malenkosti - Tex Willer - snimak sledi
PS Voleo bih samo da znam ko mi je "oladio" Gorki list za Baneta Keraca ???

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 11/07/2010 08:48:50
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21281 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 02:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Zahvaljujem domacinima na angažovanju u izboru sala za basket,fudbal,restoranu,.. - Ultrasu,Dubcu,Morrisonu,Džek Danijelsu i Olympiji
Zahvaljujem svim ljudima koji su došli :Tex,Carson,Doca,Cronos,Elfak,Bob Rok,Bruce S.,njihovom vozacu,Dessi,Grujahu,Drakulloniju,Miroslavu Maricu,Bobanu,Culfisu,bratu Celicnog i Mracnog
Svim gostima: ekipi Feniksa,Igoru Markovicu,Keracu,Vuku Markovicu,Ðolu,Henriju,ekipi Aždahe,Marku Stojanovicu
Zahvaljujem Slobi i Pajtosu koji su opravdano izostali ali su se telefonom javili da pozdrave sve ucesnike ove manifestacije

Edited by - anto on 11/07/2010 02:35:32
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 02:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 03:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

celicni i mracni
New Member

Serbia
160 Posts

Member since 19/04/2008

Posted - 11/07/2010 : 09:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send celicni i mracni a Private Message
Pozdrav! Bilo je EXTRA!!!

Zvezda je život, ostalo su sitnice!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 10:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Sjajno proveden dan u extra drustvu. Konacno da se upoznam sa velikim legendama ovog foruma, a i sire - Texom i Karsonom. Domacini odlicni, iako im je ovo prva ozbiljnija organizacija. Ideja je da manifestacija postane tradicionalna i da se obogati raznim zanimljivim sadrzajima. Uzeli smo ucesca u stvaranju (novije) strip istorije na ovim prostorima!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21281 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 10:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Moram samo da primetim jednu bitnu stvar.
Glavna karakteristika jucerašnjeg dana bila je neverovatna opuštenost svih ucesnika,gostiju kao i raznih posetilaca!
Gde god da smo bili, bilo da je to balon za fudbal,restoran, Dom omladine,sala za basket,..na svakom mestu bilo je tako prijatno druženje i caskanje, maksimalno opuštena atmosfera bez i najmanje nervoze ili neprijatnosti.
Zezanje i pošalica,normalno,bila je prisutna sve vrema!!!

Edited by - anto on 11/07/2010 10:07:17
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 10:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Bas tako, milina jedna! Opustencija.
p.s.@Anto: Zaboravih da ti vratim elesticni zavoj....

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21281 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 10:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
neka ti to bude uspomena na mene.
jesi li preživeo jucerašnji dan - jebi ga, kad cuvaš najboljeg igraca moraš da padneš od umora!

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4682 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/07/2010 : 10:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Nista vam ne verujem dok se ne javi anarhistA!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 10:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Anto je srpski Dzon Vejn vozi i puca istovremeno - covek, cita strip, jede i vozi istovremeno. Bio nam je odlican vodic. Hvala i Morisonu na nezaboravnoj setnji kroz groblje Odlicno je skratio put!Umesto 50 m isli smo 2 km...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 11/07/2010 : 10:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Najiskrenije mi je žao što nisam mogao juce da budem u KG ali nenanadfani privatni problemi me sprecili u zadnji cas. Dajte što više slika da barem malo osetimo atmosferu mi koji nismo bili....
;)
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 10:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by anto

neka ti to bude uspomena na mene.
jesi li preživeo jucerašnji dan - jebi ga, kad cuvaš najboljeg igraca moraš da padneš od umora!

Hvala.
Jesam, igrao sam koliko mi je zglob dozvoljavao, sta cu, mogao sam samo pravolinijski da se krecem. Inace, Anto je u opasnoj formi! Steta sto ne odosmo na bazen, ali ce biti prilike!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21281 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 10:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Anto je srpski Dzon Vejn vozi i puca istovremeno - covek, cita strip, jede i vozi istovremeno. Bio nam je odlican vodic. Hvala i Morisonu na nezaboravnoj setnji kroz groblje Odlicno je skratio put!Umesto 50 m isli smo 2 km...

A dobro, šta znam, ne poznajem Kragujevac toliko dobro, jesam malo "lutao", a i vi sa mnom, ali svaki put smo srecno stigli na željenu destinaciju!
Ali šetnja kroz groblje je bila najaca, u jednom trenutku kada nisam znao gde se nalazim i gde treba da idem poceo sam da se smejem iz ocaja - srecom brzo sam skontao gde se nalazimo!

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 10:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Setnja kroz groblje je u stvari bila u sklopu priprema za film!!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4682 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/07/2010 : 10:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Vronski,zadao si mucki udarac popularizaciji spido gacica...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21281 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 10:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Najace fotke ima Bruce S.
Jebote koji su oni ludaci - Cronos,Bruce i Doca - poveli su coveka da im bude vozac i fotograf - mislim da je covek poludeo od dosade, a narocito što smo ga cimali "e ajde nas slikaj u ovoj pozi", "u onoj pozi"

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/07/2010 : 11:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Kad ce slike?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40506 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/07/2010 : 11:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
'ajme kakve lobanje!!! Dusa me boli sto nisam bio... Ali dobro, bar su me silovali preko telefona Tex, Cronos i ostali ludaci..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/07/2010 : 11:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
dajte, napisite ko je ko na fotkama

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 58 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000