Author |
Topic |
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21274 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/07/2010 : 11:25:00
|
quote: Originally posted by Grujah.
Niko ne spominje sta je Ana-Mariji izlazilo dok je pricala šta izlazi novo iz kuce Phoenix Press?
To najbolje zna Bob! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 12/07/2010 11:25:40 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/07/2010 : 11:30:47
|
quote: Originally posted by Tex Willer Ili ja nesto nisam ukapirao
Pa naravno da ti nisi nista ukapirao, po obicaju...
Moras pod hitno da konsolidujes ganglije... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 12/07/2010 : 11:56:14
|
@1 Euro Bice sve u dve knjige po 4 epizode. Da si dosao u Kg, znao bi sve. Mada, ne mora da znaci. Bio i docA, pa ne zna nista. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
Edited by - Kit Carson on 12/07/2010 11:56:29 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
Posted - 12/07/2010 : 12:00:41
|
1Euro, to ti je pirat, ima 6 stripova cini mi se.. Uzasno su uradjeni, imao sam ih i prodao ili menjao, ne secam se... A obozavam TK-a... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 12/07/2010 : 12:24:37
|
quote: Originally posted by Kit Carson
@1 Euro Bice sve u dve knjige po 4 epizode. Da si dosao u Kg, znao bi sve. Mada, ne mora da znaci. Bio i docA, pa ne zna nista.
Pita me zet sto nisi dosao,pa ne znam sta da mu kazem. Ja sam mu rekao da ostavljas alkohol pa neces da se iskusavas. Sam dobro rekao? |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 12/07/2010 : 14:11:06
|
dobar dan Kragujevac!!! posle velike bitke,s ovu antovu rakiju,koju smo doca,i ja juce uspesno osusili,okrenuli smo jos pola kilo od moje,a za sam kraj,i po 4 piva. vampira sam ispratio za vranje,pa je redno da ostavim koji post ljubaznim domacinima u kg. ko nije bio na skupu alkofila,ne zna sta je propustio!bilo je tu svega,i svacega,pa bih ponaosob,pomalo o svakome. videlo se da su velike ljudine pocevsi od ultrasa,anta,dubca,olimpije,dzekija,morisona...(ako nekog zaboravim,ne zamerite)sve sjajno organizovali.malo kosarke,malo rakije,malo fudbala,malo rakije,pa onda pivo itd. posebno se zahvaljujem kondicionom treneru morisonu,koji nam je pokazao kako izgleda kg.groblje,koje smo morali da obidjemo da bi stigli na isto mesto gde smo i bili. anto je doneo pravu rakiju(ko sto je i obecao).flasa je bila prasnjava,sto znaci da nije zajebo stvar,i sto je jos jedan dokaz da je stara preko 10god. v.pozdrav,i olimpiji,koji me odusevio svojom smirenoscu,sto govori da je stabilna licnost,za razliku od doce,mog dragog prijatelja. dzek denijelsje bio glavni taxi prevoznik,i verujem da ce morati dobro da provetri kola,jer su vecina putnika bila namirisana alkofil-mirisom.dzeki,pozdrav i tebi! dubac je mladja osoba,ako niste znali,ali deluje ozbiljnije.jos jedan covek s kojim smo se extra druzili!poz. ah da, bio je tu s nama,i stari kg.kolekcionar,kome sam zaboravio ime,a caskali smo nesto o stripovima u balon sali,ali se bas ne secam sta? za ultrasa ukratko, legenda i covek za sva vremena!! sto se tice nas gostiju,nikad necu zaboraviti,kolko sam dobrih likova upoznao. ana marija-osoba koja je plenila svojim sarmom,dok su je juznjaci smarali,jedino sam se ja pristojno ponasao. grujah-onako mlad decko,a pije pa rastura,onaj je zajebo sve nas u kompletu!odusevio me! colt-njega znam. marko-i njega znam. dessa-desso,tex se nalondrao,pa zaspao,inace bilo bi jos lumpovanja.bravo za tebe-majstore! drakulini-covek od reci,i postovaoc m.noa u svemu,pa cak,i u picu.(ovo namerno zbog d.dogovci,jer su antialkoholicari). culfis-vec priznati majstor druzenja. bane kerac-veoma prijatna osoba za razgovor o svemu od stripa,do heavy metala!bio je to poslovni razgovor,izmedju baneta,i mene.da li ce uroditi plodom,videcemo u stripoteci jednog dana. ne secam se ko je jos bio,a bilo je sigurno vise ljudi.jebemte cronose,polako posustajes.
a sad,ovo nikad necu da zaboravim.kao sto rece ultras,u kg.je zapoceta nova sportska disciplina,ili "stomacenje" ovu ludoriju je smislio,jos ludji legendarni tex willer. posle okrsaja s antom,mene je bacio na dupe,udarcem stomak o stomak.bio je spretniji,ali ne i ispravniji,jer je napravio faul,a to je sve video sudija carson."stomacenje"puno podseca na god.skup trapera u darkwudu,i obavezno pesnicenje doca,i zagora.epa ovde u kg.su zapocele kvalifikacije u stomacenju. na sledecem skupu,bilo gde,obaveza je,da se prijave sto vise takmicara za pero,laku,superlaku,tesku,i supertesku kategoriju u stomacenju.puno fala texu,sto mu je bogom dato,da s nama podeli ovu sp.disciplinu.dok ovo pisem,jos se cepam od smejanje,kakvo je ludilo bilo u kg. p.s-ultrase redovno posecuj onu trafiku gde radi ona nasa,ljubazna,i slatka pirocanka!!!(crnka je da znas).
kragujevcani,jos jednom vam puno fala,i daj boze da ima sto vise ovakvih skupova.iz godine,u godinu,sve sam vise odusevljen ovom vrstom zezanja!
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 12/07/2010 : 14:16:41
|
quote: Originally posted by dubac
@1 Euro Bice sve u dve knjige po 4 epizode. Da si dosao u Kg, znao bi sve. Mada, ne mora da znaci. Bio i docA, pa ne zna nista.
Pita me zet sto nisi dosao,pa ne znam sta da mu kazem. Ja sam mu rekao da ostavljas alkohol pa neces da se iskusavas. Sam dobro rekao?
Klevetnice! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 12/07/2010 : 15:14:36
|
opa to ce biti prava stvar!!!! Hm samo dve knjige po 4 epizode? Zar je to citav serijal(8 epizoda) ili je to samo pocetak..... To se treba obavezno nabaviti!!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 12/07/2010 : 15:15:04
|
quote: Originally posted by sawitch
1Euro, to ti je pirat, ima 6 stripova cini mi se.. Uzasno su uradjeni, imao sam ih i prodao ili menjao, ne secam se... A obozavam TK-a...
ok,hvala! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 12/07/2010 : 15:28:04
|
quote: Originally posted by dubac
Pita me zet sto nisi dosao,pa ne znam sta da mu kazem. Ja sam mu rekao da ostavljas alkohol pa neces da se iskusavas. Sam dobro rekao?
hm jel to pitanje za mene ili za karsona? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 12/07/2010 : 16:50:32
|
Startno mesto ispred cronosove kuce u Leskovac
docA i njegov osmeh
Na auto-putu kod Paracina
Basketaši, izdavaci i ispicuture
Bruce, Carson, Bob Rok, Igor System comics,Grujah
Drakuloni, Bruce, Carson, Culfis, Celicni@Mracni
Bane Kerac, dessa, Grujah.
Igor System comics, Ultras, docA
elfak nish, docA, Bruce, Colt, Ultras
docA, cronos, Carson, DzekDenijels, Bruce, Colt, anto, Bob Rok, Vuk Komiko
Ultras i dubac na konferenciji za medije i publika
Berza stripova
Proekcija filma "Delamorte, delamore"
Marko i Ana-Marija Phonix prees, cronos
Restoran "Brvnara"
DzekDenijels, Carson, Bruce
docA, cronos, Bane, Bruce, Carson
Legende, svako na svoj nacin
Morrison, desa, Grujah., Drakuloni, Ultras, DzekDenijels, anto, Celicni@Mracni, culfis, dubac
dessa, Bruce
Bruce, anto, cronos, docA
Morrison, docA, Carson, DzekDenijels, dubac
anto, Bruce
docA, Carson
docA, Drakuloni
cronos, Grujah., docA, Drakuloni, dessa
cronos, docA, Drakuloni, Bruce, Grujah.
|
Edited by - Bruce Springsteen on 01/10/2010 22:22:38 |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 12/07/2010 : 17:23:51
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Super fotke!
Tek stižu SPECIJALI
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 12/07/2010 : 17:25:17
|
Super fotke!
Tek stižu SPECIJALI
Što, pa tebe tamo nema |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21274 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/07/2010 : 17:40:02
|
Samo da se zna: Ova dva tipa sa bradom su moji zemljaci i dobri drugari: -ovaj tip sa više kose je Boban i nije toliko kolekcionar koliko je strip trgovac - i to jedan od najjacih u zemlji, samo što radi preko drugih ljudi. -tip sa manje kose (nešto stariji), je Miroslav Maric, strip scenarista i crtac iz Cacka - možda ste citali njegove knjige koje je objavila kuca Gradac (Bilal,Prat,Mebius) ili Cuvare izgubljenog vremena (profil specijal broj 1) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 12/07/2010 17:42:38 |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 12/07/2010 : 17:47:05
|
Što, pa tebe tamo nema
Ma znam, ja to zbog Texa. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 12/07/2010 : 17:53:06
|
quote: Originally posted by anto
Samo da se zna: Ova dva tipa sa bradom su moji zemljaci i dobri drugari: -ovaj tip sa više kose je Boban i nije toliko kolekcionar koliko je strip trgovac - i to jedan od najjacih u zemlji, samo što radi preko drugih ljudi. -tip sa manje kose (nešto stariji), je Miroslav Maric, strip scenarista i crtac iz Cacka - možda ste citali njegove knjige koje je objavila kuca Gradac (Bilal,Prat,Mebius) ili Cuvare izgubljenog vremena (profil specijal broj 1)
Ispravljeno |
|
|
Topic |
|
|
|