Author |
Topic |
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 16/07/2010 : 23:29:50
|
quote: Originally posted by docA
Jedno sigurno znam. Toga dana kad izadje, ja kupujem tri stripoteke: -jedna ide kao i sve ostale u moju kolekciju stripoteki -jedna se pakuje vakumirana u kesicu i ostavlja na posebno mesto, i gotovo ce imati status relikvije, i sluzice da mozda to nekada imaju cast da pogledaju neka nova pikoljenja stripofila, naravno, uz pricu/legendu o nastanku jedne od verovatno najzanimljijih tabli Bilija D Pljuca -sa jedne uzimam tablu sa Bilijem i juznjackom bandom, to onda ide u ram sa papartuom i pravo na zid!
Kao sto rece Pajtos, ovo je velika cast za nasu juznjacku bandu!
takodje! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 16/07/2010 : 23:37:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Kit Carson
Za one koji nisu videli - cika Banetov Cronos.
Ajde,cronos zamijeni si avatar!!!
to mi je u planu,ali mi zao starog avatara.cika bane je,bar sto se tice mene,sve potrefio.bili the pljuc ima da nas saceka rasirenih ruku. retki su crtaci,ko sto je cika kerac,a to dokazuje da talenat ne posustaje nikad.jos jednom,i jos jednom,"cika bane kerac"zauvek! |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 09:21:21
|
quote: Originally posted by Pajtos
ej nešto sam se setio!!!!!!!!!!!!!
Zašto se ne dogovorite sa tim banetom keracem (!??) da vam uveca ove karikature pa izdate stijenski kalendar???? Ono 12 likova,za svaki mijesec,ovakve karikature,....pa to bi se prodavalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ojro,ne menjas se! Ti bi i Eskimima uvalio frizidere,a Tuarezima grejalice!
pa dobro.... Ali ja sam siguran da bi se dobro prodavao stijenski kalendar JUŽNE PRUGE a troškovi za izradu takvog kalendara su minimalni,....a i lijepa uspomena za vas iz Južne Pruge....Eto ja bi kupio takav kalendar pa vas cak i ne poznajem,.....ili se dogovorite da svaki ko kupi neke stripove(Stripoteka,Tarzan,Karavan,.....) dobije recimo za novu godinu kalendar Južne Pruge na poklon,.... Markos bi mogao da napravi kalendar forumaša stripovi.com 12 "ožigosanih" ili 12 najpopularnijih forumaša za svaki mijesec pa bi ih mogao prodavati ili davati na poklon onima koji su kod njega kupili Ken Parkera ili neke njegove stripove..... |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 19/07/2010 : 12:22:07
|
quote: Originally posted by Pajtos
ej nešto sam se setio!!!!!!!!!!!!!
Zašto se ne dogovorite sa tim banetom keracem (!??) da vam uveca ove karikature pa izdate stijenski kalendar???? Ono 12 likova,za svaki mijesec,ovakve karikature,....pa to bi se prodavalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ojro,ne menjas se! Ti bi i Eskimima uvalio frizidere,a Tuarezima grejalice!
pa dobro.... Ali ja sam siguran da bi se dobro prodavao stijenski kalendar JUŽNE PRUGE a troškovi za izradu takvog kalendara su minimalni,....a i lijepa uspomena za vas iz Južne Pruge....Eto ja bi kupio takav kalendar pa vas cak i ne poznajem,.....ili se dogovorite da svaki ko kupi neke stripove(Stripoteka,Tarzan,Karavan,.....) dobije recimo za novu godinu kalendar Južne Pruge na poklon,.... Markos bi mogao da napravi kalendar forumaša stripovi.com 12 "ožigosanih" ili 12 najpopularnijih forumaša za svaki mijesec pa bi ih mogao prodavati ili davati na poklon onima koji su kod njega kupili Ken Parkera ili neke njegove stripove.....
Koji bi to manekeni bili - Profa Inz za govornicom - slika za januar,Doca u speedo gacama za februar,Tex sa dve krigle piva za mart,Pajtos u pozi Docinog štitonoše za april,Carson u baletankama,kao maneken Južne pruge ya maj,itd...to bi se prodavalo ko alva,verujte mi!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
pedja67
Junior Member
Serbia
325 Posts
Member since 20/12/2008 |
Posted - 31/08/2010 : 17:46:06
|
Zao mi je sto su me obaveze sprijecile da dodjem, ali cu sledece godine 101% biti tu, pogotovo posle `vakih slika. |
mucenice!!!!!!!! |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 01/09/2010 : 21:28:34
|
quote: Originally posted by pedja67
Zao mi je sto su me obaveze sprijecile da dodjem, ali cu sledece godine 101% biti tu, pogotovo posle `vakih slika.
a tek sto je pivo bilo oladjeno! pa krompirici! cak si propustio i takmicenje s golemi stomaci,a kako te poznajem,dogurao bi do finala! |
|
|
KGB
New Member
Serbia
125 Posts
Member since 08/04/2008 |
Posted - 06/09/2010 : 13:40:42
|
samo da obavestim kragujevcane ako vec ne znaju da je trafika otvorila novi objekat izmedju nove poste i pekare kraljev dvor(zgrada kifla) tako da sad mi sa druge strane reke ne moramo da se penjemo na bubanj za stripove :D |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 11/09/2010 : 12:03:01
|
quote: Originally posted by KGB
samo da obavestim kragujevcane ako vec ne znaju da je trafika otvorila novi objekat izmedju nove poste i pekare kraljev dvor(zgrada kifla) tako da sad mi sa druge strane reke ne moramo da se penjemo na bubanj za stripove :D
Super! |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 11/09/2010 : 15:57:14
|
quote: Originally posted by red cloud
Bravo! Odlicna vest! Ne svidja mi se ova lokacija na bubnju! Nemam gde da parkiram auto u blizini.
jos i probirate. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Topic |
|