forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Strip konferencija "Kragujevac godine nulte"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 58

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 16:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

@organizatori
ste uputili poziv dcarapu i udruzi iz Osijeka; oni vole da putuju, da se druze, a cini mi se da im KG nije daleko + dobijamo na internacionalnosti!?

Ja se inace cujem sa Željkom, i planirao sam da ga pozovem, ali cekao sam da vidim koji je konacni datum, pa pošto smo, kao, odlucili, zovem ga.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/05/2010 : 16:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Mozemo li kako pomoci u organizacionom smislu? Ja cu bar 5 forumasa da dobacim do KG-a (racunajuci i samoga sebe), jes da necu ici biciklom, al` sta da se radi...

Mogu li ja sa tobom?

zakaj pa ne?
cekam da vidim da li ce celicni & mracni i eventualno goldfinger da idu, sawitch i ja smo vec vidjeni za vozaca i suvozaca. Tako da se ukalpamo. Ukoliko neko od Kovinaca omane, mozemo pokupiti nekog iz Panceva, Bg-a, Smedereva ili prof-inza iz Pozarevca. Imamo jos vremena da se organizujemo.

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 16/05/2010 16:56:18
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 16:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
[quote]Originally posted by anto

10. jul , SUBOTA, VELIKI SKUP FORUMAŠA U KRAGUJEVCU.
Sportsko druženje uz navijanje , strip berza&razmena, ukoliko dodu gosti bice i strip promocije, i druženjeu restoranu uz pice,klopu,tekmu i pošalicu.
Molim vas dobro razmislite imate li šta toga dana (rodendani, more,godišnjice, ispite, svadbe sigurno nemate jer traje post,zakazane sekseve ili slicno) i izjasnite se da li dolazite:
Molim vas da se izjasnite još i da li bi došli pre podne kada cemo se sportirati , zbog organizacije dana.
U organizaciju su ukljuceni Ultras,Dubac i Anto.

Šta je sa Rejsom, Skvikijem Vladom035 i Kasperom??? DA i sa Vronskim (mislim da je on u Budimpešti)
Gil-galad i Bruce Wayne takode moguci gosti blagovremeno ce me/nas obavestiti.

Ima li ko od ljudi sa spiska (SA PRVE STRANICE TOPICA) da mu ne odgovara ovaj datum ???

Da ponovim ova dva posta da se ne izgube !!!

Edited by - anto on 16/05/2010 22:07:34
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/05/2010 : 17:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Ja mogu. Bratu je rodjendan sedmog, ali moze on to i bez mene, ako mu bas budem neophodan morace slaviti u nedelju

I da, vadi me sa "fudbal/kosarke" i premesti kod DocAe i Texa pod "lokanje i navijanje"

Edit: ako nije problem, rado bi se prikljucio ovom "Banatskom prevozu".

Edited by - Grujah. on 16/05/2010 17:05:43
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 17:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
ok,Grujah, vidimo se.
Dolaziš li sam ili sa nekim forumašem ???

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/05/2010 : 17:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Dopisah gore, ako moze, pridruzio bih se culfisu. Moguce je da cu imati i vozilo kojim bih se ja licno dovezao, ali a) jos nije sigurno i b) mojom mami se nece svideti ideja da se vozim do tamo

Edited by - Grujah. on 16/05/2010 17:11:20
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2010 : 17:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Mozemo li kako pomoci u organizacionom smislu? Ja cu bar 5 forumasa da dobacim do KG-a (racunajuci i samoga sebe), jes da necu ici biciklom, al` sta da se radi...

Mogu li ja sa tobom?

zakaj pa ne?
cekam da vidim da li ce celicni & mracni i eventualno goldfinger da idu, sawitch i ja smo vec vidjeni za vozaca i suvozaca. Tako da se ukalpamo. Ukoliko neko od Kovinaca omane, mozemo pokupiti nekog iz Panceva, Bg-a, Smedereva ili prof-inza iz Pozarevca. Imamo jos vremena da se organizujemo.

Dobro, onda da racunam na tebe, a još cemo se tacno sve dogovoriti!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/05/2010 : 17:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

Ja mogu. Bratu je rodjendan sedmog, ali moze on to i bez mene, ako mu bas budem neophodan morace slaviti u nedelju

I da, vadi me sa "fudbal/kosarke" i premesti kod DocAe i Texa pod "lokanje i navijanje"

Edit: ako nije problem, rado bi se prikljucio ovom "Banatskom prevozu".

Aha, moze, mozete li kako da se teleportujete, recimo do Panceva i da nam toj bude polazna tacka?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/05/2010 : 17:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
"Beam me up, Scotty!"

Verovatno mogu, ne vidim nekih velikih prepreka.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2010 : 17:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Siniša, ja isto bih onda došao autobusom u Pancevo i tamo me pokupiš.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/05/2010 : 17:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:

da. tako da tim potezom pokrivamo svaku eventualiju! mozemo i na istok i na zapad, a i vama nije tesko da stignete do panceva.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 17:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
znaci Siniša dovozi (Bože zdravlja) Savica, Dragana Ðordeva,Grujaha, a ima mesta za još jednoga, ako sam dobro razumeo ?
Da li ti je Prof-Inz usput, ako za njega ima mesta ? Ili za nekoga iz Beograda , pa da taj dode sa Grujahom u Pancevo ?
Beogradani , ima li ko od vas prevos ?
Južnjaci, vidim da vas za sada ima sedmorica, trebace vam dvoja kola.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2010 : 17:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

da. tako da tim potezom pokrivamo svaku eventualiju! mozemo i na istok i na zapad, a i vama nije tesko da stignete do panceva.

Dogovoreno, a o detaljima cemo putem mobilnog.

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 16/05/2010 : 17:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by anto

znaci Siniša dovozi (Bože zdravlja) Savica, Dragana Ðordeva,Grujaha, a ima mesta za još jednoga, ako sam dobro razumeo ?
Da li ti je Prof-Inz usput, ako za njega ima mesta ? Ili za nekoga iz Beograda , pa da taj dode sa Grujahom u Pancevo ?

Ce dodjemo s bus, nemas brigu .

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/05/2010 : 17:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:

Ima jos jedno mesto, ako profa `oce sa nama eto ekipe; onda idemo na istok, ako neko iz Bg-a oce idemo na zapad, kako god bilo posle toga se krecemo ka jugu!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2010 : 17:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

10. jul , SUBOTA, VELIKI SKUP FORUMAŠA U KRAGUJEVCU.

Jbt! Bas kad mi igramo za trece mesto.

EDIT: Od Boga zdravlje, dolazim(o).

Ma jok, sutradan igramo finale, tako da je u redu onda u subotu...Grešiš zemo, stariš...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2010 : 17:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Grujah. imas moj broj mob. pa mi se javi kad budes imao vremena... Ako mozes voziti do Panceva, podelimo gorivo i onda sa Culfisom do KG-a...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 17:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
JOŠ JEDNA VAŽNA OBAVIJEST!
Doci ce i par dilera stripova (verovatno) , a i vi ponesite stripove koje bi zamenili/prodali, pa cemo praviti i strip berzu; za vreme sporta, eventualnih promocija,..
Evo ja imam lepu kolekciju ZS/LMS/Alan Forda , ali bih menjao to za albume SC,MP,BP,Fibre,.....
predlozi i pitanja na PM

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2010 : 18:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

JOŠ JEDNA VAŽNA OBAVIJEST!
Doci ce i par dilera stripova (verovatno) , a i vi ponesite stripove koje bi zamenili/prodali, pa cemo praviti i strip berzu; za vreme sporta, eventualnih promocija,..
Evo ja imam lepu kolekciju ZS/LMS/Alan Forda , ali bih menjao to za albume SC,MP,BP,Fibre,.....
predlozi i pitanja na PM

Na prvom mestu biznis?
Ajde da se mi lepo upoznamo(koji se ne znamo), to je najvažnije...I da se popije po koja!

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 16/05/2010 : 19:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Evo i mene do malopre sam uz pivo pricao sa Profesor-inzom i Morrisonom

Dobra ideja je 10. jul. Mec za 3. mesto i nije neka utakmica za iscekivanje.

Nadam se samo da ce svi do sada prijavljeni moci da se reorganizuju.

Ovih dana cemo se aktivnije posvetiti detaljima programa i slanju PM-a gostima.

Generalno, možemo biti prezadovoljni kako se stvari odvijaju

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 20:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Otkud Inzom?

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 16/05/2010 : 20:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Sve posle 15. juna - odgovara.
Prijavljujem se za sve sportove, samo jedno pitanje:
Šta da jedem od vas?
Za basket se prijavljujem da igrate vas 10 protiv mene, na fudbalu mi dajte bar nekog da mi brani. :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/05/2010 : 20:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Oce li biti kakvo prijavljivanje ekipa ili kako ste vec zamislili sportski deo?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 20:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Pa normalno - Zvezdaši protiv Partizanovaca

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/05/2010 : 20:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ili Šumadija VS rest

Go to Top of Page
Page: of 58 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000