Author |
Topic |
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 07/08/2010 : 12:56:58
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by cronos six
i mene odusevio toricelli u ovom specijalu.
Ti si ovog puta ozbiljan
kad procitas,videces da su kadrovi ispunjeni maximalno.onako na prvo listanje,i meni se cinilo lose,ali kad sam procitao,i detaljno pregledao svaku sliku bio sam odusevljen.
Klasicni crteži izvornog Zagor nemaju mnogo kadrova (Ferri, Donatelli, Bignotti), ali su zato Zagor i Ciko gotovo uvek u prvom planu sa odlicno docaranom atmosferom faca, dok je to kod Torricellia, Chirarolle, Laurentia sasvim suprotno, prentrpan crtež sa blentavim, tinejedžersko-devojackim facama
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 07/08/2010 : 13:16:39
|
quote: Originally posted by velka031
Mislim da nema smisla usporedivati crtacki stuff Zagora i Texa, Tex je zlatna koka Bonellija i sve što valja (s malo izuzetaka) radi na njemu.
Ja nisam uporedivao Zagorovu i Teksovu uredivacku ekipu, vec pristup njihovih crtaca liku kojeg crtaju. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 07/08/2010 : 21:29:20
|
quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by velka031
Mislim da nema smisla usporedivati crtacki stuff Zagora i Texa, Tex je zlatna koka Bonellija i sve što valja (s malo izuzetaka) radi na njemu.
Ja nisam uporedivao Zagorovu i Teksovu uredivacku ekipu, vec pristup njihovih crtaca liku kojeg crtaju.
I ja bi volio da Zagoru pristupaju isto kao i Texu... Sumnjam da bi Burattinijeve brljotine i Alfonso Font izvukao u nešto pošteno... |
|
|
zagorovac
Junior Member
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts