Poll Question:
O ovome sam razmisljo nekoliko dana. Znam da ima topica o najboljoj Zagorovoj epizodi, i najboljoj Dylanovoj, i tako to... ali ako morate da odaberete najbolji jedan strip / pricu od Bonelija, koja bi to bila? Moze to da bude prica koja ima 2 ili vise epizoda, a moze i ako je samo jedna sveska, kao sto su velicine Dylanovih, na primjer.
Koja jedna prica, od bilo kojeg junaka Bonelija, je najbolja od svih drugih tok junaka, i ostalih? Koju biste odabrali da procitate ponovo ako imate samo par sati zivota?
Za mene je Dylanova "Dugacki Pozdrav". To mogu citat svaki dan, i da mi nikad ne dosadi.
Glasajte dole koji Bonelijev junak ima najbolju pricu ove izdavacke kuce, i onda recite koja je to epizoda.
Glasao za DD - Dugi pozdrav. Ali... ako bi birao koji bi strip procitao kao "poslednju želju"(pu,pu,pu daleko bilo), verovatno bih izabrao Zagora - Divovi dobra i zla. Duže bih živeo.
Glasao za DD - Dugi pozdrav. Ali... ako bi birao koji bi strip procitao kao "poslednju želju"(pu,pu,pu daleko bilo), verovatno bih izabrao Zagora - Divovi dobra i zla. Duže bih živeo.
Sto se tice Zagora, nikad se ne mogu odlucit izmedju Zimske Zmije i Bijes Ratnika Osaga. Zavisi koju od njih sam zadnju procito, onda mi je ta omiljena
Sto se tice Zagora, nikad se ne mogu odlucit izmedju Zimske Zmije i Bijes Ratnika Osaga. Zavisi koju od njih sam zadnju procito, onda mi je ta omiljena
Eto i ja se slažem s ovim - Dugacki pozdrav je najbolja prica uopce i najbolja kraca prica, odmah iza su Zagori - Divovi dobra i zla i Zimska Zmija.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Dylan Dog - Alfa i Omega, Golkonda, Pakao, Za šaku novca, SP Živi i mrtvi, Sedam prokletih duša i još dosta drugih - uistinu epizode koje mogu citati nebrojeno puta bez da mi dosade