ma kako god... nasalio sam se sa ovim "na nasim prostorima"... svi prostori su nasi kad je tex u pitanju... ja imam od 56 do 99 ludens i 23 vc iz novijeg doba... par slobodnih dalmacija... nekoliko libellusa... fenomenalno izdanje 5 plus za libellus ... i naravno zlatnu seriju... sve su to nasi prostori... naravno i strip agent...
ma kako god... nasalio sam se sa ovim "na nasim prostorima"... svi prostori su nasi kad je tex u pitanju... ja imam od 56 do 99 ludens i 23 vc iz novijeg doba... par slobodnih dalmacija... nekoliko libellusa... fenomenalno izdanje 5 plus za libellus ... i naravno zlatnu seriju... sve su to nasi prostori... naravno i strip agent...
Tacno. Ovih dana listam stare Teksove iz ZS ispod br 600 i primjecujem da je bilo dosta rezanja i izbacivanja stranica. Šteta. Kad sam bio mladi to nisam ni primjecivao. Sad mi prilicno smeta.
Tacno. Ovih dana listam stare Teksove iz ZS ispod br 600 i primjecujem da je bilo dosta rezanja i izbacivanja stranica. Šteta. Kad sam bio mladi to nisam ni primjecivao. Sad mi prilicno smeta.
u uporednom kronološkom popisu se lijepo vidi koje su sve rupe u texovim izdanjima,pogotovo do broja 800 ZS. to bi bilo najbolje kad bi krenulo sa tex extra i prvih 300-tinjak epizoda izdati.
Pa Libellus dobro popunjava praznine u brojevima izmedu 100 i 300. Mislim na orginalne brojeve. Samo ja nemam para da to ispratim. Imam 8 Lib. Teks knjiga. To je to za sad. O klorcu i ne razmišljam. Kada sam govorio o preskakanju, mislio sam na izbacene stranice iz stripova. Tako su ih skracivali da su cijele price stale u 80 stranica. Mada je to sve poznato. Kiosk izdanje prvih 300 brojeva bi bilo prava stvar. Samo maštam, znam!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Odlican drugi nastavak, mada šteta što je Pat onako nokautiran na pocetku.Ono što je još pohvalno je da i ima pristojne doze humora.
Ovo nisi trebao napisati, baš sam išcekivao da vidim hoce li ga razbiti i uzeti novce...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Lijepo je cuti da je još jedna odlicna prica na pomolu, danas sam kupio Golden Pass, crtež je odlican, ostaje da sacekam nastavke pa da uživam u Nolittinim majstorijama. Lijepo je kada se vrati junacima, to su odmah dobre ili odlicne price :D