Poll Question:
Oni su obeležili naša detinjstva, više ih nema, serijali su završeni. Za kojim od ovih serijala je kod vas prisutna najveca nostalgija. Pored glasanja preporucljivo je i kratko objašnjenje!
Onda nisu zaboravljeni nego završeni Nevirujen da je jedan Mister No iko zaboravija.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ipak padaju svojim završetkom polako u zaborav? Budimo iskreni da MrNo nije ugašen u Italiji verovatno bi i ovde bio na daleko vecoj ceni. Topici novi Dilan ili novi Zagor u Italiji itekako doprinose poluranosti odredenog junaka...
Mister No definitivno! Steta sto se pilot ugasio...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Zoro nikada nije ni prosao,Tim i Dasti Blek i Mark su nasalost zatareli Mister No je izbledeo i dosadio jedino su Ken Parker i Price sa Divljeg Zapada nestale u vrhuncu slave i time nose famu vecitih legendi. P.s Kit Teler takodje ima dobar skor.
Glasao za Mr No-a, iako ih dosta puta procitam u Dnevnikovom izdanju i samim time se vracam nazad u detinjstvo, ipak bi voleo, da bi serijal bar malo produžio s pricama u rangu o Africi....to su po meni vrh pilotovih avantura... Isto tako sam bio veliki fan Kit Telera....pa još sam, naravno.
Mister No, najnezaboravniji od nezaboravnih, uz Zagora moj vjecni favorit, pomalo neshvatljivo da su u Bonelliju dopustili da ovaj serijal padne na ovakve grane...
Mister No, najnezaboravniji od nezaboravnih, uz Zagora moj vjecni favorit, pomalo neshvatljivo da su u Bonelliju dopustili da ovaj serijal padne na ovakve grane...
Mislim da na ovo nemam što dodati. Jao pilote, kako si nisko pao...