Može li mi netko reci nešto više o stripu Traper Keri.Koliko je epizoda objavljeno u nas(kao dodatak)i koliko ih je izašlo u Italiji.Izlazi li još taj strip?Zašto je izlazio kao dodatak Komadantu Marku i ostalima s obzirom na to da je bio jako kvalitetan strip.Izvrstan scenarij(Sclavi) i crtež(vecinom Divito).
super pitanje i mene to zanima.odlican strip.cak sam pomisljao da nabavim markove u kojima je izlazio(odrpance i kupuse) i da odvojim od marka,i da napravim zaseban strip.
quote: super pitanje i mene to zanima.odlican strip.cak sam pomisljao da nabavim markove u kojima je izlazio(odrpance i kupuse) i da odvojim od marka,i da napravim zaseban strip.
verter pozitivno me iznenadjujes odakle ti vrijeme i energija da se tako strastveno bavis stripom
super pitanje i mene to zanima.odlican strip.cak sam pomisljao da nabavim markove u kojima je izlazio(odrpance i kupuse) i da odvojim od marka,i da napravim zaseban strip.
verter pozitivno me iznenadjujes odakle ti vrijeme i energija da se tako strastveno bavis stripom
ma kad nesto volis uvijek se nadje vremena i energije za to.a sta cu raditi ako ne ono sto volim.vecinu slobodnog vremena posvecujem stripu i stvarima vezanim za to.naravno nekad zapostavljajuci druge stvari ali se to izjednaci sa periodom kada bas nikako nemam vremena za strip.
ma radio bih to samo sa skroz lose ocuvanim stripovima(kupusi) niposto sa iole ocuvanim.ma dobar je dokov prijedlog ali je mnogo teze izvodiv nego ovaj moj.ni to kopiranje nije lose iako kada bih kopirao djelimicno bih unistio strip iz kojeg kopiram,zato i to otpada.