Jako dobro! Kupljeno rano jutros, procitano i arhivirano! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jako dobro! Kupljeno rano jutros, procitano i arhivirano! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
DOMI, daj izbriši ovu crtu koju imaš u potpisu(ili je bar skrati). Svaku temu razvuceš.
DOMI, daj izbriši ovu crtu koju imaš u potpisu(ili je bar skrati). Svaku temu razvuceš.
ili nabavite widescreen ekran
Jbg, lakše je njemu da se prilagodi nego nama - mi smo neprilagodljivi po prirodi.
Originally posted by Rock.Bob Rock Da, i da si napravi potpis. Jer ne radi potpis nego copypastea u svakom postu. Da stavi potpis ne bi mu trebala crta
Hmm... Svaka cast na dobrom zapažanju
Ja sam sve vreme mislio da je Domiju ovo potpis
Domi, stvarno bi mogao da koriguješ tu liniju koju postavljaš u svaki post i da je prilagodiš za ekran od 15 inca (800x600). Hvala na razumevanju
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Uf bre, okiboki. Ne znam kako da ti kažem, ali... mnogo si ti propustio onda.
Originalne 192 i 193 možeš da nadeš u ludensovoj extra seriji(samo nemoj da pitaš zašto su tamo).
Hvala na odgovoru,nisam znao da je to objavljeno,poceo sam ove ludensove redovne nedavno da uzimam.Extra ne uzimam zato sto ce DDKI to da stigne a ovo je ipak daleko.Bilo je i ranije toga,cini mi se dva komada koja su isla u extra.Ajde ako znas koji su originalni brojevi objavljeni u extra napisi mi pa da ih nadjem ako ih negde ima.Napisi mi i numeraciju Ludensa.Unapred hvala.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Originally posted by okiboki ....Ajde ako znas koji su originalni brojevi objavljeni u extra napisi mi pa da ih nadjem ako ih negde ima.Napisi mi i numeraciju Ludensa.Unapred hvala.
Isli su umesto "nemogucih" dnevnikovih epizoda 27, 30, 39 i 48. Nose iste brojeve u extra seriji, trazi ih pod tim brojevinma: