Author |
Topic |
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 04/07/2010 : 13:50:58
|
Nisu u pravu ni "konzumenti" ni "mladici". Red je davnih dana trebao napraviti i održavati netko drugi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40350 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 04/07/2010 : 17:52:38
|
iskreno,alkosi i narkomani smetaju obliznjim stanarima,i to je tacno,ali smrdlje s palicama,koji preuzimaju stvar u svoje ruke nisu nista bolji.ja bi voleo da mi naleti jedan takav,al 1 na 1,i da mu dam do znanja,da ako pijem,nikog ne bijem.mrzim lazne navijace,i probisvete koji su u pravu,ako konzumiraju sokove,i cikoladno mleko! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40350 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/07/2010 : 18:32:12
|
jedni bodu noževima drugi špricama
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 04/07/2010 : 21:57:58
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Rico
ja nisam siguran, al evo clanak.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drama-u-splitskom-kotaru-lokve-mladici-palicama-napali-ovisnike-i-alkoholicare/499940.aspx
falili su kvart, tribali su doc na Mertojak
ili na kacunar,radunicu,varoš,plokite...i da ne nabrajam
na Blatine pliiiiiiz
ali ovi sica narkosi kod nas ne opstaju i nisu problem. Mi imamo vrhušku maloljetnicke delikvencije (maltretiranje /iznudivanje/ šverc/ dilanje /droga-alkohol,.../cjelonocna dernjava,... Sve zacinjeno sa hrpom auta iz kojih do ranih jutarnjih sati trešti turbo-folk. Okolni stanari ne reagiraju jer ili su to njihova krasna djecica upravo izašla iz zatvora ili ih je frka za vlastiti život. A policiju baš briga..... |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 04/07/2010 : 22:27:00
|
quote: Originally posted by Gand
trebali su ih natamburat,iako to nije njihov posao,policija tu treba uredovat...
Ona ista koja stiti dilere? Good one.
Sve je to nekako povezano, na žalost. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 05/07/2010 : 00:00:09
|
Jebiga kad živimo u takvoj državi gdje moraš sam istjerivat pravdu,jer zaduženi zato nemaju muda. Milion takvih situacija,ljudi upozoravaju na prijestupnika prijavljuju ga policiji,al tek kad oduzme nekom život oni nešto ucine. Koliko je takvih slucajeva,to je strašno. Ja sam za takvu stvar,ako policija nemože ništa a takava šljam ugrožava sigurnost moje djece,žene,prijatelja,poznanika onda je to jedini nacin. Nije ispravan ali je nužan!
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40350 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/07/2010 : 12:00:35
|
quote: Originally posted by velka031
A taj netko drugi ocito ne mari za ove probleme - zemlja nam sve više lici na Divlji zapad iz Bonellijevih stripova.
nije samo kod vas tako, u Cirihu ista stvar. teski alkoholicari i drogerasi, jadnici koji su se negdje u toku zivota izgubili i predali, vecinom ne predstavljaju vece probleme. Problem su upravo grupa mladica od ca. 20 godina, koji traze kick pa po petorica ih napadnu i izubijaju do bolnice. Upravo grupa od kojih dolazi najvise kriminalnih djela-tjelesne povrede, silovanja i zlostavljanja. Ne rade to jer im ovi smetaju, to rade da bi se mogli izivljavati na slabijima jer nisu to u stanju ako stoje pred normalnim covjekom koji je sposoban da se brani.
Takve stvari su na zalost moja svakodnevnica. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 05/07/2010 : 12:28:03
|
U Oslu je, pak, sve mirno i tiho i fino....jer sve redom stite deklaracije o ljudskim pravima.... dakle, situacija je takva da jedan od glavnih trgova u centru grada - na ulazu u glavno gradsko setaliste, pored zeleznicke stanice i par najprometnijih trznih centara stoji leglo narkomana. ljudi, kada prodjete pored onoga, smuci vam se zivot, i jos ste primorani da vam deca gledaju sve to.
dakle, ne treba tuci njih, treba tuci one koji su im dozvolili da se na takvim mestima okupljaju!!!! sto ne znaci da treba da ih sklone motkama i tenkovima, nego jednostavno, postoje ustanove, postoje sume, pecine, stagod....ovako, taj trg danju izgleda kao da je policijski cas (dakle, zbog konstantnog prisustva organa reda, ne zbog odsustva ljudi), a nocu kao Dawn of the dead.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 05/07/2010 : 13:22:18
|
quote: Originally posted by kucni duh
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drama-u-splitskom-kotaru-lokve-mladici-palicama-napali-ovisnike-i-alkoholicare/499940.aspx
na Blatine pliiiiiiz
ali ovi sica narkosi kod nas ne opstaju i nisu problem. Mi imamo vrhušku maloljetnicke delikvencije (maltretiranje /iznudivanje/ šverc/ dilanje /droga-alkohol,.../cjelonocna dernjava,... Sve zacinjeno sa hrpom auta iz kojih do ranih jutarnjih sati trešti turbo-folk. Okolni stanari ne reagiraju jer ili su to njihova krasna djecica upravo izašla iz zatvora ili ih je frka za vlastiti život. A policiju baš briga.....
di na blatinama...pa ja vec 15-ak godina dolazim u "graza" na kavu i znam svu tu mulariju...graz je zadnji bastion normalne muzike na blatinama...a šta bi ti tila na blatinama nego cajku i turbo folk,pa zan se tko je tamo živio
za tvoju informaciju, graz i nisu neke blatine (prva kuca u ulici i nije pokazatelj kao ona u sredini ulice)
1. re turbo folk - zna se ko ga najviše sluša (zna se!) U Srbiji (bar u Bg koliko mi kažu) je najslušanije po kaficima oliver, gibonni, grašo... 2. a ti što su na blatinama živili do 1991 odavno ne žive više, ko živi, zna se
I mislim da nisi davno izlazio na Bace, i svugdi di izlazi berba 20-25 godina -samo šiša turbo folk!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/07/2010 : 13:25:32
|
na Blatine pliiiiiiz
ali ovi sica narkosi kod nas ne opstaju i nisu problem. Mi imamo vrhušku maloljetnicke delikvencije (maltretiranje /iznudivanje/ šverc/ dilanje /droga-alkohol,.../cjelonocna dernjava,... Sve zacinjeno sa hrpom auta iz kojih do ranih jutarnjih sati trešti turbo-folk. Okolni stanari ne reagiraju jer ili su to njihova krasna djecica upravo izašla iz zatvora ili ih je frka za vlastiti život. A policiju baš briga.....
di na blatinama...pa ja vec 15-ak godina dolazim u "graza" na kavu i znam svu tu mulariju...graz je zadnji bastion normalne muzike na blatinama...a šta bi ti tila na blatinama nego cajku i turbo folk,pa zan se tko je tamo živio
za tvoju informaciju, graz i nisu neke blatine (prva kuca u ulici i nije pokazatelj kao ona u sredini ulice)
1. re turbo folk - zna se ko ga najviše sluša (zna se!) U Srbiji (bar u Bg koliko mi kažu) je najslušanije po kaficima oliver, gibonni, grašo... 2. a ti što su na blatinama živili do 1991 odavno ne žive više, ko živi, zna se
I mislim da nisi davno izlazio na Bace, i svugdi di izlazi berba 20-25 godina -samo šiša turbo folk!
za bace znam,ja tamo i ne idem...zimi odem u kuke,liti nigdi odredeno...u versija možda... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 05/07/2010 : 14:43:36
|
Nemogu govorit konkretno za Lokve ali neka mista u Splitu treba malo jace napast organima reda i mira i rastirat narkice i žicaroše. Mislim da su ti mladici napravili glupost. To su ništarije koje se mogu kasnije osvetit i napast njihovu curu, dite ili koga vec. Možda bi bilo bolje hvatat propalice jednog po jednog odvojeno, u nekoj mracnoj ulici... A inace, normalno je da ce ljudi ljeti izac vanka i popit nešto na zidicu ili slicno. Najbolje da u vrele ljetne dane nemam drugog izbora nego sidit u birtiji i ugostiteljima punit dodatno džepove. A ovi sa sjevernih krajeva snalazite se u pabovima kako znate.
( U slavu mirne pive na zidicu: http://www.youtube.com/watch?v=Fdj8oDIthPU ) |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 05/07/2010 : 22:06:26
|
quote: Originally posted by dnevni boravak
Nemogu govorit konkretno za Lokve ali neka mista u Splitu treba malo jace napast organima reda i mira i rastirat narkice i žicaroše. Mislim da su ti mladici napravili glupost. To su ništarije koje se mogu kasnije osvetit i napast njihovu curu, dite ili koga vec. Možda bi bilo bolje hvatat propalice jednog po jednog odvojeno, u nekoj mracnoj ulici... A inace, normalno je da ce ljudi ljeti izac vanka i popit nešto na zidicu ili slicno. Najbolje da u vrele ljetne dane nemam drugog izbora nego sidit u birtiji i ugostiteljima punit dodatno džepove. A ovi sa sjevernih krajeva snalazite se u pabovima kako znate.
( U slavu mirne pive na zidicu: http://www.youtube.com /watch?v=Fdj8oDIthPU )
ma baš me briga di ce ljudi sidit, samo neka je taj zidic negdi uz more di nikome ne smeta, a ne ispod mog prozora i omiljene ure za puštat muziku, razbijat boce, igrat karte i galamit su popodne iza obida i iza ponoci do 4 ure ujutro.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 06/07/2010 : 05:55:21
|
quote: Originally posted by dnevni boravak
( U slavu mirne pive na zidicu: http://www.youtube.com /watch?v=Fdj8oDIthPU )
ma baš me briga di ce ljudi sidit, samo neka je taj zidic negdi uz more di nikome ne smeta, a ne ispod mog prozora i omiljene ure za puštat muziku, razbijat boce, igrat karte i galamit su popodne iza obida i iza ponoci do 4 ure ujutro.
to smo i mi radili,galamili,igrali na karte,ali nikad od 2 do 5 popodne liti...ovdje se govori o danketama i pijandurama...najmanji problem je ovo gori...problem je kljucanje i da to moje dite gleda...a dite ne vidi igranje na karte u kasnu uru i cuganje...jer tada moje dite spavaa i ja sam na 13.kat pa ne cujem ništa |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Topic |
|