evo ga pm.od laznog vronskog(koji ne postoji),a koristi vise nickova.morao sam da izbacim njegovu laz,jer kao sto znate,prognozirao je izdanje sredinom avgusta.ovakvu laz samo budaletina salje na pm,odnosno,covek koji sve nas provocira i sere,da bi smo sto vise spamovali.vronski=govedo. evo njegove pm.koja je nemoguce moguca-seronja.
Vec sam rekao Coltu pa mogu i tebi ali molim te ne širi po forumu. U planu je Largo Vinc od septembra i to u dve verzije, tvrde korice za knjižare i meko izdanje za kioske. Jedan od promotera bice i Miki Manojlovic, koji igra i u istoimenom filmu u Francuskoj a najava (indirektna doduše) bice u intervjuu koji sam radio sa Mikijem i koji izlazi za desetak dana. Palnira se i Tin Tin jer je IPS definitivno puko ali to je još neizvesno...
Molim administratore da ovog prostaka i ocigledno osobu isfrustriranu u životu zauvek udalje sa ovog foruma jer vreda ne samo clanove foruma vec i projekat koji obuhvata veliki broj javnih licnosti.
Molim administratore da ovog prostaka i ocigledno osobu isfrustriranu u životu zauvek udalje sa ovog foruma jer vreda ne samo clanove foruma vec i projekat koji obuhvata veliki broj javnih licnosti.