Author |
Topic |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 23/07/2010 : 21:04:55
|
Moram negde da istresem razocaranost novim izgledom Google image searcha. Ako ista mrzim, to je kad me naprave idiotom i nude mi resenja za mene koja oni, kao, znaju bolje. Jednom recju, odvratno. Odmah sam izbacio shortcut za tu proseravatorsku stranu i sad koristim Yahoo. Jebo Google i njihove genijalce.
Molim admina da posle izvesnog broja reakcija obrise topic da ne pravimo guzvu.
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 23/07/2010 : 23:04:43
|
Neverovatno sta sebi dozvoljavaju. Isto sranje kao kada su u Photoshopu 6 ukinuli cetkice samo zato sto je neka budala mislila da to treba malom broju ljudi. Ovaj Google image search je odvratan. Nepregledan, nema podataka o velicini, sajtu... samo neki glupi popupovi... Zgrozen sam. |
|
|
mlLandj3
Average Member
Serbia
680 Posts
Member since 22/09/2009 |
Posted - 23/07/2010 : 23:06:23
|
quote: Originally posted by Grujah.
Bilo mi je gadno i kad su obican search promenili.
Ovo je UZAS ZIVI i bacam anatemu na njih dok ne vrate staro.
ja odavno, iz inata koristim iskljucivo www.mamma.com the mother of all search engines |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 24/07/2010 : 01:53:32
|
quote: Originally posted by mlLandj3 ja odavno, iz inata koristim iskljucivo www.mamma.com the mother of all search engines
Rado bih koristio ali mi pravi žestoka sranja sa pretragama u kojim koristim naše znakove. Barem to radi u Firefoxu, nije mi se dalo pregledati u drugim browserima, hvala na preporuci. Isprobao sam istu pretragu u googleu i radi perfektno. Ti popupi su mi mnogo simpaticniji od onog starog pregleda sa svim informacijama o stranici gdje mi zaista nije potrebna nego hocu samo sliku! A velicinu slika možeš odabrati da ti pokaže za sve slike u dnu sidebara s lijeve strane, i onda to doda unutar slike ako je dovoljno velika ili ispod nje. Da zakljucim, meni je ovako preglednije, ali nije revolucionarno naprednije u odnosu na ranije. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 24/07/2010 : 08:45:09
|
Razni ljudi, razne potrebe. Meni je jako bitno da vidim odmah i stranicu na kojoj se nalazi. Velicina slike se moze displejati, ok, ali su lose resili otvaranje trazene slike kao pop up. A ove nase kukice i kvakoce nikada nisam koristio za net, posto mi je komp stalno na engleskom i navikao sam se na s,z,c i c...
U principu, nije me toliko zgrozio novi interfejs koliko me je zgrozila njihova nasilnost i bezobrazluk da nam sok terapijom menjaju dugogodisnje navike. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/07/2010 : 09:01:12
|
Meni je danas opet po starom. Samo, više od novog interfejsa me nervira što to malo radi, malo ne radi, thumbnailovi se precesto ne prikazuju.
|
Trouble will find me |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 24/07/2010 : 10:30:44
|
To smo govorili i za novi YouTube pa smo se ipak naviknuli |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 24/07/2010 : 12:03:15
|
quote: Originally posted by cat claw
U principu, nije me toliko zgrozio novi interfejs koliko me je zgrozila njihova nasilnost i bezobrazluk da nam sok terapijom menjaju dugogodisnje navike.
Ja sam uvijek za šok terapije, mislim da ljudi generalno trebaju više toga u životu da ih prodrma, tako da je internet pravi primjer za to. Banalan primjer: pogledaj posjetu crtica kada je popratna slika gole sise i kada nije. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 24/07/2010 : 13:27:37
|
Nemam nista protiv sok terapije kada treba leciti nesto sto ne valja. Ali kada menjaju nesto dobro samo zato sto im se moze, tu sise ne pomazu Jesmo, navikli smo se na YouTube, ali sumnjam da bismo se navikli kada bi nam prvo iskocila tabla:''za vasu dioptriju, pustamo vam samo klip velicine ekrana 1/36, a ako zelite neki drugi sajz, konsultujte vaseg provajdera.'' |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 24/07/2010 : 13:31:59
|
quote: Originally posted by Opti
To smo govorili i za novi YouTube pa smo se ipak naviknuli
Ja nisam, meni je novi YT bio i ostao fin. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/07/2010 : 12:34:57
|
Meni je super ova nova varijanta. Vidim sve odjednom, ne moram listati. Poveca mi ono sto zelim i pokaze i velicinu i link stranice. Ne znam sta ne valja? |
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 27/07/2010 : 12:43:39
|
Ruzno i nepregledno, vazne informacije (najvise velicina slike) skrivena i moras precim misem po svakoj dok ne informacije ne izadju. A da ne pricam koliko je neprakticno kada kliknes na sliku pa ti izadje ogromni popup preko stranice sa slikom.. koja je cesto preuvelicana ili smanjena ali nikad velicina koja ti treba.. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 27/07/2010 : 12:44:00
|
Ne valja sto ne mozes brzim pogledom odmah ustanoviti velicinu i link stranice. Uvek moras setati misem iznad. E,sad, kud svi Turci tu i mali Mujo. Yahoov engine izbacuje sramotno malo slika, i sta cu kud cu, moracu da se navikavam na Googlovo smaranje. No, kad sam preziveo modemsku fazu od 56kbs, prezivecu i ovo. Markose, mozes ovaj topik da bacis, bizaran je cak i za svastaru. |
|
|
broj jedan
Junior Member
Croatia
325 Posts
Member since 13/07/2009 |
Posted - 27/07/2010 : 12:59:56
|
Ruzno i nepregledno, vazne informacije (najvise velicina slike) skrivena i moras precim misem po svakoj dok ne informacije ne izadju. A da ne pricam koliko je neprakticno kada kliknes na sliku pa ti izadje ogromni popup preko stranice sa slikom.. koja je cesto preuvelicana ili smanjena ali nikad velicina koja ti treba..
ostalo još mogu podnijeti, ali to je stvarno debilno ne kužim zašto su morali stavljat taj glupi popup... |
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana u bijedi! |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 27/07/2010 : 13:52:31
|
quote: Originally posted by Opti
To smo govorili i za novi YouTube pa smo se ipak naviknuli
Ja nisam |
Go kneel and weep
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/07/2010 : 15:15:41
|
Ruzno i nepregledno, vazne informacije (najvise velicina slike) skrivena i moras precim misem po svakoj dok ne informacije ne izadju. A da ne pricam koliko je neprakticno kada kliknes na sliku pa ti izadje ogromni popup preko stranice sa slikom.. koja je cesto preuvelicana ili smanjena ali nikad velicina koja ti treba..
baš sam danas išao na taj google image search. sad mene zanima, zakaj su to tak morali zasrat? |
"Nothing lasts forever." |
|
|
|
Topic |
|