Cisto kao predlog VC za razmišljanje a i pitanje za forumaše: Da li bi tri do sada izdate epizode Lea Palpa voleli da vidite kao izdanje u jednoj knjizi sa tvrdim koricama (normalno u boji)? Znam da je VC izdao ove tri epizode ali verujem da dosta ima onih koji bi voleli da Palpa imaju i ovako, sve na jednom mestu kao pravi ukras strip biblioteci!
Leo Pulp mi je super strip, imam sva 3 broja i kada bi se pojavilo takvo izdenje nebih ga kupio upravo zato sto ih vec imam. Ideja je lepa, ali ipak ne...
Bezveze. Pulp mi je jedno od najbolji izdanja VCa ali ne bih dao novce za to. Pulp im je najbolje kiosk izdanje sto se tice kvaliteta, nema potrebe za HCom ili da ga dupliram.
Definitivno ne jer imam sve tri epizode u izdanju VC...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Mislio sam da pošto su vec samo tri epizode u pitanju da ne bi bilo loše objaviti jedno integral izdanje sa tvrdim koricama jer se može desiti da se ove tri sveske vremenom oštete ili zagube... Dakle nikakve loše namere nije bilo ali vec sam navikao da se gotovo sve moje inicijative na ovom forumu odmah docekuju na nož...
LEo pulp nije dobro uradjen... Takav strip zasluzuje da bude bar 1.5 cm siri od onog kako je uradio VC... Ne moze da se vidi ceo sadrzaj lepo unutra... fali belog lufta izmedju sredine i kai$a... A i generalno strip bi valjalo da je vecih dimenzija... mnogo detalja ima u slikama... Kao da sam gledao blockbuster na laptop-u od 12 incha...