Author |
Topic |
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
|
Skappy
New Member
229 Posts
Member since 07/09/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 01/08/2010 : 06:59:52
|
quote: Originally posted by drogsy A usput, koliko se uopce kod nas prodaje Tex i Zagor ? Ako im je naklada 7000 i 9000 primjeraka, je li je negdje tu oko 5000 ?
zagor valjda oko 3000-3500 a tex oko 1000-1500 ne racunajuci povratak remitende u paketicima. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18861 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/08/2010 : 09:44:05
|
plus nekih 500 komada u Bih i Sloveniji te nešto u Srbiji, nekih 50 komada sigurno u striparnicama(bar kod Bucha) + paketici i tu smo negdje...Texu je naklada "samo" 6000 a Dilanu 7000...ja sam siguran da se prije ili kasnije proda skoro sve, bar dok Bernard ne smanjuje naklade izgleda tako...odlicno ide Chiko te Mark i Blek(8000 naklade s tim da se proda u prvom šupu više od pola),odtud pitanje šta se cekalo sa Kapetanom Mikijem? Odlicno idu maxiji(cak i Texovi i pilotovi)što je iznanadujuce kad se zna kako se prodaje redovni brojevi. A da, i ljeto spašava stripove, tad se proda najviše...ljudi vole paketice,ko zna zašto. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 01/08/2010 : 09:51:18
|
quote: Originally posted by teller
plus nekih 500 komada u Bih i Sloveniji te nešto u Srbiji, nekih 50 komada sigurno u striparnicama(bar kod Bucha) + paketici i tu smo negdje...Texu je naklada "samo" 6000 a Dilanu 7000...ja sam siguran da se prije ili kasnije proda skoro sve, bar dok Bernard ne smanjuje naklade izgleda tako...odlicno ide Chiko te Mark i Blek(8000 naklade s tim da se proda u prvom šupu više od pola),odtud pitanje šta se cekalo sa Kapetanom Mikijem? Odlicno idu maxiji(cak i Texovi i pilotovi)što je iznanadujuce kad se zna kako se prodaje redovni brojevi. A da, i ljeto spašava stripove, tad se proda najviše...ljudi vole paketice,ko zna zašto.
pa valjda zbog niske cijene za tri stripa + iznenadenje,jer se ne zna šta ceš dobiti ako ti ne dozvole na kiosku da proviriš...... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/08/2010 : 10:44:06
|
ha ha ha opet ova tema hoce texovci da sahrane Zagora po svaku cijenu, kako onih nekoliko sa italijanskog foruma, tako i nasi vec poznati sa ovog foruma neka , vrijeme ce otkriti sve tajne.Vidjecemo. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 01/08/2010 : 11:16:11
|
quote: Originally posted by vlaki
Po mom mišlenju, najbolje novije epizode Zagora su bile one od Boselija iz doba Slobodne Dalmacije. quote: tocno tako.
Isto tako i MM je, cini mi se dostigao vrhunac sa epizodama iz doba Slobodne Dalmacije. Ove nove (kod nas) koje izdaje Strip Agent, i koje idu kao dvobroj, su dosta slabe, a šta tek reci za epizode koje izdaje VC.
Pa nisu ni te meni loše, no onim prvobitnim u stili Indiana Jonesa po meni ipak Marti danas duguje popularnost.No, ove koje trenutno izlaze jesu blagi užas. |
Go kneel and weep
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 01/08/2010 : 11:19:30
|
quote: Originally posted by teller
plus nekih 500 komada u Bih i Sloveniji te nešto u Srbiji, nekih 50 komada sigurno u striparnicama(bar kod Bucha) + paketici i tu smo negdje...Texu je naklada "samo" 6000 a Dilanu 7000...ja sam siguran da se prije ili kasnije proda skoro sve, bar dok Bernard ne smanjuje naklade izgleda tako...odlicno ide Chiko te Mark i Blek(8000 naklade s tim da se proda u prvom šupu više od pola),odtud pitanje šta se cekalo sa Kapetanom Mikijem? Odlicno idu maxiji(cak i Texovi i pilotovi)što je iznanadujuce kad se zna kako se prodaje redovni brojevi. A da, i ljeto spašava stripove, tad se proda najviše...ljudi vole paketice,ko zna zašto.
Pa drago mi je cuti za maxije, a što se paketica tice, volio sam i ja njih do prije cetiri-pet godina... |
Go kneel and weep
|
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/08/2010 : 11:27:22
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by mike
Iako rjetki, vidim da se moji postovi dobro pamte :). Nego Teller jeste Bonelli fanatik, dok ja.. Pa antibonelli sigurno ne. Nema veze, sklanjam se ja odavde.
Cheers!
Dobro, morao sam da se poslužim malim trikom Složiceš se da onakav tvoj komentar nije primeren...
Imas pravo. Nije primeran. Ali veruj, ako je ko tuzan zbog Zagora u poslednjih 10-15 godina, onda sam to medju ostalima i ja. Jedino sto mi je tuga pretvara u bijes :). Lako se sad praviti pametan za nazad, ali po tome smo smo dobili, trebalo bi ga gasiti sa Divovima dobra i zla. Isto vazi i za Mr.No-a. |
Jack the Black. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/08/2010 : 11:46:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
hoce texovci da sahrane Zagora po svaku cijenu
Ne svi, ja bih ga ostavio lesinarima |
|
|
marcho
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 23/04/2008 |
Posted - 01/08/2010 : 11:47:18
|
A što ocekivati od serijala koji neprekidno izlaze pola stoljeca. Tex 1949.. zagor 1961..Slažem se da su divovi dobra i zla trebali biti zadnja zagorova epizoda... Ovo danas je vec mrcvarenje i slilovanje. ferrijeve naslovnice su sve lošije i lošije. vjerojatno ih objavljuju samo zato jer ih je crtao ferri, pa to onako iz poštovanja. a same price su odavno izgubile okus. Marti je nakon talijanskih misterija krenuo strmo dolje... ma ja bi ih sve pogasio , osim julije i još nekih novijih junaka...ili nek se preorjentiraju skroz na albume u boji... godišnje po jedan zagor, tex,marty, dylan... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 01/08/2010 : 22:46:57
|
quote: Originally posted by drogsy
quote: Originally posted by vlaki
Po mom mišlenju, najbolje novije epizode Zagora su bile one od Boselija iz doba Slobodne Dalmacije. quote: tocno tako.
Isto tako i MM je, cini mi se dostigao vrhunac sa epizodama iz doba Slobodne Dalmacije. Ove nove (kod nas) koje izdaje Strip Agent, i koje idu kao dvobroj, su dosta slabe, a šta tek reci za epizode koje izdaje VC.
Pa nisu ni te meni loše, no onim prvobitnim u stili Indiana Jonesa po meni ipak Marti danas duguje popularnost.No, ove koje trenutno izlaze jesu blagi užas.
Slažem se za Bosellija i SD (Nestali istraživac, Morska strava...), problem je što Mauro više nikada nije ponovio tako dobre Zagorove price... |
|
|
Topic |
|