Prica je dosta mlaka, no ponešto je izvlaci završni twist...
Inace, teksta je jako malo pa se procita vrlo brzo... Ne mogu se oteti dojmu kako je ovo moglo biti ispricano na 20-ak stranica... I mislim da bi tako bilo dosta efektnije...
možda bi bilo bolje da to dijete u naslonjacu u rukama drži lubanju ili (možda) sjekiru
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
naravno... upravo kupio, krece citanje... Za 2 mjeseca: TKO JE UBIO DJEDA MRAZA _______________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Teško je bilo od De Narda ocekivati da ce ova prica biti nešto posebno dobra,no kako je zapocelo, ponadao sam se... Što se tice završetka, bilo je takvih u DD serijalu barem dvadeset.
ali, zar to nismo znali jos pre desetak godina kad smo i prvi put videli naslovnicu na sbe? :))))) a o naslovnici, nemam reci, i duhovita i misticna u isto vreme, jedino prvi put primecujem onu lobanju u dilanovoj kolekciji.
Kako glupo!K'o da "Roden za ubijanje" nije bio dovoljno "ne-dylanovski" sad dobivamo još jedan friggin' krimic!A twist?Vau.Klinac je mrtav.Koji šok.Pa to uopce nisam ocekivao.Koje iznenadenje.Ne!
A i naslov su mogli bolje promisliti;Dylan je imao cudnije klijente od tog klinca(bio živ ili mrtav);vješticu("Mora ljetne noci"),Vraga("Hotel duhova"),sjenu bez vlasnika(bar sam tako cuo),i mnoge druge koji su bili zanimljiviji od tog malog.
Ovo sinoc procito (konacno stigo paket od SNK)... crtez ok, prica bas nije za DD, tema bi vise godila NR... onaj twist na kraju nisam ocekivo, ali sad kad malo razmislim, ni to nije dovoljno da opravda onako tanak scenario :(
mislim se sta smisleno reci o "ovome", posebno sad kad mi je isao u paketu sa zadnjim sklavijevim pricama. cak i da je izaslo pre sestog cula, ovo je tako lose odradjeno da mi je prosto muka da pisem dalje.
Procitao danas i zadnjeg DD iz kolekcije, i to bas ''Cudnovati klijent''... Sta sad? Vracanje na mjesecni ritam VC i dvomjesecni LU... F**k :( Blago vama koji gotivite i druge Bonelli junake, svaki mjesec 15-20 kiosk izdanja... Sto se tice same epizode, bezveze prica, bezveze crtez i vec ranije iskoristeni (iako u filmu) preokret na kraju. 4/10