U nacelu sam protiv vrecica, ali stare ZS i LMS cuvam u nima. Tu ima nekoliko previše dragih stripova da bi ih oštetio, pa... Ali novije stripove nikad ne stavljam u kesice.
Vidiš problem je u tome što nekima su svi stripovi koji se poseduju dragi
Kao meni,recimo...i ja ih,ipak,ne drzim u kese,ali su barem sigurni,t.j.ne postoji sansa da rasprodam deo kolekcije...
Cek, cek vidimo se za koju godinu, pre ili kasnije uvek dode preispitivanje i kresanje kolekcije a tad bolje da budu glanceri i u kese
Ma Texe stvar je u tome što oni koji napadaju najviše Zagora najviše i odkidaju na njega, dok im onaj duducar služi samo za ispoljavanje frustracija
PS. Pajtos ne spada u tu kategoriju, on je pravi stripar, skidam kapu
Ma nemam ja nista protiv Zagija, ali kad ljudi koji su bili okoreli fanovi (kao npr. Carson) pocnu da pizde kakve su epizode koje sad idu i kakav je crtez onda znaci da su ga stvarno usrali do daske. A znam da i ti slicno mislis. Inace, daleko je meni i Dilan od vrha lestvice. Mnogo ga vadi ekipa iz VC jako kvalitetnim prevodom i dodacima. Od duzih serijala koji idu trenutno najvise volim da procitam MV i NN. Da mi je to neko reko pre par godina da cu da napisem, reko bi mu da je lud
Ma Texe stvar je u tome što oni koji napadaju najviše Zagora najviše i odkidaju na njega, dok im onaj duducar služi samo za ispoljavanje frustracija
PS. Pajtos ne spada u tu kategoriju, on je pravi stripar, skidam kapu
Ma nemam ja nista protiv Zagija, ali kad ljudi koji su bili okoreli fanovi (kao npr. Carson) pocnu da pizde kakve su epizode koje sad idu i kakav je crtez onda znaci da su ga stvarno usrali do daske. A znam da i ti slicno mislis. Inace, daleko je meni i Dilan od vrha lestvice. Mnogo ga vadi ekipa iz VC jako kvalitetnim prevodom i dodacima. Od duzih serijala koji idu trenutno najvise volim da procitam MV i NN. Da mi je to neko reko pre par godina da cu da napisem, reko bi mu da je lud
Sve stoji I ne samo da mislim slicno ko Carson vec sam možda još radikalniji po tom pitanju, jer redovnu seriju je trebalo ukinuti posle Africkog serijala, i nastviti samo recimo sa Gigantima, možda Maxi
Što se uživanja citanja tice tu smo negde, volim western i godi mi Tex, volim SF i godi mi NN, i naravno volim avanturu i godi mi M.No, a što se tice Zagora uvek ponovo sa uživanjem mogu da procitam njegove stare price iz Zlatnog doba Nolitte
Edited by - Bruce Springsteen on 22/08/2010 20:24:33