Author |
Topic |
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 21/08/2010 : 08:42:59
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Sve sto imam u kolekciji mi je drago,a tu je i Zagor. Koliko da me ne koriste vise u napadima na tebe Jeste mi pri dnu, ali...
...pametna strategija!Ako udare pacovi il' vlaga,da naidju na prepreku... |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/08/2010 : 22:22:00
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Vidiš problem je u tome što nekima su svi stripovi koji se poseduju dragi
Sve sto imam u kolekciji mi je drago,a tu je i Zagor. Koliko da me ne koriste vise u napadima na tebe Jeste mi pri dnu lestvice, ali je ipak tu
Ma Texe stvar je u tome što oni koji napadaju najviše Zagora najviše i odkidaju na njega, dok im onaj duducar služi samo za ispoljavanje frustracija
PS. Pajtos ne spada u tu kategoriju, on je pravi stripar, skidam kapu |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 21/08/2010 : 22:24:14
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by Mhejl
U nacelu sam protiv vrecica, ali stare ZS i LMS cuvam u nima. Tu ima nekoliko previše dragih stripova da bi ih oštetio, pa... Ali novije stripove nikad ne stavljam u kesice.
Vidiš problem je u tome što nekima su svi stripovi koji se poseduju dragi
Kao meni,recimo...i ja ih,ipak,ne drzim u kese,ali su barem sigurni,t.j.ne postoji sansa da rasprodam deo kolekcije...
Cek, cek vidimo se za koju godinu, pre ili kasnije uvek dode preispitivanje i kresanje kolekcije a tad bolje da budu glanceri i u kese |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/08/2010 : 22:45:29
|
Ma Texe stvar je u tome što oni koji napadaju najviše Zagora najviše i odkidaju na njega, dok im onaj duducar služi samo za ispoljavanje frustracija
PS. Pajtos ne spada u tu kategoriju, on je pravi stripar, skidam kapu
Ma nemam ja nista protiv Zagija, ali kad ljudi koji su bili okoreli fanovi (kao npr. Carson) pocnu da pizde kakve su epizode koje sad idu i kakav je crtez onda znaci da su ga stvarno usrali do daske. A znam da i ti slicno mislis. Inace, daleko je meni i Dilan od vrha lestvice. Mnogo ga vadi ekipa iz VC jako kvalitetnim prevodom i dodacima. Od duzih serijala koji idu trenutno najvise volim da procitam MV i NN. Da mi je to neko reko pre par godina da cu da napisem, reko bi mu da je lud |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/08/2010 : 22:46:49
|
Cek, cek vidimo se za koju godinu, pre ili kasnije uvek dode preispitivanje i kresanje kolekcije a tad bolje da budu glanceri i u kese
A i ovo stoji, ja zato nisam hteo ni deda Feri da mi potpise primerke Al sam lencuga da ih upakujem i to ti je |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/08/2010 : 23:44:04
|
quote: Originally posted by cronos six
to se cita sa uzivanjem,zagor iz nostalgije,a dilan pre samoubistva.
Sva sreca nisam nostalgican a nemam nameru ni da se samoutepam |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 21/08/2010 : 23:48:22
|
tako je stomacino. tex ken m.vetar natan to se cita sa uzivanjem,zagor iz nostalgije,a dilan pre samoubistva.
Kako mi je krivo sto se ja ovoga nisam setio. Mnogo jako.
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 22/08/2010 : 20:18:28
|
quote: Originally posted by Kit Carson
tako je stomacino. tex ken m.vetar natan to se cita sa uzivanjem,zagor iz nostalgije,a dilan pre samoubistva.
Kako mi je krivo sto se ja ovoga nisam setio. Mnogo jako.
Dobro je što se i ja nisam setio da docA pogrešno ne shvati |
Edited by - Bruce Springsteen on 22/08/2010 20:25:15 |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 22/08/2010 : 20:23:36
|
PS. Pajtos ne spada u tu kategoriju, on je pravi stripar, skidam kapu
Ma nemam ja nista protiv Zagija, ali kad ljudi koji su bili okoreli fanovi (kao npr. Carson) pocnu da pizde kakve su epizode koje sad idu i kakav je crtez onda znaci da su ga stvarno usrali do daske. A znam da i ti slicno mislis. Inace, daleko je meni i Dilan od vrha lestvice. Mnogo ga vadi ekipa iz VC jako kvalitetnim prevodom i dodacima. Od duzih serijala koji idu trenutno najvise volim da procitam MV i NN. Da mi je to neko reko pre par godina da cu da napisem, reko bi mu da je lud
Sve stoji I ne samo da mislim slicno ko Carson vec sam možda još radikalniji po tom pitanju, jer redovnu seriju je trebalo ukinuti posle Africkog serijala, i nastviti samo recimo sa Gigantima, možda Maxi
Što se uživanja citanja tice tu smo negde, volim western i godi mi Tex, volim SF i godi mi NN, i naravno volim avanturu i godi mi M.No, a što se tice Zagora uvek ponovo sa uživanjem mogu da procitam njegove stare price iz Zlatnog doba Nolitte |
Edited by - Bruce Springsteen on 22/08/2010 20:24:33 |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
pwild
New Member
118 Posts