Author |
Topic |
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 16/08/2010 : 10:29:50
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Pajtos
Nepotrebne.Stripove treba citati.
a posle toga baciti.
Taman posla ,i ja ih slazem posle citanja po policama,ali cesto znam da sednem na tepih,da razbacam odredjenu kolicinu oko sebe i da uzivam u prebiranju po njima! Svaki strip ima "svoju pricu",svoj"ratni oziljak" cak gledam da ih namerno obelezim,ogrebem i sacuvam na njima delic proslosti(da samo vidite gomilicu koja je sada sa mnom u sumi )...Strip procitan na odredjenim mestima ima upisan datum i mesto.Hebi ga,kad sam nostalgicar(ljubitelj memljivog podruma vremena-prim.aut. ) ,ako su vec deo mog zivota onda(figurativno)delimo oziljke...Stripovi u foliji su "stranci"...Hebi ga,drustvo,da ne zvucim grubo,ali stripovi su u mojoj sluzbi,nikako obrnuto... |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Posted - 16/08/2010 : 10:35:34
|
quote: Originally posted by kucni duh
hahahahahahahaha ma cuvam ja stripove, svaki put dobro otarem ruke o hlace i majicu prije nego okrenem sljedecu stranu!
(sad se onima sa kesicama mraci pred ocima!)
Jeeaah!! Ti si duh koji ima duha! |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Posted - 16/08/2010 : 10:44:54
|
quote: Originally posted by docA
Ma je.em bre zecice! Pozivam se na Pajtosova dva posta ovde.
Evo ga,cist primer citaoca koji uziva u citanju bez razmisljanja da l' su strane zute il' savijene! Da vidite,recimo,u kakvom su mu stanju primerci Playboy-a... |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 16/08/2010 : 11:42:51
|
Ce pomisle da se zekish a ono ziva istina!
Ponosim se mojim Playboy-ima. A zasto i ne bi? Pa ima tu jako-jako zanimljivih tekstova, eseja, intervjua i raznije druge poucne rabote...ima doduse (na ovi moji) koja flekica ponrgde..ali generalno su dobro ocuvani i bez vreca i dzakova.
Evo, fotografisao sam jedan deo kolekcije za pokazati:
I ne drzim ih ni u kakve kese i ostala tetra pakovanja, ja uzNem po potrebU i opet vratim odakle sam uzeo..naravno, po zavrsenoj konzumaciji... |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 16/08/2010 : 13:00:11
|
I ne drzim ih ni u kakve kese i ostala tetra pakovanja, ja uzNem po potrebU i opet vratim odakle sam uzeo..naravno, po zavrsenoj konzumaciji...
Nisu stripovi i Playboys isto. Tebi se ne isplati da pakujes Playboy pa pred leganje ponovo da ga otvaras. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/08/2010 : 13:04:33
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Nisu stripovi i Playboys isto. Tebi se ne isplati da pakujes Playboy pa pred leganje ponovo da ga otvaras.
Ma pusti foliranta Pajtosu verujem cim je trazio da mu se potpisem na Caravan u Leskovcu Ima gorih i od mene Samo ne znam dal' cita stripove u kadi uz kaficu i cigaru |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 16/08/2010 : 13:13:44
|
Nisu stripovi i Playboys isto. ...
Nisu, ali kese su nepotrebne u bilo kom slucaju! Jos jednom se pozivam na Pajtosa, tj. citiram ono sustinsko: "...Stripovi u foliji su "stranci"...Hebi ga,drustvo,da ne zvucim grubo,ali stripovi su u mojoj sluzbi,nikako obrnuto... "
Ponavljam: kese, vrece & dzakovi -
Pa sta ako pozute listovi ili se negde ogrebe? Strip sa patinom je jos i daleko harizmaticniji! Stripofil voli strip i eksploatise ga na nacin na koji to i treba da se cini, on nije rob nikakvim pedanterijama, opsesivno-kompulsivnim radnjama i ritualima koji nemaju veze sa stripofilijom! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13487 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 16/08/2010 : 13:33:09
|
Nisu, ali kese su nepotrebne u bilo kom slucaju! Jos jednom se pozivam na Pajtosa, tj. citiram ono sustinsko: "...Stripovi u foliji su "stranci"...Hebi ga,drustvo,da ne zvucim grubo,ali stripovi su u mojoj sluzbi,nikako obrnuto... "
Pa sta ako pozute listovi ili se negde ogrebe? Strip sa patinom je jos i daleko harizmaticniji! Stripofil voli strip i eksploatise ga na nacin na koji to i treba da se cini, on nije rob nikakvim pedanterijama, opsesivno-kompulsivnim radnjama i ritualima koji nemaju veze sa stripofilijom!
kad je tako,sto probiras primerke koje kupujes po striparnicama.odi lepo na nisku pijacu pa se nakupuj remitende,koje cak i nisu puno ostecene. pajtosu svaka cast,ali ti strip gledas na drugi nacin,i zato "munem". |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Posted - 16/08/2010 : 16:23:48
|
...Tebi se ne isplati da pakujes Playboy pa pred leganje ponovo da ga otvaras.
EvE ga,znao sam!Bilo je pitanje trenutka kad ce poceti da nama,neozenjenima,nabija na nos kako njemu te stvari vise ne trebaju... ...pih,papucar! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Posted - 16/08/2010 : 16:30:28
|
quote: Originally posted by Tex Willer
...Pajtosu verujem cim je trazio da mu se potpisem na Caravan u Leskovcu
Narafski...Men' su ta tri prva Caravana vec vezana za lepu uspomenu!Jos da mi Ana-Marija potpise broj 12 i 'di ces bolju kolekciju? |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Posted - 16/08/2010 : 16:57:25
|
kad je tako,sto probiras primerke koje kupujes po striparnicama.odi lepo na nisku pijacu pa se lepo nakupuj remitende,koje cak i nisu puno ostecene.
Ili sto se odmah ne ozenis babom kad ce devojka svejedno jednom da bude baba?Losa logika...naravno da svako bira bolji primerak kad vec moze,ali...ma znate onu staru:"...dodji da ostarimo zajedno..."?E,tu je sve receno! A sto se tice docE,daleko je taj od strip-picajzle.Puno puta sam ga nalazio sa razbacanim stripovima,pomesanim medju pikslama,soljicama kafe i flasama piva(koje sam mu pomagao da...khm...sklanja )...Kad sam mu,recimo,onomad uzimao na citanje "Na ruti Mobi Dika"(poznatog po "krckanju"),i kad mi se strip ceo raspao u rukama,nije ni trepnuo(mozda je dobio cir na zelucu od traume,ali se nije videlo od spolja )... |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 16/08/2010 : 18:23:25
|
Nepotrebne.Stripove treba citati.
Tako je Pajtose Stripovi se citaju a po citanju slazu i cuvaju pozeljno je na policama a kese sluze da se njima oblozi kaknta za smece ili eventualno (ako su povece) za odlaganje trupla koje ide na autopsiju |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/08/2010 : 19:52:12
|
quote: Originally posted by Checee
Tako je Pajtose Stripovi se citaju a po citanju slazu i cuvaju pozeljno je na policama
E do mojega, i taj deo sa slaganje sam zajebo Kod mene grupnjak, koj sa kog stigne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/08/2010 : 19:54:18
|
Jos da mi Ana-Marija potpise broj 12 i 'di ces bolju kolekciju?
Kako nas je vec upoznala u KG, ne verujem da ce se pojavi jos negde |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/08/2010 : 22:17:10
|
quote: Originally posted by 1Euro
nisam nikada cuo za kese za stripove dok nisam došao na ovaj forum,....ma to je skroz bez veze!
ja sam protiv kesa!!!!!!!!!!!!!
ti voliš samo kese u kojima je lipilo? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/08/2010 : 22:17:32
|
quote: Originally posted by split85
stavit u ormar niti sunca, niti prašine
sasvim dovoljno. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8271 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 16/08/2010 : 22:17:58
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by 1Euro
nisam nikada cuo za kese za stripove dok nisam došao na ovaj forum,....ma to je skroz bez veze!
ja sam protiv kesa!!!!!!!!!!!!!
ti voliš samo kese u kojima je lipilo?
jesi lud |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 16/08/2010 : 22:26:02
|
kad je tako,sto probiras primerke koje kupujes po striparnicama.odi lepo na nisku pijacu pa se lepo nakupuj remitende,koje cak i nisu puno ostecene.
Ili sto se odmah ne ozenis babom kad ce devojka svejedno jednom da bude baba?Losa logika...naravno da svako bira bolji primerak kad vec moze,ali...ma znate onu staru:"...dodji da ostarimo zajedno..."?E,tu je sve receno! A sto se tice docE,daleko je taj od strip-picajzle.Puno puta sam ga nalazio sa razbacanim stripovima,pomesanim medju pikslama,soljicama kafe i flasama piva(koje sam mu pomagao da...khm...sklanja )...Kad sam mu,recimo,onomad uzimao na citanje "Na ruti Mobi Dika"(poznatog po "krckanju"),i kad mi se strip ceo raspao u rukama,nije ni trepnuo(mozda je dobio cir na zelucu od traume,ali se nije videlo od spolja )...
Ovoj je ziva istina,ja sam ga zateko pre dve nedelje kako na kauc jede jednom rukom burek sa sir,a u drugu drzi i cita kolekcionarskog zagora 12.Ov je ziva istina
|
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 16/08/2010 : 22:31:37
|
Pa sta ako pozute listovi ili se negde ogrebe? Strip sa patinom je jos i daleko harizmaticniji! Stripofil voli strip i eksploatise ga na nacin na koji to i treba da se cini, on nije rob nikakvim pedanterijama, opsesivno-kompulsivnim radnjama i ritualima koji nemaju veze sa stripofilijom!
Ajde, ajde ne lupaj više |
|
|
Topic |
|