Author |
Topic |
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Member since 02/08/2010 |
Posted - 26/08/2010 : 03:04:44
|
Ovih dana se mnogo pricha o Najdanovim krugovima, pa se ja pitam, evo da li je neko tamo vecj bio, i koja su iskustva?
|
Seamos realistas y exijamos lo imposible! |
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 26/08/2010 : 03:40:34
|
ja mogu, evo, da kazhem da mi se krvotok povratio u noge, posle jedno ostajanog ciklusa (nekoliko dana stajanja, sa pauzama izmedju...) |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 26/08/2010 : 08:06:41
|
Fenomen na koji nauka nema odgovor - U Maloj Krsni kod Požarevca nalazi se mesto sa najjacim pozitivnim zracenjem na svetu. O fenomenu Najdanovih krugova svedoce brojni ljudi koji u njima nalaze lek za mnoge tegobe. Zvanicna nauka je zasad bez komentara, a radiestezisti tvrde da je rec o mestu sa najjacim pozitivnim zracenjem na svetu...
Gotovo pet godina jedno mesto u Maloj Krsni, nedaleko od Požarevca, privlaci pažnju javnosti. Svakodnevno, na kraju jedne ulice, u precniku od oko tri i po metra, vide se nepomicni ljudi koji u tom položaju ostaju nekoliko desetina minuta. Posle toga se razilaze, a njihovo mesto zauzimaju drugi.
Iako niko ne može da objasni šta se tacno dešava na tom mestu, zna se da je jedini razlog ovog cudnog rituala - zdravlje. Bez obzira na težinu bolesti ili dijagnozu, nacin isceljenja je isti: potrebno je u tom krugu provesti po dvadesetak minuta, dva dana uzastopno, a zatim to ponoviti posle 13 dana. Postupak se, u slucaju potrebe, ponavlja posle dve nedelje, a ne preporucuje se ženama u menstrualnom ciklusu i osobama sa ugradenim pejsmejkerom. Iako na prvi pogled sve deluje pomalo šašavo, ljudi tvrde da su rezultati neverovatni. Registarske oznake na kolima iz Beograda, Valjeva, Smederava i drugih gradova Srbije, parkiranih u neposrednoj blizini, svedoce o tome da je prica o lekovitosti ovog mesta davno prešla opštinske atare.
Sve ovo, ipak, zaslužuje objašnjenje. Ovaj deo Male Krsne mnogi nazivaju i Suvom banjom, cime se, na odredeni nacin, skrece pažnja na nešto što zaista leci. To "nešto" prvi je definisao Najdan Rakic, psihotronik iz Bele Palanke, koji je ceo život posvetio ispitivanju prirode. Radiostezijskom metodom ustanovio je da ovo mesto predstavlja jedno od najjacih bioloških kreativnih polja u svetu. Znacajan nivo pozitivnog zracenja je, pored ovog, izmeren i na lokaciji Golemi kamen u selu Mokra gora, u blizini Babušnice, ali je zracenje u Maloj Krsni neuporedivo jace. I dalje je, medutim, nejasno na koji se nacin zracenjem utice na zdravlje ljudskog organizma.
|
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 26/08/2010 : 09:18:45
|
@culfis ovaj, druzhe.. ovo je izgleda slika sa neta, gde je prikazan pogreshan krug... neke stvari sa nashim ljudima mi nisu jasne. vidish, ti bi otishao tamo, i stajao u ovom "krechenom" krugu.. i mislio da stojish na pravom mestu... to jest krug, ali nije Najdanov. Tachnije, jadni ljudi koji stoje u ovom "krechenom" krugu, stoje ustvari, van kruga, i na njih orgonsko zrachenje nema efekta... Ovo drvo koje vidish iza njih je u krugu. U celini. Evo sada cju da probam da okachim fotke. |
Edited by - vesele_saonice on 26/08/2010 13:07:33 |
|
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 26/08/2010 : 09:30:35
|
evo i fotki: ovaj metalni stub je centar kruga. poluprecnik iznosi 3,5 metara. i vidi se da na njemu pise centar, odnosno ovo shot pochinje sa "cen..." to je to...
ovo do zida, pravo gore, sto je tamnije, i na njemu nema kamenja. to je cigla, u nizu cigala kojima je Najdan oivichio obod kruga...
evo, ovde se lepshe vidi centralni stub (fotograf stoji unuta kruga):
i po danu
sa strane...
ili u drustvhu...
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 26/08/2010 : 13:06:57
|
@culfis nemoj mi novinare, to su univerzalne neznalice. skoro sam u lokalnom wall street journalu sabrao kolone u nekoj tabeli, i dobio razlicite sifre od prikazanih. ni najosnovnije provere ne urade, nego samo ko ovce, bechu i muchu... prenose dalje... |
|
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 26/08/2010 : 13:26:34
|
od starine se drvo koje se razlistava u 3 umesto u 2 dela smatralo svetim drvetom, koje nosi odredjenu blagodat. Evo, upravo u Najdanovom krugu (u celini zhivi u Najdanovom krugu) zhivi jedno takvo drvo:
grana se uvek na 3 dela... chudo..
neznalice seku sveto drvo...
aura drveta u krosnji:
ovde se lepo vidi da "plava izmaglica" nije sunchev odsjaj, nego vrlo gusta aura drveta:
josh malo slika drveta koje raste u Najdanovom krugu u Maloj Krsni:
ovde se vide i crveni delovi aure, kod delova ovog listopdanog drveta koje je pochelo da se sushi, zbog nadolaska jeseni... crvena je boja bolesti...
najsjajniji, najzdraviji deo biljke (bela aura):
ovde se vide obe aure, i moja i drveta, s tim shto je aura drveta mnogo jacha, zdravija, gushcja..
meditacija:
posle meditacije:
"nashe se senke, spajaju tu iznad tla...":
josh jedan prikaz seche svetog drveta:
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 26/08/2010 : 13:29:53
|
`ajd kad smo vec kod terminologije - sta bi bilo to pozitivno zracenje? pp da je pozitivno u smiislu blagotvornog delovanja na ljudski organizam? e sad, cu opet ja da budem dosadan - jal ko sta merio i ako jeste ko, cime, i kakve je rezultate dobio? |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 26/08/2010 : 13:47:46
|
pozitivno zrachenje je zamena za jachu rech: ORGON, CHI, KI, itd.. energija koju delimo sa Zemljom, biljkama, zhivotinjama... upoznao sam jednog simpatichnog maltezera koji mi je izvidao opekotinu samo smeshkom... to je taj Ki, Chi.. ORGON (sufisti ga zovu pozitivno zrachenje, jer se oni odredjenih stvari plashe da nazovu pravim imenom, da se ne bi opekli, hahahaha...)
merio je samo Najdan S. Rakicj. ovo ostalo su sve sharlantani i pozeri... radi se o orgonskim generatorima postaljvenim na mnogo (skoro nebrojeno mesta) na zemljinoj kugli. Piramide, tumulusi, itd.. ovde se radi o najverovatnije artefaktu "inteligentne ruke" koji zraci sa dubine od nekoliko kilometara u zemlji... toliko duboko, da se pitam, da li bi onda toj civilizaciji bio problem da prodje do sredistha zemlje, o chemu je najvishe pisao Zhil Vern... ali, kad vidimo ovo shto se deshava na ovom lokalitetu, i sa obzirom na dubinu na kojoj je postavljen (o razlozima se tek nagadja na nivou Marti Misterije...) onda nije nemoguce ni u nastavku putovanja po dubini, ponishtiti delovanje gravitacione sile... kako? da znamo, mi bi vec bili izvan sunchevog sistema...
|
Edited by - vesele_saonice on 27/08/2010 00:48:19 |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 27/08/2010 : 10:02:11
|
izuzetno zanimljivo. citao sam nesto po novinama o tome. odlicne su ti fotke veseli. kako si ulovio auru? |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 27/08/2010 : 10:03:14
|
starom burazeru sa kojim idem u obilazak krugova je pochela da raste crna kosa ispod sede... a meni je i snimkom pluca potvrdjen deo pluca koji inach ranije nisam imao u funkciji... chuda, chuda, chuda... |
Edited by - vesele_saonice on 27/08/2010 10:04:26 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/08/2010 : 13:54:22
|
quote: Originally posted by vesele_saonice
starom burazeru sa kojim idem u obilazak krugova je pochela da raste crna kosa ispod sede... a meni je i snimkom pluca potvrdjen deo pluca koji inach ranije nisam imao u funkciji... chuda, chuda, chuda...
Da, i mene kao i Barkera, zanima kako si ulovio auru? S obicnim fotoaparatom ili? Ili kako to uopce rade, nikad se nisam to zapitao. Meni snimke "aure" izgledaju poput "sjaja" bioelektromagnetizma koji se kao zna vidjeti kad se napravi snimak kirlianovom kamerom naprimjer...
"Aura" dva novcica.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
vesele_saonice
New Member
Serbia
282 Posts
Posted - 28/08/2010 : 05:19:33
|
stupio sam u kontakt sa nekom NEW AGE ekipom, kada sam se vratio iz Bosne. Sungazeri, frutalisti (deo u okviru vegana), akvaristi (oni shto piju samo vodu, itd..) Jedan jogi medju njima mi je objasnio kako se to radi, i objasnio mi osnove sun-gazinga... Meni to nije bila neka novost, samo nova tehnika, buducji da sam kratko vremena vezhbao Tai Chi, pre odlaska u Bosnu...
quote: Originally posted by Barker
izuzetno zanimljivo. citao sam nesto po novinama o tome. odlicne su ti fotke veseli. kako si ulovio auru?
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/08/2010 : 21:59:57
|
Dobro, jel tajna nacin kako si ulovio auru? Interesira me... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 31/08/2010 : 19:35:26
|
quote: Originally posted by vesele_saonice
starom burazeru sa kojim idem u obilazak krugova je pochela da raste crna kosa ispod sede... a meni je i snimkom pluca potvrdjen deo pluca koji inach ranije nisam imao u funkciji... chuda, chuda, chuda...
e ovo me stvarno zanima. jel postoji kakva mogucnost da negdje postavis snimke prije i poslije? da vidim sta ti to prije nije bilo u funkciji i kako se to povratilo. |
Mrzim mrznju! |
|
|
|
Topic |
|