Crna magija 6/10 Džungla 4/10 Kralj Sertaa 8/10 Zulu 7/10 Dark Lady 5/10 Beg iz Skajneta 1/10 Hijene 7/10 Bezimeni vojnik 6/10 Mladi amerikanac 7/10 Price sa Zapada 7/10
Meni su Bezimeni vojnik i Price sa Divljeg zapada sjajne, Bijeg iz Skyneta debilan, a ostali su nešto izmedu.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Crna magija 6/10 Džungla 6/10 Kralj Sertaa 8/10 Zulu 1/10 Beg iz Skajneta 1/10 Hijene 5.5/10 Bezimeni vojnik 8/10 Mladi amerikanac 4/10 Price sa Zapada 2.5/10
Crna magija - 6 Hijene - 7 Skynet - 8 (meni se stvarno svidjaju svi stripovi gde se srecu 2 junaka) Bijeli vragovi - 9 (odlican strip,neobican,i plus jedinstven crtez) Bezimeni vojnik - 10 (fenomenalan.da se najezis) Ljudi iz dzungle - 8 (zanimljiv strip,dinamican i razgovetan) Kralj Sertaa - 9 (meni odlican jos od kad sam ga citao u LMS a i sad mi je isti) Prica sa divljeg zapada - 6 (meni dosadan,razvucen,premalo likova,crtez ocajan) Izgubljeni svijet - 9 (jako zanimljiv,dinamican,i plus obozavam sve sa dzunglom i istrazivacima) Zulu - ? (nisam stigo da ga procitam jos)
bijeli vragovi i bijeg iz skyneta skroz bezveze... bezimeni vojnik i prica sa divljeg zapada najbolji dosad.. ostali nešto izmedu. mada sam ocekivao od kralja sertaa da ce biti nešto bolje, ali kad sam ga prvi put citao prije nekih 15-16 godina bio mi je puno bolji a sad ništa extra...
Ko vam je kriv kad niste shvatili namjeru Bijega iz skyneta. Samo podsjecanje na prohujala vremena, malo zezanja izmedu Martina i Mr.Noa i klišeiziran kraj. Epizodica je lagana zakuska nakon jela.
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Kralj Sertaa i Bezimeni Vojnik odlicne, Crna magija i Ljudi iz džungle ok, ovi ostali neka sredina, Bijeg iz Skyneta je MAXI al mi je bezveze. Mr. No i MM mi nikak ne leže zajedno.
Zulu je fenomenalan.Moj favorit definitivno.Odlicna epizoda,neobicna,za promenu.Jeste predvidiva al to je mister no.Meni koji ga citam skoro 20 godina ova epizoda deluje odlicno.
I meni je "Zulu" jedna vrlo dobra i zanimljiva epizoda. Dotice se jedne teme o kojoj nisam ništa znao, taj rat protiv Zulua i ta bitka kod Isandhlwane 1879. godine. Naravno, ono s Custerom je izmišljotina, ali dobro su to osmislili u scenariju. A i Disov crtež je OK.
Crna magija 5/10 Džungla 6/10 Kralj Sertaa 8/10 Zulu 5/10 Beg iz Skajneta -no comment Hijene 9/10 Bezimeni vojnik 8/10 Price sa Zapada 7/10 Izgubljeni svet 7/10 Beli vragovi 7/10