forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Treba mi neki kurs engleskog jezika!?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/09/2010 : 20:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jel' neko koristio neke kurseve za racunare engleskog jezika?? Koji je valjan?? Treba mi za prijatelja... Hoce da krene od pocetka i da uci nekim normalnim redosledom...

Patricia hic mea totus mundus est

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/09/2010 : 20:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Jel' neko koristio neke kurseve za racunare engleskog jezika?? Koji je valjan?? Treba mi za prijatelja... Hoce da krene od pocetka i da uci nekim normalnim redosledom...

mora da ga dignem(tvoj topic)
zena mi je profesor engleskog!jedan cas,dva libellusa!

Edited by - cronos six on 02/09/2010 20:36:57
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16389 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/09/2010 : 20:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/09/2010 : 20:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma ja znam engleski, samo mi treba za drugara... Da pici sam a ja cu da mu se nadjem ako zagrebe...

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/09/2010 : 20:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Ma ja znam engleski, samo mi treba za drugara... Da pici sam a ja cu da mu se nadjem ako zagrebe...

pa nadji mu se.
ja recimo znam engleski 30%,i to pored zene koja moze da me nauci bilo kako,i bilo gde.
ja uzivam u lundaranju,bekstvu od kuce,sumama,planinama,manje-vise morima,a za jezik me zabole.cak i da se zadesim(ko sto sam vise puta)u nekoj drugoj drzavi,opet se snadjem,jer i ne ocekujem da budem viceguverner.
kad bi patio za jezikom,ko za stripovima,ja bi bolje znao engleski od moje lepse polovine.
jedi,pi,prcaj,lutaj,kenjaj gde stignes(kad te pritera),to je zivot,i to prenesi svom drugu,jer je trud beskonacan,i bez vrednosti,pogotovo u drzavama u tranziciji.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 02/09/2010 : 21:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

pa nadji mu se.
ja recimo znam engleski 30%,i to pored zene koja moze da me nauci bilo kako,i bilo gde.
ja uzivam u lundaranju,bekstvu od kuce,sumama,planinama,manje-vise morima,a za jezik me zabole.cak i da se zadesim(ko sto sam vise puta)u nekoj drugoj drzavi,opet se snadjem,jer i ne ocekujem da budem viceguverner.
kad bi patio za jezikom,ko za stripovima,ja bi bolje znao engleski od moje lepse polovine.
jedi,pi,prcaj,lutaj,kenjaj gde stignes(kad te pritera),to je zivot,i to prenesi svom drugu,jer je trud beskonacan,i bez vrednosti,pogotovo u drzavama u tranziciji.

LEGENDARNO!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/09/2010 : 21:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma sawitch je otvorio topic samo da se pohvali da zna engleski. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/09/2010 : 22:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Provalio si me... Izdrzao sam jedan post da se ne odam

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 02/09/2010 : 22:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Ima u Karlovcu dobra škola za strane jezike.. Mislim da se zove Lingua Centar.. Eto možeš preporuciti frendu.. :)))
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/09/2010 : 23:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hvala Vjeko

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 07/09/2010 : 18:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
unaprijed se ispricavam zbog oftopica, ja planiram upisati neki strani jezik pa me zanima ako netko ima iskustva s jezicima, koji je jezik najlakše nauciti izmedu talijanskog, ruskog, i njemackog koji se nude.. dali medu njima ima neki komlplicirani jezik kojega bi mi bilo teško uciti ili ima neki jednostvan?
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 07/09/2010 : 20:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
@Koresh
talijanski je malo zeznut što se tice gramatike, cilu godinu sam samo to radija, sad imam namjeru za koji dan upisat stupanj A2. Dok kod pisanja je dosta laški od engleskoga, talijanski ima svoja pravila ,kad ih nauciš onda je stvarno lako.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2010 : 00:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ti znaš engleskipa ni hrvatski ne znašo srpskome da i ne pricamo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2010 : 00:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Koresh

unaprijed se ispricavam zbog oftopica, ja planiram upisati neki strani jezik pa me zanima ako netko ima iskustva s jezicima, koji je jezik najlakše nauciti izmedu talijanskog, ruskog, i njemackog koji se nude.. dali medu njima ima neki komlplicirani jezik kojega bi mi bilo teško uciti ili ima neki jednostvan?

talijanski

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/09/2010 : 01:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Ako znas engleski, onda ce ti ici i njemacki
dosta su slicni
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2010 : 02:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

dosta su slicni

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 08/09/2010 : 08:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
quote:
Originally posted by split85

@Koresh
talijanski je malo zeznut što se tice gramatike, cilu godinu sam samo to radija, sad imam namjeru za koji dan upisat stupanj A2. Dok kod pisanja je dosta laški od engleskoga, talijanski ima svoja pravila ,kad ih nauciš onda je stvarno lako.

to planmiram i ja ici po tim stupnjevima i talijanski mi je trenutno najvjerovatniji, mada ovo što kažeš za gramatiku me je malo zabrinulo. a valjda je manje komplicirano nego u engleskom ona vremenska stanja što me je prilicno namucilo..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2010 : 13:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
U svakom jeziku ti je zajebana gramatika... Ako se toga bojis onda pokusaj one jezike koji se sastoje samo od 7 samoglasnika.. Negde u Mikroneziji ako se ne varam...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/09/2010 : 13:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

ruski brate dragi, valjda je logicno.
To je srodan jezik nasim jezicima. Cim krenes da ga ucis vec znas nesto.
Ja bih ti ipak preporucio engleski, to je univerzalni jezik i gdje god odes mozes se sporazumijeti.

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

dosta su slicni

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2010 : 15:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by split85

@Koresh

to planmiram i ja ici po tim stupnjevima i talijanski mi je trenutno najvjerovatniji, mada ovo što kažeš za gramatiku me je malo zabrinulo. a valjda je manje komplicirano nego u engleskom ona vremenska stanja što me je prilicno namucilo..

cudi me da ga i ne znaš baren nešto pošto si iz Rijeke

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2010 : 15:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

dosta su slicni

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 08/09/2010 : 22:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message
upisao sam talijanski danas, kako i kažeš lwood znam dosta rijeci ali to je sve, ne bih znao ni jednu recenicu reci
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2010 : 22:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma sta god da upises nisi pogresio... A vidis da je Globinjo poliglota, on zna i jezik ljudi i nemusti jezik... Ali mislim da mu je najjaci magareci dijalekt...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/09/2010 : 22:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

talijanski - najlaksi u smislu da sa veoma malim poznavanjem vokabulara i gramatike mozes uspostavit komunikaciju sa nekim drugim Talijanom...u osnovi pidzn jezik ko i engleski....ruski i njemacki su po tom pitanju daleko zajebaniji...talijanski postaje tezi sto dalje ides...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/09/2010 : 02:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ma sta god da upises nisi pogresio... A vidis da je Globinjo poliglota, on zna i jezik ljudi i nemusti jezik... Ali mislim da mu je najjaci magareci dijalekt...

bolje tovar,nego glodar

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/09/2010 : 09:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kako kome...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000