Author |
Topic |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 14/09/2010 : 22:37:52
|
znaci sto posto da se je netko vec susreo sa ovakvim problemom,i da ce mi netko znati dati koristan savjet..rijec je o jednom drugom forumu i dogovorio sam sa nekim covjekom jednu razmjenu. i sada, taj covjek se tek prikljucio na taj forum, ima 5-6 postova. i ne želim npr slati svoj dio zamjene a da na kraju ne dobijem što trebam jer vrijednost je solidna. i tu nastupate vi sa svojim prijedlozima, kako da i ja i on dobijemo svoj dio bez straha,ima li neka mogucnost na pošti ili neka caka koju ne znam ili koja je toliko ocita a ju ne kužim. možda je netko vec imao slican problem kod zamjene stripova ili bilo cega drugoga kada je radio sa nekim nepouzdanim, novim likom
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 14/09/2010 : 22:50:48
|
Na žalost, nema cake koja bi ti zagarantirala sigurnost (osim da se nadete negdje). Možeš mu vjerovati i poslati mu stripove prvi ili u isto vrijeme kad i on ili mu ne vjerovati i tražiti da on prvi pošalje. S obzirom da on takoder ima istu dilemu (vjerovatno), postoji dobra šansa da on nece prvi poslati stripove... Ja sam se ogradio tako što mjenjam samo sa clanovima ovog foruma. Ako je novi tražim da šalje prvi, a ako ga znam sa foruma (tu je cesto), onda nije ni važno. Ovo ti nije puno pomoglo, ali eto... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 14/09/2010 22:51:46 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 14/09/2010 : 22:50:54
|
Jesi li ti nov na tom forumu, ako nisi, on bi onda trebao tebi vjerovati i prvi poslati... |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 14/09/2010 22:51:16 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 14/09/2010 : 22:56:15
|
meni zvuci logicno da onaj koji je inicirao zamjenu pošalje prvi ili u drugom slucaju da pošaljete istog datuma a to ceš znati tek kad ti paket dode/nedode. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 14/09/2010 : 22:59:16
|
quote: Originally posted by Koresh
znaci sto posto da se je netko vec susreo sa ovakvim problemom,i da ce mi netko znati dati koristan savjet..rijec je o jednom drugom forumu i dogovorio sam sa nekim covjekom jednu razmjenu. i sada, taj covjek se tek prikljucio na taj forum, ima 5-6 postova. i ne želim npr slati svoj dio zamjene a da na kraju ne dobijem što trebam jer vrijednost je solidna. i tu nastupate vi sa svojim prijedlozima, kako da i ja i on dobijemo svoj dio bez straha,ima li neka mogucnost na pošti ili neka caka koju ne znam ili koja je toliko ocita a ju ne kužim. možda je netko vec imao slican problem kod zamjene stripova ili bilo cega drugoga kada je radio sa nekim nepouzdanim, novim likom
dogovorite se s adminom foruma ili nekim kog obojica znate. Posaljite njemu to sto vec mijenjate. Kad on dobije oba paketa, proslijedit ce ih dalje. |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/09/2010 : 00:27:51
|
Ja sam imao iskustvo da posaljem dva puta i sve bude kako treba a treci put me zabode za 350 eura... Nista ti nije garancija... Ali ja i dalje nisam naucio skolu.. Poslao bih prvi... I nije svet beskrajan, uvek nadjes onog koga trazis... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 15/09/2010 : 13:54:45
|
Nekad bi bez razmišljana poslao prvi, danas su neka druga vremena , dosta ljudi samo cuci i ceka da nekoga prevesla, njuškalo ti je jedan veliki primjer istog
Ako imaš mogucnost , sjedi u auto, vlak i otidi po to,pogotovo ako se radi o vecoj sumi kako pišeš. Ako nemaš, šanse su ti 50/50 da ceš dobiti svoje .. |
http://www.appaloosa.hr/ |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 15/09/2010 : 14:02:23
|
šteta što nema rješenja,ali hvala na savjetima..još se dogovaram oko toga pa cemo vidjeti dali ce pasti neki pošten dogovor ili cu poslušati sawitcha :) |
|
|
|
Topic |
|