Znam de je izaslo oko 107 epizoda (LMS) od Marti Misterije na Balkanskom podrucju dok je u Italiji izaslo 308 epizoda koje jos nisu objavljene na drugoj strani rjeke. Da li je ikad bilo planova da se i ostalih 200 epizoda objave?
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Znam de je izaslo oko 107 epizoda od Marti Misterije na Balkanskom podrucju dok je u Italiji izaslo 308 epizoda koj jos nisu objavljene na drugoj strani rejke to jest kod nas. Da li je ikad bilo planova da se i ostalih 208 epizoda objave?
Ako si tako temeljit i na poslu onda se jao svijetu
Bilo je kasno kad sam se vratio iz kafica i bio sam malo umoran. Sto se tice posla nemoj nista da brines. Jedan sam od najboljih u svom departmentu i topic je ispravljen sada. @ DJ - Hvala na informaciji, jedva cekam da procitam i ostale epizode koje su izasle u SD.
Bilo je kasno kad sam se vratio iz kafica bio sam malo umoran. Sto se tice posla - nemoj nista da brines. Jedan sam od najboljih u mom departmentu Hvala na informaciji, jedva cekam da procitam i ostale epizode koje su izasle u SD.
Znam de je izaslo oko 107 epizoda od Marti Misterije na Balkanskom podrucju dok je u Italiji izaslo 308 epizoda koj jos nisu objavljene na drugoj strani rejke to jest kod nas. Da li je ikad bilo planova da se i ostalih 208 epizoda objave?
Možda imaš stare informacije... Rekao bio oko stotinjak epizoda da se treba objaviti. VC i Libellus, pa i SA su to stanje popravili u odnosu na stanje prije nekih 5 godina.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Video sam nekoliko zanimljivih brojeva na Aukcijama ali se ne isplati kupovati 2 ili 3 broja jer moram da uplatim 85 kuna samo da bi poslo pare preko Western Uniona. Sacekacu malo vise pa cu uzeti jedno 20 brojeva od jedan put.
Video sam nekoliko zanimljivih brojeva na Aukcijama ali ne isplati kupovati 2 ili 3 broja jer moram da uplatim 85 kuna samo da bi poslo pare preko Western Uniona. Sacekacu malo vise pa cu uzeti jedno 20 brojeva od jedan put.
A probaj i kontaktirati ljude s aukcija dal ti mogu prodati te Misterije i mimo aukcija... Puno ih prodaje i ovako. Npr. tipovi Columbo, mala sirena, Ontarioweb (ima striparnicu), a i striparnice Libellus i Stripovi na kvadrat (i na kartice) prodaju te stvari.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Video sam nekoliko zanimljivih brojeva na Aukcijama ali ne isplati kupovati 2 ili 3 broja jer moram da uplatim 85 kuna samo da bi poslo pare preko Western Uniona. Sacekacu malo vise pa cu uzeti jedno 20 brojeva od jedan put.
Welcome to my world, my friend
Thanks buddy!