Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 12/10/2010 : 21:51:43
|
U primjerku koji si u SNK izaberem, a dobro pregledam ono što uzimam, obicno nema takvih problema, pa mi nije jasno cemu tolika kuknjava kod nekih. Uzimaju prvo što im dode u ruke? Ili previše cjepidlace? |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 12/10/2010 : 22:03:46
|
previše uzimaju u ruke |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
premujanin
Junior Member
Croatia
378 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 13/10/2010 : 11:57:30
|
Ajajaj filozofa sad... :) Uzimam stalno u snk uvijek prije i svi su tamo dobro štampani pa i taj povratak mutanta i planina bogova... ovaj 194 je svaki primjerak bio razmrljan a što sad... takvi ce vjerujem regularno i na trafike jer ipak podosta tinte je moralo docarati Ferrijevsku atmosferu pecina i mraka pa... :)
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 13/10/2010 : 12:46:26
|
pa salimo se, sto ti je. jasno da ce biti zamrljan i na kioscima. ludens inace 2 dobra pa 1 los i tako naizmjence. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
premujanin
Junior Member
Croatia
378 Posts
Posted - 13/10/2010 : 13:07:10
|
Ma znam da je šala Ali kad se prsti mrljaju nekako živceki rade Nadam se od sljedecih extra da ce da paze...i ne kužim cemu odjednom žurba po dva komada naprijed štampati...pomalo ali kvalitetno |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 13/10/2010 : 13:26:26
|
quote: Originally posted by premujanin
Ma znam da je šala Ali kad se prsti mrljaju nekako živceki rade Nadam se od sljedecih extra da ce da paze...i ne kužim cemu odjednom žurba po dva komada naprijed štampati...pomalo ali kvalitetno
Tako je, imamo mi strpljenja, samo da je kakva takva kvaliteta. |
|
|
marcho
New Member
Croatia
263 Posts
Member since 23/04/2008 |
Posted - 13/10/2010 : 20:54:25
|
quote: Originally posted by feka82
quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by marcho
Danas sam u SNK kupio broj 194. Katastrofa! Još malo pa ce im kvalitetom tiska konkurirati bivša ZLATNA SERIJA
Pa to i ja kažem...cek dok ovdje više njih nabavi 194 pa ce biti komentara! Dajte ako ovo iz Ludensa neko prati...ljudi moji pa povisite cijenu extrazg na 20 kn ako treba samo nek je štampa kvalitetna bar ko oni raniji brojevi. Pogotovo ovaj period sada nadalje dobrih brojeva... ovako otvaram stranice i tinta mi prste crni i imam osjecaj da cu sve crteže izbrisati unutra...užas!
Tako to ide kada sekrene u hiperštancanje.
ili kada kupujete prije svih ostalih
ne volim kritizirati i klevetati kolege, al kad nešto krivo naprave mi koji se time bavimo uocimo greške prije ostalih... i dakako više nam smetaju nego drugima... hvala bogu da su bar korice ok otisnute... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 13/10/2010 : 21:09:32
|
Ma znam da je šala Ali kad se prsti mrljaju nekako živceki rade Nadam se od sljedecih extra da ce da paze...i ne kužim cemu odjednom žurba po dva komada naprijed štampati...pomalo ali kvalitetno
jeftinije je po primjerku kad tiskaju u gomili, a snk ovako ima ekskluzivo na dugi rok osim toga. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 14/10/2010 : 15:02:33
|
a sto imas za ponuditi??? |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/10/2010 : 05:23:15
|
Ovo sam isto tako dobio danas od SNK, paket stigo super zapakovan, a i ovom broju nista ne fali... cemu se vi to stvarno zalite...? Sta fali otisku? sta fali stranicama? Nista, eto sta.... Neke stvari nikad necu shvatit, nema veze hocu li zivjet do 32 godine, ili do 132...
c,c,c... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/11/2010 : 11:47:18
|
Naslovnice odlicne, ovaj mi je strip bio najdraži kad sam bio mali... Nije bilo previše Drakule i vampira na televiziji, pa mi je ova prica bila superinteresantna. Kupio sam ga vec u VC-om integralnom izdanju i takvog ga procitao, otisak je stvarno preblijed. No, listanje starih ZS-ovih je nenadmašno, crni otisak i lijepe naslovnice pojacavaju atmosferu. Iako je Nolitta odmah nakon prve epizode htio napraviti povratak vampira, to je tek uradio Castelli 9 godina poslije. Interesantno je to što je sljedeci susret s barunom došao tek 17 godina kasnije!
Zapravo sam se zbog ovih epizoda i odlucio napraviti par tekstova o vampiru... http://www.stripovi.com/index.asp?page=magazine-view&ID=164
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 04/11/2010 11:47:53 |
|
|
matthew
New Member
104 Posts
Member since 28/06/2007 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 08/11/2010 : 11:54:18
|
Kupio sam ga i stvarno ne znam cemu je dignuta strka oko otiska, kakvi su tocno problemi uoceni u vezi s tim? Moj primjerak je odlicno otisnut. Nedavno sam kupio ovu pricu u izdanju VCOP, e to je blijed otisak, primjer loše otisnutog stripa. Ovo Ludensovo izdanje s tim nema veze. |
|
|
premujanin
Junior Member
Croatia
378 Posts
Posted - 08/11/2010 : 12:21:34
|
Narod noci je i meni dobar otisak ako si taj uzeo... ali sljedeci je razmrljan na nekim stranama mi, a pogotovo ova slicica 2 posta gore! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 08/11/2010 : 12:46:21
|
Narod noci je i meni dobar otisak ako si taj uzeo... ali sljedeci je razmrljan na nekim stranama mi, a pogotovo ova slicica 2 posta gore!
Slicica 2 posta gore je iz ZS-a, možda i lošiji sken... VIdio sam i je u ludensovom kod listanja na nekim mjestima zaista zamrljano. Što se tice VC-ovog izdanja Odabrane price, on opet s druge strane ima na dosta mjesta presvjetli otisak. Nikad ocito savršeno. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 08/11/2010 : 18:02:06
|
Narod noci je i meni dobar otisak ako si taj uzeo... ali sljedeci je razmrljan na nekim stranama mi, a pogotovo ova slicica 2 posta gore!
E, onda je baš sranje |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 08/11/2010 : 20:46:44
|
quote: Originally posted by DeeCay
Naslovnice odlicne, ovaj mi je strip bio najdraži kad sam bio mali... Nije bilo previše Drakule i vampira na televiziji, pa mi je ova prica bila superinteresantna. Kupio sam ga vec u VC-om integralnom izdanju i takvog ga procitao, otisak je stvarno preblijed. No, listanje starih ZS-ovih je nenadmašno, crni otisak i lijepe naslovnice pojacavaju atmosferu. Iako je Nolitta odmah nakon prve epizode htio napraviti povratak vampira, to je tek uradio Castelli 9 godina poslije. Interesantno je to što je sljedeci susret s barunom došao tek nakon 17 godina!
jest, ovo je jedan posve drukciji castelli u zagoru (malo je ponovio majstorije zanata lagana gradenja napetosti od nolitte, a ne brljavio s cinjenicama kao dotad u zagoru), a ferri valjda na vrhuncu svoga nenadmasna docaravanja mracne atmosfere. usudio bih se reci da ova epizoda opasno ugrozava i demone ludila, kad malo bolje pogledam. sve je u njoj veoma, veoma dobro. prvi susret je nazalost patio od nedostatka zbivanja, vise kao neki uvod, a treci je bosellijeva zvrljotina do necitljivosti, prava sramota.
ja cu ovu epizodu pamtiti i po tome sto je u Dnevnikovo doba izasla paralelno s Kitovim Ku-Klux-Klanom i sto je potonji imao 10ak zamijenjenih stranica s ovim stripom. ha, nitko se onda nije zalio, ili je to bila samo serija stigla na moj kiosk, tko zna... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/11/2010 : 21:57:44
|
quote: Originally posted by Curunir
Naslovnice odlicne, ovaj mi je strip bio najdraži kad sam bio mali... Nije bilo previše Drakule i vampira na televiziji, pa mi je ova prica bila superinteresantna. Kupio sam ga vec u VC-om integralnom izdanju i takvog ga procitao, otisak je stvarno preblijed. No, listanje starih ZS-ovih je nenadmašno, crni otisak i lijepe naslovnice pojacavaju atmosferu. Iako je Nolitta odmah nakon prve epizode htio napraviti povratak vampira, to je tek uradio Castelli 9 godina poslije. Interesantno je to što je sljedeci susret s barunom došao tek nakon 17 godina!
jest, ovo je jedan posve drukciji castelli u zagoru (malo je ponovio majstorije zanata lagana gradenja napetosti od nolitte, a ne brljavio s cinjenicama kao dotad u zagoru), a ferri valjda na vrhuncu svoga nenadmasna docaravanja mracne atmosfere. usudio bih se reci da ova epizoda opasno ugrozava i demone ludila, kad malo bolje pogledam. sve je u njoj veoma, veoma dobro. prvi susret je nazalost patio od nedostatka zbivanja, vise kao neki uvod, a treci je bosellijeva zvrljotina do necitljivosti, prava sramota.
ja cu ovu epizodu pamtiti i po tome sto je u Dnevnikovo doba izasla paralelno s Kitovim Ku-Klux-Klanom i sto je potonji imao 10ak zamijenjenih stranica s ovim stripom. ha, nitko se onda nije zalio, ili je to bila samo serija stigla na moj kiosk, tko zna...
nije,još neki su se sitili te greške |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 08/11/2010 : 22:04:45
|
UOSM... udruzenje obnevidelih i senilnih matoraca |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 09/11/2010 : 10:53:44
|
quote: Originally posted by Curunir ja cu ovu epizodu pamtiti i po tome sto je u Dnevnikovo doba izasla paralelno s Kitovim Ku-Klux-Klanom i sto je potonji imao 10ak zamijenjenih stranica s ovim stripom. ha, nitko se onda nije zalio, ili je to bila samo serija stigla na moj kiosk, tko zna...
Lijepa zanimljivost (zapravo, uvrstio sam je u zanimljivosti za epizodi!). Koje godine je to uopce bilo, ti brojevi oko 600? |
Edited by - DeeCay on 09/11/2010 10:54:11 |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 09/11/2010 : 11:29:15
|
quote: Originally posted by Curunir ja cu ovu epizodu pamtiti i po tome sto je u Dnevnikovo doba izasla paralelno s Kitovim Ku-Klux-Klanom i sto je potonji imao 10ak zamijenjenih stranica s ovim stripom. ha, nitko se onda nije zalio, ili je to bila samo serija stigla na moj kiosk, tko zna...
Lijepa zanimljivost (zapravo, uvrstio sam je u zanimljivosti za epizodi!). Koje godine je to uopce bilo, ti brojevi oko 600?
sredinom osamdesetih - sjecam se sam ga kupio na jednom izletu sa školom...... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2010 : 21:40:18
|
quote: Originally posted by nenno
Lijepa zanimljivost (zapravo, uvrstio sam je u zanimljivosti za epizodi!). Koje godine je to uopce bilo, ti brojevi oko 600?
sredinom osamdesetih - sjecam se sam ga kupio na jednom izletu sa školom......
da, ne mogu se sjetiti tocno, mislim 1986. to mi se debelo urezalo u pamcenje jer sam ja tada kupovao lms, a jedan frend zs. onda bismo se razmijenili, pa me on optuzio da sam mu dao "lažan strip" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/11/2010 : 21:44:17
|
ja se sican na lito 1986. da je bilo kupit stripova od prošle godine. nešto ka remitenda .i sican se da san tako bija uzea MR NO 586 Tajanstveni grad |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|