onda bi htio uvijek ostat klinac. Nije istina da je samo za klince, znam puno ljudi kojima je ciko cak i bolji od zagora. ima jako duhovitih epizoda s Gambom, a nijedna mi nije loša. Ciko vojnik, tajni agent, novinar, traper su mi odlicne epizode.
Originally posted by velka031
Originally posted by teller
mome sinu(10)godina se Chiko revolucionar jako dopao, možda je toj dobi i namjenjen?
CHIKO je odlican humor strip...bolji stoput od extra Alan Forda... meni je osobno poslje Ferrija najbolji Chiko vojnik i onaj geg kad je Chiko nocu greškom umjesto vojnicke zastave izobesio pukovnikove gace....pišurija živa.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
da,i taj geg je bio odlican...svaka cast Buretu što je preuzeo posao od takvog majstora Nollite i to na junaku koji je bio smiješan vec bar 100 000 puta...i trebalo je dosta truda da se izmisli nešto novo bar malo smiješno...nije mu to uvijek pošlo za rukom ali u dosta stripova-savršeno.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!