onda bi htio uvijek ostat klinac. Nije istina da je samo za klince, znam puno ljudi kojima je ciko cak i bolji od zagora. ima jako duhovitih epizoda s Gambom, a nijedna mi nije loša. Ciko vojnik, tajni agent, novinar, traper su mi odlicne epizode.
quote:Originally posted by velka031
quote:Originally posted by teller
mome sinu(10)godina se Chiko revolucionar jako dopao, možda je toj dobi i namjenjen?
CHIKO je odlican humor strip...bolji stoput od extra Alan Forda... meni je osobno poslje Ferrija najbolji Chiko vojnik i onaj geg kad je Chiko nocu greškom umjesto vojnicke zastave izobesio pukovnikove gace....pišurija živa.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
da,i taj geg je bio odlican...svaka cast Buretu što je preuzeo posao od takvog majstora Nollite i to na junaku koji je bio smiješan vec bar 100 000 puta...i trebalo je dosta truda da se izmisli nešto novo bar malo smiješno...nije mu to uvijek pošlo za rukom ali u dosta stripova-savršeno.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!