Author |
Topic  |
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/10/2010 : 14:36:39
|
quote: Originally posted by masni
ja studiram gradjevinu. za nas imaju dva vica.... Idu dve ruzne devojke gradom, jedna sigurno studira gradjevinu :)
Arhitekte nisu dovoljno pederi da bi bili modni kreatori , a nisu dovoljno muskarci da bi bili Grajevinci
  kao insajder mogu reci da ima u tome istine, ako je u ukupnoj populaciji 10%, medu arhitektima ih je barem 20%, ako ne i više |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 26/10/2010 : 14:51:52
|
quote: Originally posted by ken2
ja studiram gradjevinu. za nas imaju dva vica.... Idu dve ruzne devojke gradom, jedna sigurno studira gradjevinu :)
Arhitekte nisu dovoljno pederi da bi bili modni kreatori , a nisu dovoljno muskarci da bi bili Grajevinci
  kao insajder mogu reci da ima u tome istine, ako je u ukupnoj populaciji 10%, medu arhitektima ih je barem 20%, ako ne i više
vrijedjate mi profesiju  |
feka |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 26/10/2010 : 15:51:39
|
  kao insajder mogu reci da ima u tome istine, ako je u ukupnoj populaciji 10%, medu arhitektima ih je barem 20%, ako ne i više
ne znadoh da ima jos jedan arhitekta na forumu , fino da nisam usamljen 
imam osjecaj da sam ti vec to rekao  |
feka |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/10/2010 : 16:06:17
|
mislim da nisi i meni je drago da nas ima znam još stripofila iz struke, ali nema ih po forumu |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 26/10/2010 : 16:22:46
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by nemanja93
Jel ponavljao neko nekad ili isao na popravni?? ja prosle godine zamalo ali tek sam u ovoj sad najebao:D
prvi i cetvrti razred po jedna predmet (popravni) drugi i treci razred po dva predmeta (popravni)
i maturira u roku, jer nas se škola tila riješit  
i ti si iša u Pomorsku?  
ETŠ smjer elektronika , jedino je racunarstvo bilo jace od nas |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/10/2010 : 17:24:36
|
ETŠ smjer elektronika , jedino je racunarstvo bilo jace od nas
Isto, smer automaticar. Ubij me ako znam sta sam zavrsio  Isao na popravni u drugoj iz osnova elektrotehnike, trcoj iz matisa i digitalne elektronike. Mrzim te predmete i dan danas. Sreca, pa je sve dobro proslo. Ne znam ni sto sam upisivao tu elektrotehnicku  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Posted - 26/10/2010 : 18:04:56
|
quote: Originally posted by Caleb
ETŠ smjer elektronika , jedino je racunarstvo bilo jace od nas
Isto, smer automaticar. Ubij me ako znam sta sam zavrsio  Isao na popravni u drugoj iz osnova elektrotehnike, trcoj iz matisa i digitalne elektronike. Mrzim te predmete i dan danas. Sreca, pa je sve dobro proslo. Ne znam ni sto sam upisivao tu elektrotehnicku 
Popravni: prvi razred: Matematika drugi razred: Programiranje i Elektricna mjerenja treci razred: El. strojevi i El. sklopovi cetvrti: VF signali
Razlozi picavanja: cure, balun, Hajduk (Poljud je 100 m od moje škole)
da me danas pitaš šta san naucija, vjerojatno isto ko i ti cetiri godine muke
kasnije upisa FESB, a bilo je bolje da nisam  tokom prošle i ove godine sam završija neke tecajeve za stuka, ali za kurac kad te niko nece zaposlit niti da radim besplatno da steknem iskustvo
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
Edited by - split85 on 26/10/2010 18:05:41 |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4957 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 26/10/2010 : 18:53:01
|
Ja se sad izvinjavam svim gimnazijalcima
Sta rade huligani iz gimnazije? -Brisu tablu i kad nisu redari. Sta rade huligani iz gimnazije? -Nose ranac na jednom ramenu. Šta rade huligani iz gimnazije? -Odgovaraju na pitanja ,a nisu digli ruku. Šta rade huligani iz gimnazije ? - Prelaze cestu tamo gdje nema zebre. Šta rade huligani iz gimnazije? - Ne dižu se kad nastavnik ude u ucionicu. Šta rade huligani iz gimnazije? -zovu lift pa pobjegnu. Šta rade huligani iz gimnazije? Ne vracaju stolicu na mjesto kad zvoni .
 Sve sam ovo video na fejsu.. a ima jedna dobar fora za Tehnicku.. Koliko je riba dobro u Tehnickoj?! Obadve  |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 26/10/2010 : 19:23:11
|
Popravni: prvi razred: Matematika drugi razred: Programiranje i Elektricna mjerenja treci razred: El. strojevi i El. sklopovi cetvrti: VF signali
Razlozi picavanja: cure, balun, Hajduk (Poljud je 100 m od moje škole)
da me danas pitaš šta san naucija, vjerojatno isto ko i ti cetiri godine muke
kasnije upisa FESB, a bilo je bolje da nisam  tokom prošle i ove godine sam završija neke tecajeve za stuka, ali za kurac kad te niko nece zaposlit niti da radim besplatno da steknem iskustvo

I ja sam se mnogo za'ebavao u srednjoj  Mislim da bi opet bilo sve isto kada bih se vratio u srednju.
A pazi, volim istoriju, geografiju, a otisao sam na nesto potpuno drugo. Tako sam se zajebao i kada sam upisao prvi faks (bem ti glupi menadzment ). Sad je sve doslo na svoje  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/10/2010 : 21:28:20
|
a ima jedna dobar fora za Tehnicku.. Koliko je riba dobro u Tehnickoj?! Obadve 
ma kaki, nijedna nije bila ni za sta  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
paranoid
Junior Member

344 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 27/10/2010 : 04:01:52
|
Veterina!
Još smo na polju medicine. Isto što važi za prethodna dva belomantilaška udruženja, više-manje se može primeniti i na ovo. Jedino što ovde pacijent ne može da ti kaže: doktore, boli me grlo (osim nekih vrsta papagaja, bez rime, molicu), ali je takode besmisleno da im ti kažeš: skinite gacice! Utoliko je ovaj vid medicine teži. Ali, ciniceš mnoga dobra dela i mnogim životinjama ceš priciniti zadovoljstvo, narocito onim kravama koje osemeniš. Kao i medicina i stomatologija, sve je to tu negde od Autokomande pa ka Slaviji, još nije utvrdeno gde sve. U glavnom, ima kafana, kafica, cuvenih restorana, ali oni nisu za studente, kao i veliki broj nadvožnjaka na obližnjem autoputu sa kojih se moš komotno strmeknuti na kolovoz pod Skaniju koju vozi neko ko nije mnogo eksperimentisao u životu! Nanin marveni lekar.
   Da imam ovo na umu sledeci put kada idem na faks posto uvek dolazim sa te strane. Inace sve je tacno, bar sto se veterinarskog tice |
http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/10/2010 : 15:34:50
|
Jel ucio neko nekad Statistiku?!Koji ce to meni qrac u zivotu...
ja upravo spremam statistiku, govno jedno veliko
ima smisla na kraju, ali treba preziveti i doci do tog kraja  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Posted - 27/10/2010 : 16:16:52
|
A mene ce tek da satre I jos kad je profesorka neki baba namcor,najebao sam ga... |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 27/10/2010 : 23:56:50
|
ajte ljudi pa to je još najlakša grana matematike. Statisticare uvijek zajebavaju da nisu matematicari. nije to neki bauk. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 28/10/2010 : 00:12:16
|
nije bauk, ali je glupo, nelogicno i dosadno radije bih imao tri matematike sa funkcijama najrazlicitije vrste, nego ovu jednu statistiku no....sta cu, nemam izbora :) |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4957 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 28/10/2010 : 23:24:56
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Lord Vader89
Jel ucio neko nekad Statistiku?!Koji ce to meni qrac u zivotu...
ja upravo spremam statistiku, govno jedno veliko
ima smisla na kraju, ali treba preziveti i doci do tog kraja 
i mene je to satralo
ja polozio  i statistiku i statisticku analizu  dosad sve zaboravio  |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 29/10/2010 : 15:25:06
|
mislim da nisi i meni je drago da nas ima znam još stripofila iz struke, ali nema ih po forumu
odlicno sto vise to bolje Da ne gledamo samo u arhitektonske casopise i zagor je tu  |
feka |
 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 29/10/2010 : 16:07:08
|
Ja se sad izvinjavam svim gimnazijalcima
Sta rade huligani iz gimnazije? -Brisu tablu i kad nisu redari. Sta rade huligani iz gimnazije? -Nose ranac na jednom ramenu. Šta rade huligani iz gimnazije? -Odgovaraju na pitanja ,a nisu digli ruku. Šta rade huligani iz gimnazije ? - Prelaze cestu tamo gdje nema zebre. Šta rade huligani iz gimnazije? - Ne dižu se kad nastavnik ude u ucionicu. Šta rade huligani iz gimnazije? -zovu lift pa pobjegnu. Šta rade huligani iz gimnazije? Ne vracaju stolicu na mjesto kad zvoni .
 Sve sam ovo video na fejsu.. a ima jedna dobar fora za Tehnicku.. Koliko je riba dobro u Tehnickoj?! Obadve 
Vidio sam, ima nekih dobrih fora. Ali ja radim sve navedeno. Znaci da sam 100% gimnazijski huligan?
A ovo za tehnicku   |
. |
Edited by - Rock.Bob Rock on 29/10/2010 16:08:37 |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 30/10/2010 : 12:58:43
|
quote: Originally posted by darth-vader
ovo za tehnicku uopce nije istina od dvije u mom razredi ni jedna nije bila dobra :D
Isti slucaj i kod mene  |
|
 |
|
Topic  |
|