Mislim da je vrjeme i da se nasem omiljenom Mister No pokloni posebno mjesto i cast na forumu. Kao junak bezbrojnih avantura iz juzne Amerike i jedan od prijatelja Marti Misterije on je dokazo da je jedan od najboljih. Prvi strip koji sam procitao u zivotu bila je epizoda “Let za Rio” od Mister Noa koju nikada necu zaboraviti. Njegov lik i borbena umjetnost su ostavili veliki utisak na mene po zavrsetku ove uzbudljive price koja je otvorila vrata u Bonelli svemir gdje sam otkrio i ostale junake. Bilo su to najbolje godine mog djetinstva i to sve zahvaljujuci Mister No. Ovaj topic je za sve ljubitelje Mister No-a koji hoce da pokazu cast jednom od legendarnih junaka koji jos uvjek krstari prostranim delovima Amazonske dzungle!
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
1. Crna reka / Senke u noci / Proklestvo Maja 2. Eldorado / Lešinari 3. Zlato / Let za Rio 4. Samoubilacki napad / Etrurski demon / Baukova usta 5. Crvene senke / Vestern Džona Trevora / Vatreno podne
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!