Author |
Topic |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/10/2010 : 19:20:51
|
Pobogu koja besramna pljacka!! Al dobro su napisali, na kraju krajeva nigdje i ništa bez advokata...ocito nema druge. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8275 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 19:57:49
|
Imaš velikih riba-lopova i kod nas, ali nikako da ih zatvore. Mislim da mora doci trenutak kad ce ljudi uzeti stvari u svoje ruke. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 05/10/2010 19:58:53 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 05/10/2010 : 20:04:17
|
quote: Originally posted by Risar_69
Imaš velikih riba-lopova i kod nas, ali nikako da ih zatvore. Mislim da mora doci trenutak kad ce ljudi uzeti stvari u svoje ruke.
Moram priznat da sam do nedavno cijelo vrijeme zauzimao gandijevski pristup, ali u zadnje vrijeme, razumniji (barem na situaciju kod nas) mi se cini pomalo malkomeksovski pristup |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/10/2010 : 20:37:14
|
Prodavao ja tako stan. Stavio u agenciju, a i razglasio okolo. Agencija nije dovela ni jednog kupca mjesec-dva. I onda došao kupac i mi se dogovorili, stan sam prodao. Kad sutradan zove tip iz agencije (kojeg sam vec i zaboravio da postoji) i pocinje optužbe kako sam bezobrazan, kako bih trebao platiti proviziju, totalna paljba po meni. Ja mu sve pokušavam objasniti da nije ništa napravio, da je kupac kod mene došao sam, ali on tjera svoje. Red bi bio da mu platim bar jedan posto od transakcije zato što se trudio, kaže on. Tu više nisam imaš živaca za njega pa smo završili. Srecom ja nisam ništa potpisivao... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 05/10/2010 20:38:28 |
|
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 05/10/2010 : 20:48:58
|
"Pristao sam, a onda su mi dali papir koji treba da potpišem. Rekli su da je to putni nalog. Tu su pocele moje muke." Malo mi je to sumnjivo! "Naivni" ljudi, stavili potpis na "putni nalog"?!
|
Pozdrav!!! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 05/10/2010 : 20:49:29
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Prodavao ja tako stan. Stavio u agenciju, a i razglasio okolo. Agencija nije dovela ni jednog kupca mjesec-dva. I onda došao kupac i mi se dogovorili, stan sam prodao. Kad sutradan zove tip iz agencije (kojeg sam vec i zaboravio da postoji) i pocinje optužbe kako sam bezobrazan, kako bih trebao platiti proviziju, totalna paljba po meni. Ja mu sve pokušavam objasniti da nije ništa napravio, da je kupac kod mene došao sam, ali on tjera svoje. Red bi bio da mu platim bar jedan posto od transakcije zato što se trudio, kaže on. Tu više nisam imaš živaca za njega pa smo završili. Srecom ja nisam ništa potpisivao...
Koji gulikože, pa to je zaista stravicno...mislim gdje su tu granice neceg kulturnog, ljudskog ili nemam pojma vec cega.. |
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21300 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 22:04:18
|
Opet je dobar bar 3 soma ... neka plati pa ce drugi put da pazi. (Sofronije, 5. oktobar 2010 09:58) Da mi ih je žao, nije ! Prica je puna rupa;dobili otpremnine, radili na pijaci, zaradili za stan,...,potpisali putni nalog,.. Slažem se da su agencije poprilicno jebene i da su na svakom koraku razni prevaranti, ali kladim se da je u ovom slucaju, istina negde na sredini! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 05/10/2010 22:07:39 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 23:31:58
|
quote: Originally posted by paro
Imaš velikih riba-lopova i kod nas, ali nikako da ih zatvore. Mislim da mora doci trenutak kad ce ljudi uzeti stvari u svoje ruke.
Moram priznat da sam do nedavno cijelo vrijeme zauzimao gandijevski pristup, ali u zadnje vrijeme, razumniji (barem na situaciju kod nas) mi se cini pomalo malkomeksovski pristup
Kakav je to pristup? malkomeksovski? |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 06/10/2010 : 00:46:55
|
Kakav je to pristup? malkomeksovski?
Malcolm X - ukratko, borac za prava crnaca 60-ih godina 20 st. u S.A.D-u Citati: Kada se radi o samoobrani, ja to ne mogu nazvati nasiljem, vec inteligencijom. Obrazovanje je putovnica za buducnost, jer sutra pripada onima koji su spremni danas. Vjerujem u ljudska bica i da bi se prema svim ljudskim bicima trebalo tako i odnositi bez obzira na boju kože, bez obzira na sve. Ne možeš razdvajati mir od slobode, jer nitko ne može biti u miru bez slobode. |
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8275 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 06/10/2010 : 09:16:44
|
quote: Originally posted by paro
Kakav je to pristup? malkomeksovski?
Malcolm X - ukratko, borac za prava crnaca 60-ih godina 20 st. u S.A.D-u Citati: Kada se radi o samoobrani, ja to ne mogu nazvati nasiljem, vec inteligencijom. Obrazovanje je putovnica za buducnost, jer sutra pripada onima koji su spremni danas. Vjerujem u ljudska bica i da bi se prema svim ljudskim bicima trebalo tako i odnositi bez obzira na boju kože, bez obzira na sve. Ne možeš razdvajati mir od slobode, jer nitko ne može biti u miru bez slobode.
velicanstven citat
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 06/10/2010 : 18:04:52
|
quote: Originally posted by King Warrior
tako je to, otima se na sve strane. Treba desetero ociju otvoriti prije nego sto se nesto potpise.
...a onda i novih dvadesetoro kad parafnes. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
|
Topic |
|