Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12505 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1558 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/10/2010 : 19:53:35
|
'ajde da podrzim jedan tvoj topic..
Moji predlozi su:
Kvalitet postova i "ljudskost" na forumu: - Manhunter - Obi-wan
Simpaticni i duhoviti likovi: - Culfis - Kit Carson - Tex Willer - Globinjo - Red Cloud - Imrahil - Mr. Spock samo kada ga se setim - Okiboki - Morrison - Wicked
Seticu se jos |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 06/10/2010 21:32:55 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 06/10/2010 : 20:04:56
|
Ja sam se vratio na forum nakon nekoliko godina tako da nisam baš uspio previše upoznat forumaše , ali šta je je, u sjecanju su mi ostali Obi-wan i Dado, a di je onaj ludak wiz nestao nemam pojma. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8265 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/10/2010 : 20:59:18
|
Ljudi, što mene stavljate. Pa moj jedini doprinos je da sam stalno tu...
Želim se usprotiviti suceljavanju po parovima - nekako je ponižavajuce (bar za jednog). Bolje da (1Euro) napravi poll sa 15 clanova koji ovdje dobiju najviše nominacija... Pa onda udri svi na glasanje. Evo mojih nominacija. Ljudi koji su nekako integralni dio ovog sajta. Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio (a jesam).
Markos sawitch DeeCay Djole Porter Vjeko1980 culfis mcn BlekenDekara dcarapo2 1Euro Colt |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 06/10/2010 21:12:54 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 06/10/2010 : 21:02:12
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Želim se usprotiviti suceljavanju po parovima - nekako je ponižavajuce (bar za jednog). Bolje da (1Euro) napravi poll sa 15 clanova koji ovdje dobiju najviše nominacija... Pa onda udri svi na glasanje.
Baš zbog ovoga te svi stavljaju ...btw slažem se s Obi-wanom |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/10/2010 : 21:05:54
|
Ja, prvo, ne bih mogao nikako suziti listu jer bi nekoga izostavio, a drugo, malo mi je glupo glasanje po parovima - to znaci da se moram opredjeliti za jednog a protiv drugog, a to ne želim. Po meni bi poll bio bolja opcija.
A i pitanje je kategorije "najboljega". Po meni je to onaj koji je najviše doprinjeo sajtu. Zapravo, evo, izdvojiti cu jedno ime: DeeCay. Najviše recki, neumoran u radu, a opet prijatan sugovornik. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8265 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/10/2010 : 21:15:15
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by mladjo Po meni bi poll bio bolja opcija.
Da, ali po kategorijama.
Npr. Moderator/Administrator Doprinos Klaun/Zajebant i sl.
Da, u tome je stvar. Da li glasamo za covjeka koji doprinosi sajtu ili Miss Šarma () odnosno za covjeka koji nam je ok kao osoba, koju znamo, s kojim se slažemo, koji nas nasmijava, etc... Naravno, te se liste sigurno preklapaju kod mnogih imena... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 06/10/2010 : 21:19:01
|
Evo mojih:
Sawic-otvorio najbolji topik na sportu - Partizan + odrzava raznorazna tipovanja koja su skroz zanimljiva i gde je najbolja zajebancija + pomogao je mnogima na forumu pa i meni. Red Cloud - odrzava malte ne sam topik o Indijancima gde je postavio brdo zanimljivih stvari o kulturi i istoriji Indijanaca. AndjelT - Veliki Zagorovac i veliki strip entuzijasta koji je napravio svoj strip koji je dosao do desetak brojeva.Definitivno najbolja ideja na forumu da ubacuje forumase u svoj strip a cak je napravio i nagradnu igru gde svako moze dobiti nagradu.
Eto moja tri predloga iz navedenih razloga.Ima tu jos dosta forumasa koji svojim doprinosom zasluzuju da budu naj,naj ali ja sam izabrao ova tri. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12505 Posts
Posted - 06/10/2010 : 21:59:32
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ljudi, što mene stavljate. Pa moj jedini doprinos je da sam stalno tu...
Želim se usprotiviti suceljavanju po parovima - nekako je ponižavajuce (bar za jednog). Bolje da (1Euro) napravi poll sa 15 clanova koji ovdje dobiju najviše nominacija... Pa onda udri svi na glasanje. Evo mojih nominacija. Ljudi koji su nekako integralni dio ovog sajta. Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio (a jesam).
Markos sawitch DeeCay Djole Porter Vjeko1980 culfis mcn BlekenDekara dcarapo2 1Euro Colt
Nece biti pool iz više razloga:
-ako je pool mogu glasati i oni koji su gosti što nije fer da netko tko se cak nije logirao i nije dio ovog sajta da da neki svoj glas(ipak je to stvar izmedu nas koji smo ovdje prisutni i mi cemo medu sobom odabrati NAJBOLJEG) -isto tako nije fer staviti 15 forumaša u pool od bar 100+ koliko ih ima podjednake šanse, i koji su svi zaslužili tokom ovih godina (ipak se radi o deset godina) da imaju šanse da budu izglasani -dvoboji su pak ono što ce ciniti taj topic zanimljivim do samoga kraja( znam da ce ponekada biti teško odluciti od dvoje prijatelja koji ce se možda naci u dvoboju ali odluke su dio života, svaki dan svatko od nas odlucuje šta ce jesti, koji ce film gledati, koji ce strip procitati,.....sve u svemu ipak je ovo samo igra i valjda vam nitko nece zamjeriti ako niste glasali za njega) -ako se stvarno ne možete odluciti( ili ne želite) za nekoga u nekom "okršaju" onda taj put necete glasati -pool je nešto neosebno, nešto hladno gdje može svatko ostaviti svoj glas i ako pogledamo poolovi su se otvarali za svakakve gluposti, a izbor za forumaša desetljeca zaslužuje malo poštovanja i ako cete dati nekom VAŠ glas onda ce to biti vaše poštovanje prema toj osobi i pravo je da ta osoba zna da ste glasali za njega ( odnosno da ga poštujete), nemate se cega sramiti -na Olimpijskim igarama,svijetskim prvenstvima,....treba isto najprije da se kvalificira pa onda da se probije kroz grupu pa onda osmina finala,cetvrtfinale,...tamo se isto tako natjecatelji bore a ne da se stave u pool i izaberu jednog -ima dosta drugih razloga ali eto nabrojao sam najbitnije.
Netko je pitao za št ase glasa odnosno da treba imati više kategorija. Pa eto, nece biti više kategorija jer može samo jedan da bude NAJBOLJI. Sad koga odabrati to je vaša stvar.Bira se najboljeg na forumu.Ovaj sajt vec duže vrijeme nije SAMO sajt o stripovima.Ovdje su ljudi pricali o svojim bolestima, o svojoj tugi kada ih je ostavila djevojka pa o svojoj sreci ako im se desilo nešto dobro,ovdje se prica o sportu,zajebanciji,umjetnosti,glasbi,filmovima,....i stripovima.Svaki od vas zna za sebe zašto je on ovdje i šta njega najviše interesira i tako ce i glasati.Nema uopšte veze ako bude u dvoboju netko tko piše recenzije i zna sve o stripu i netko tko se zajebava svo ovo vrijeme (recimo momci iz južne pruge, lwood,...) VI CETE PREPOZNATI KVALITETU ONOGA CIJE POSTOVE VI NAJVIŠE VOLITE PA CETE GLASATI ZA NJEGA.Ako volite recenzije onda cete glasati za onoga koji vas uveseljava sa recenzijama ako više volite da se smijete onda cete za onoga koji vas nasmije,......onaj koji bude na kraju izabran za najboljeg, taj je pak najbolji forumaš i tacka.NA vrhu ima mijesta samo za jednoga! I nece biti nikakvih kategorija jer bi to onda bilo neozbiljno da imamo 5-10 najboljih forumaša, jer bi u nekoj kategoriji bila lakša konkurencija nego u nekoj drugoj.Sigurno je teže pobijediti npr u kategoriji svaštare koju prati npr 100 forumaša nego u kategoriji sport gdje je npr 30 forumaša ili umjetnost gdje je zatvoren krug 5-10 forumaša....to je bez veze ali svatko od svih ovih nominiranih ima pojednake šanse da pobijedi jer ce biti u žrijebu pa neka pobijedi najbolji. Ako mogu da vam savetujem na šta obratite pažnju kada glasate jeste DA GLASATE ZA ONOGA KOJI VAM JE SIMPATICAN KAO FORUMAŠ CIJE POSTOVE VOLITE DA CITATE pa bili oni u podforumu svaštara,stripovi,sport,.... nema veze ako ste sa tom osobom išli na pice ili ne,ako ste sa njim mjenjali stripove,...ipak se ovdje radi o FORUMAŠU i takvog i odabiramo,sva ostala druženja van foruma neka ostanu van foruma i bez veze vam je kriterij da morate glasati za onoga sa kojim ste bliski izvan foruma.Glasajte za onoga sa kojim ste bliski UNUTAR foruma. Možete nominirati i izbacene forumaše ako želite jer su i oni bili dio ovog foruma o proteklim godinama. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Posted - 06/10/2010 : 22:01:27
|
Mrzi me da citam toliki post, ali napravi poludirigovani zreb, pa stavi "favorite u prvi sesir.. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 06/10/2010 : 22:07:00
|
Ako je to mjerilo,cije smo postove voljeli ili volimo citat,meni je kandidat broj 1 = Renky.Šteta što je napustio forum.Obožavao sam njegove rašclanbe napisanih tekstova.Nadam se da ce se vratit.
Ako cemo ozbiljno i prema zaslugama,definitivno "DeeCay"....pogledajte samo recenzije.Postovi uvijek racionalni,informativni i staloženi.Vec godinama. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12505 Posts
Posted - 06/10/2010 : 22:08:40
|
quote: Originally posted by sawitch
Mrzi me da citam toliki post, ali napravi poludirigovani zreb, pa stavi "favorite u prvi sesir..
nope,nema nikakvih povlastica za bilo koga.SVI OVDJE CE IMATI POJEDNAKE ŠANSE.Ako se vec u prvom krugu budu našli npr Markos i Globinjo pak ce to biti nesreca za nekog aod njih,....treba imati i malo srece,ali svejedno iako se možda neki manje istaknut i provuce dalje on ce ubrzo naletjeti na nekog jakog u drugom,trecem,...krugu.Na kraju vjerujem da cemo u finalu dobiti DVOJICU NAJBOLJIH a pobijednik ionako može biti samo jedan pa je svejedno ako netko ispadne u prvom ili trecem krugu,...ionako ce svi ispasti osim jednog!
Znaci svaki koji bude nominiran on ce biti u šeširu i onda prvog kojeg izvucem i drugog kojeg izvucem ta dvojica su jedan par i tako sve do kraja.Ako poslednji ne bude imao par onda ima WILD CARD i ide u sledeci krug bez "borbe" |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/10/2010 : 22:14:34
|
ljudi, poll ce biti na kraju godine kada budemo birali treceg po redu forumasa godine. Napravite sada nesto drugacije, best of the best je mozda dobra ideja. krenete npr. od 1/32 finala, tj, potrebno je onda 64 forumasa, ili kako hocete, nije vazno ono sto je vazno je da se dobro zabavite i da ne bude zamjerki i svadja. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
Posted - 06/10/2010 : 22:19:58
|
quote: Originally posted by King Warrior
ljudi, poll ce biti na kraju godine kada budemo birali treceg po redu forumasa godine. Napravite sada nesto drugacije, best of the best je mozda dobra ideja. krenete npr. od 1/32 finala, tj, potrebno je onda 64 forumasa, ili kako hocete, nije vazno ono sto je vazno je da se dobro zabavite i da ne bude zamjerki i svadja.
To ce biti Panini a ovo je neki Merlin ili Luksor izbor... Pusti ga... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 06/10/2010 : 23:37:38
|
DeeCay
svi su lepo obrazlozili, a i on sam obrazloze svakim postom koji ostavi, i svakim textom koji napise
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 06/10/2010 : 23:38:44
|
Djole, senka, mcn, Dee i Markos, koji je sve ovo i pokrenuo, su ispred svih ostalih.
A glede "malih" forumasha, najpre legende Aco i flamboyant soul, zatim ken2, Obi-wan, Renky, kico, Gaston, culfis, Inferno, supermark, lwood, Betty Page, Lord Vader89, rommel, kucni duh, anto, docA, dessa, drakulloni, Pajtos, Dzimi Gitara, sigismundus, Mhejl, Beva, cat claw... Valjda nikog nisam preskochio... Ima mnogo sjajnih ljudi ovde, zaista. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 07/10/2010 : 06:01:57
|
kruger ispred svih..pa rajko pa vjekot i globinjo |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 07/10/2010 : 09:33:25
|
stavite ljude koji su zaista nešto napravili za sajt i strip scenu, koji imaju neko znanje o stripu i neku kulturu ponašanja. a ne one koji su najglasniji a korist minimalna moj izbor: Markos, Dado, Mcn, Rommel, Sigi, VJ, Dveribad, DeeCay, Globinjo, Djole, Ginko, Fumettisti, Delboy, Kico, Cat Claw, risbozg, alanmaras (gdje je on nestao?), Renky, Gaston, Porter, SejoSaxon vrstni red gore nije važan a ima još i puno puno kvalitetnih clanova i dobrih ljudi, mnogih više nije ovdje no s obzirom tko kolo vodi ovo ce verovatno biti neki izbor Miss cajki
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40442 Posts
|
Topic |
|