Author |
Topic |
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 21/10/2010 : 15:18:52
|
Uf, ovo je stvarno zajebano. Grujah je sjajan lik, ali ne dati Dikeju bod (ili makar pola) je malo neozbiljno. Grujah - DeeCay X Okiboki - Gregorbikupil X Acestroke - Manhunter 2 iako je moderator Mr.Bushido - Delboy X
|
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4108 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 21/10/2010 : 20:12:53
|
quote: Originally posted by 1Euro
Danas glasamo:
Grujah - DeeCay
Okiboki - Gregorbikupil
Acestroke - Manhunter
Mr.Bushido - Delboy
DeeCay....objasnio prilikom nominacija (Grujah,oprosti,ali nisi imao srece sa suparnikom) Okiboki....Gregor mi je nekako neozbiljan za svoje godine! Acestroke...Manhunter mi se ne svida jer je previše uštogljen i previše "srbuje" po forumu".Slab,neodlucan,nikakav! Delboj...simpatican lik i zanesenjak.Pogledati popise edicija,što je sve napravio.Mr.Bushido...namjerio si se na barabu,pa oprosti... |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 21/10/2010 : 20:35:38
|
A gde vam je najjaci lik - najviše puta banovan,vizionar,zanesenjak,onaj koji hodi neispitanim stazama i bogazama,svadalica,humanista,britak i monstruozan um,dostojan jednog Helingena - PROFESOR INZ?!?!?!?! Bez njega je ovo glasanje bleda senka onoga što bi trebalo da bude. I zato - navijajmo za INZA! Jedni ga hvale,drugi mrze,treci vole,itd...ali retko je ko ravnodušan prema jednoj takvoj licnosti...Imajte to na umu!!! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 21/10/2010 : 20:42:31
|
quote: Originally posted by pravedni
Inz je prvi favorit i za Forumaša XXI veka (ili stoleca)...
Pa trebo si ga nominirat kad je bilo vrijeme. Evo,ako se 1 euro slaže,može mene izbrisat i postavit profesora.Ako to uradi,jer još nije kasno,doniram za nagradu 200 stripova za pobjednika. Euro,jel može ovo? |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 21/10/2010 : 20:59:39
|
quote: Originally posted by dveribad
Pa trebo si ga nominirat kad je bilo vrijeme. Evo,ako se 1 euro slaže,može mene izbrisat i postavit profesora.Ako to uradi,jer još nije kasno,doniram za nagradu 200 stripova za pobjednika. Euro,jel može ovo?
Verovatno ce i Euro tražiti 200 stripova za mito... |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/10/2010 : 21:05:36
|
A gde vam je najjaci lik - najviše puta banovan,vizionar,zanesenjak,onaj koji hodi neispitanim stazama i bogazama,svadalica,humanista,britak i monstruozan um,dostojan jednog Helingena - PROFESOR INZ?!?!?!?! Bez njega je ovo glasanje bleda senka onoga što bi trebalo da bude. I zato - navijajmo za INZA! Jedni ga hvale,drugi mrze,treci vole,itd...ali retko je ko ravnodušan prema jednoj takvoj licnosti...Imajte to na umu!!!
Biramo najboljeg forumaša a ne najboljeg smiješnog cirkusanta koji si je umislio da je neka velicina. I ako ti nije jasno, ljudi ne vole njega nego sranja koja radi, pa je ljudima zanimljivo kad cuju neki trac. Inace je njegov doprinos apsolutno minoran.
Ali ako te raduje - na popisu je. Treba samo bolje pogledati.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40483 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
poison
New Member
144 Posts
Member since 15/08/2010 |
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 21/10/2010 : 22:07:48
|
A gde vam je najjaci lik - najviše puta banovan,vizionar,zanesenjak,onaj koji hodi neispitanim stazama i bogazama,svadalica,humanista,britak i monstruozan um,dostojan jednog Helingena - PROFESOR INZ?!?!?!?! Bez njega je ovo glasanje bleda senka onoga što bi trebalo da bude. I zato - navijajmo za INZA! Jedni ga hvale,drugi mrze,treci vole,itd...ali retko je ko ravnodušan prema jednoj takvoj licnosti...Imajte to na umu!!!
Inz je na spisku i moj je oponent |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40483 Posts
Posted - 21/10/2010 : 22:58:51
|
quote: Originally posted by azra x. Inz je na spisku i moj je oponent
Znaci ispusio je u startu.. Zato si ti i kacila slike.. Deo izborne kampanje.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Posted - 21/10/2010 : 23:02:22
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by azra x. Inz je na spisku i moj je oponent
Znaci ispusio je u startu.. Zato si ti i kacila slike.. Deo izborne kampanje..
Pa posle svega sto je gore pravedni napisao o njemu,izgleda da sam ja ispusila u startu. A da sam stvarno htela da vodim kampanju,druge bih ja slike kacila |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40483 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/10/2010 : 23:03:59
|
quote: Originally posted by dveribad
Pa trebo si ga nominirat kad je bilo vrijeme. Evo,ako se 1 euro slaže,može mene izbrisat i postavit profesora.Ako to uradi,jer još nije kasno,doniram za nagradu 200 stripova za pobjednika. Euro,jel može ovo?
Profesor Inz je vec na popisu (imaš post na prvoj stranici) i možeš glasati za njega kada dode na red.Njegova protivnica je AzraX. Dveribade ti si isto na popisu i ostaješ na popisu.Tvoj protivnik je Sloba. Inace nagrada ostaje ista, znaci svaki tko je nominiran može (ako želi) poslati po jedan strip iz svoje kolekcije pobijedniku. To je neka simbolicna gesta. A bit ce obavljen i intervju sa pobijednikom. To što si ti ponudio 200 stripova za nagradu samo je dokaz kakva si ti velicina i veliki covjek ali pravila su jasna od samoga pocetka i necu ih mijenjati. Ali lijepo što si se ponudio i siguran sam da ce ljudi znati cijeniti taj gest iako tvoju nagradu na veliku žalost buduceg pobijednika NECEMO UZETI. No pošto si i ti nominiran možeš kao i svi ostali poslati pobijedniku (kada ga budemo znali) jedan strip kao i svi ostali.
Inace svaka cast za ponudu!!!! (200 stripovaaaaaaaaaaaaa, ljudi!!!!) ali PONUDA JE ODBIJENA jer ovdje se radi po principu "svi za jednoga,jedan za sve" i svatko može poslati samo jedan strip.
SVAKA CAST JOŠ JEDNOM NA TAKVOJ PONUDI, A BUDUCI POBIJEDNIK CE ME MRZITI DO KRAJA ŽIVOTA HAHAHA!!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40483 Posts
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 21/10/2010 : 23:23:19
|
Ako Inz pobedi taj ce tražiti 200. stripova o Zagoru...Azra,kad ga upoznaš videceš kakav je to lik! Inace,Doca i on su moji favoriti za konacnu pobedu! Dve moralne i ljudske gromade za sva vremena! |
|
|
azra x.
Junior Member
Serbia
492 Posts
Posted - 21/10/2010 : 23:26:31
|
Ako Inz pobedi taj ce tražiti 200. stripova o Zagoru...Azra,kad ga upoznaš videceš kakav je to lik! Inace,Doca i on su moji favoriti za konacnu pobedu! Dve moralne i ljudske gromade za sva vremena!
Bas lepo. Bar da imam od koga posteno da izgubim. Ipak ovo nije takmicenje u lepoti. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/10/2010 : 23:48:44
|
quote: Originally posted by sawitch
"Ponuda je odbijena" Hvata prpa, a?
zašto prpa
pa zar stvarno misliš kako cu se ja baciti sa mosta ako n epobijedim? Pa ja više uživam kada vodim ovo natjecanje nego išta drugo. Što se tice novca,zarade,....pa i stripova na kraju, oni ljudi koji me znaju (prijatelji,susjedi,rodbina,...) oni znaju da ja uopšte nisam lud za novcem ili nekim bogacenjem, nego mi je zanimljiv put kako doci do toga, to mi predstavlja neki izazov, okupira me,obozima mi misli,maštu,...a sam novac ili materialne stvari me uopšte ne zanimaju previše jer imam sve šta mi treba.Možda je vama to teško shvatiti jer me ne znate licno ali meni nije nikada dosadno u životu, niti je dosadno ljudima oko mene, baš zbog toga jer uvijek nešto smislim i tako to. Ja uživam u tome da se okupiram nekom ideju koja mi oduzme dosta vremena i natera me da razmišljam o njoj, o nekom projektu pa onda tražim informacije po internetu,kontaktiram ljude, razgovaram ili si dopisivam sa nekim proizvodacima,....sve u cilju da se to uradi kako treba i kada se završi onda opet pronadem nešto novo cime cu se baviti,....znam da tako nešto n emožeš razumijeti ali to je feeling,izazov koji me tera da idem dalje, i uvijek radim ono šta me zanima i šta me veseli,...ja radim ono što me veseli i šta me zanima, i mislim kako je to više vredno od bilo kakvog novca na svijetu. Vidim ja kod svojih drugara kako nemaju vremena ni za šta jer su uvijek na poslu(kako kaže Ekrem Kuca poso, poso kuca) ja pustim posao i idem u Vijetnam npr a da ne znam gdje cu spavati ni ništa,...no takve se stvari uvijek nekako srede,upozna se dosta ljudi,pronade se neki hotel,hostel,motel,....recimo onda se vratim idem malo raditi negdje, ionako me posao brzo smori pa pustim posao i idem npr na Karibe (kuba,Trinidad i Tobago,Antigua) i ljudi misle kako trebaš biti bogataš da ideš na Karibe ali uopšte nije tako ako ne ideš u hotel sa 4 zvijezdice, nego kupiš letalsku kartu,posetiš neku djevojku koju si upoznao putem interneta,živiš kod nje,rentaš neka kola,jedeš po lokalnim restoranima ko domacini,....i upoznaš cijelu zemlju i tamo si 3 tjedne ili mijesec dana ,dok traje viza pa se vratiš.I na kraju si potrošio za cijeli mijesec dana oko 2000 eura a bio si na karibima mijesec dana.ZA takav novac možeš biti u Dubrovniku 14 dana, ili Opatiji pa ti sada razmišljaj Opatija Ili Kuba, Ma Kuba je još jeftinija,znam ljude koji su išli treking po Kubi ili Aziji za 1000-1500 eura sve ukupna sa letalskom kartom i sve. Tako da neceš misliti koliko je meni novac znacajan u životu, ma ništa mi ne znaci ali mi je zanimljiv put do njega i znam da je neobhodan da ti nudi neku sigurnost,neku svobodu gibanja,...a inace ionako sve potrošim i nisam covjek koji bi cuvao novac i sakupljao ga u banci. Isto mi je i sa ovimnatjecanjem, pa možeš vidjeti da nisam za nikoga glasao,niti sam ikoga nominirao,uživam da vodim ovu igru i to je to i onaj koji ce pobijediti ja cu mu cestitati, a pravila su jasna od prvog dana i tamo nigdje ne piše da netko može pokloniti 200 stripova.Možda cu ja pobijediti pa sam odbacio 200 stripova, pa što? Ako ti pobijediš, pa zbog mene možeš kontaktirati Dveribada i reci mu da ti da 200 stripova, no ja sam ovdje napisao kako ne treba a bilo tko ce pobijediti može raditi šta hoce, ja cu se držati pravila. |
|
|
Topic |
|