Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/11/2010 : 18:50:56
|
Mhejl - grofica Varga
Mladjo - Bruce Springsten x (stavite svi x da oba produ ,naucite i vi lažirat izbore )
Inferno - Jaki
Lord Vader89 - cat claw
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 13/11/2010 : 18:54:24
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by pravedni
Jel' zna neko jel' ziv kusur??? Sklonite strik od njega.. 
Da li se sa 50.centi može kupiti štrik?! 
Moze silk.. 
Svilen gajtan... |
 |
|
panzer
Advanced Member

12802 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 13/11/2010 : 19:16:06
|
quote: Originally posted by panzer
quote: Originally posted by elfak nish
Samo da ne izvrsi samoutepstvo    
Ili da sam sebe ne devalvira na 50 cents. 
Baka 10 euro i majka 5 euro birat ce nove parove. 
Oplakah... E jeste budale..    
Ne bi ga zajebavao, da sa brisanjem postova nije pokazao, da ne zna da gubi. Velik covjek je onaj, koji može dostojanstveno da prenese poraz. On to, kako vidimo, nije sposoban uciniti ... |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 13/11/2010 : 19:53:12
|
Danas je tamo u nekoj birtiji u Lj. sedio neki lik koji je sasvim podsecao na ojra, po izgledu te isto sav u belom, samo je imao mrki pogled ispod cela.
Alese, si to bio ti? 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/11/2010 : 21:27:45
|
Vidim da je ispala neka frka,nadam se da se euro nije naljutio,pogotovo se nadam da se nece naljutiti na mene.Evo ako se forumasi slazu ja pristajem da umesto mene ide euro dalje,stvarno mi nije bitno glasanje.Ja sam zadovoljan sa ovim do sad.I bice zanimljivije da ide euro kao organizator. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 13/11/2010 : 22:01:07
|
quote: Originally posted by okiboki
Vidim da je ispala neka frka,nadam se da se euro nije naljutio,pogotovo se nadam da se nece naljutiti na mene.Evo ako se forumasi slazu ja pristajem da umesto mene ide euro dalje,stvarno mi nije bitno glasanje.Ja sam zadovoljan sa ovim do sad.I bice zanimljivije da ide euro kao organizator.
ne može to tako.pa nije ovo HNL! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/11/2010 : 22:12:23
|
quote: Originally posted by lwood
Vidim da je ispala neka frka,nadam se da se euro nije naljutio,pogotovo se nadam da se nece naljutiti na mene.Evo ako se forumasi slazu ja pristajem da umesto mene ide euro dalje,stvarno mi nije bitno glasanje.Ja sam zadovoljan sa ovim do sad.I bice zanimljivije da ide euro kao organizator.
ne može to tako.pa nije ovo HNL!
Ma bezveze.Cimate coveka,on se izgleda nadrkao.Meni je sad bezveze.Ionako da mi nije zemljaka i mojih grobara sa foruma ne bi ga pobedio.Euro je zanimljiv lik i zasluzio je da ide dalje.O ljudi pa de bas ja da ga izbacim.Jebem ti srecu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 13/11/2010 : 22:16:12
|
al za tebe je glasalo više ljudi i to je to. neko mora ispast.ne triba pravit drame od toga |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 13/11/2010 : 22:19:32
|
al za tebe je glasalo više ljudi i to je to. neko mora ispast.ne triba pravit drame od toga
Sve je to ionako samo igra. Ja sam ispao u prvom krugu,pa i dalje redovno glasam. Ovakve igrice ne treba shvatati suviše ozbiljno...EURO - vrati se,nedostaješ nam! |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 13/11/2010 : 22:35:44
|
ne može to tako.pa nije ovo HNL!
Dobra frende!    |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12643 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/11/2010 : 23:16:29
|
quote: Originally posted by elfak nish
Samo da ne izvrsi samoutepstvo    
Ili da sam sebe ne devalvira na 50 cents. 
Baka 10 euro i majka 5 euro birat ce nove parove. 
Oplakah... E jeste budale..    
Ne bi ga zajebavao, da sa brisanjem postova nije pokazao, da ne zna da gubi. Velik covjek je onaj, koji može dostojanstveno da prenese poraz. On to, kako vidimo, nije sposoban uciniti ...
ma daj ne seri brezveze. Tisti topik je bil narejen za kampanjo, KJER JE PISALO DA BOM PO KONCU KAMPANJE VSE POBRISAL! kar bi ti lahko vedel ce bi znal brati. Pobrisati sem ga torej tako ali tako imel namen ne glede na rezultat, ce bi že prej izgubil bi ga že prej pobrisal, tako sem ga pac sedaj.Tudi ce bi na koncu zmagal bi tisti topik pobrisal ker so notri bile slike mojih punc in prijateljev in tako naprej. Drugega nisem nic pobrisal. Sedaj pa si to slovensko "fovšijo" v rit zatakni. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12643 Posts
Posted - 13/11/2010 : 23:17:27
|
quote: Originally posted by Poli
Danas je tamo u nekoj birtiji u Lj. sedio neki lik koji je sasvim podsecao na ojra, po izgledu te isto sav u belom, samo je imao mrki pogled ispod cela.
Alese, si to bio ti? 
Nisem iz Ljubljane in ce se le da se jo izogibam.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
1Euro
Advanced Member

12643 Posts
Posted - 13/11/2010 : 23:33:54
|
Nije ispala nikakva frka, pošteno si pobijedio i ja se ne ljutim. To ovi zlonamernici pricaju bez veze. Nisam ništa pobrisao osim onog topika gdje sam vodio "kampanju" zbog slika i to a to sam ionako napisao u prvom postu onog atopika pa tko je znao citati to je mogao vidjeti, jer je to tada tamo pisalo. Isto tako sam molio ljude da ne quotaju slike jer se to onda ne može pobrisati ali neki kao što je Bruce springsten ne umeju da procitaju pa su odmah quotali slike, ali nema veze. To sam napisao samo kao dokaz da sam stvarno objasnio ljudima da ce se taj topik brisati bilo kako da završi a ne da ispada kako sam sada išao brisati topike i šta ja znam sve. Ali ionako nisam covjek koji bi me zanimalo šta si drugi misle o meni, isto tako se znam šaliti na svoj racun pa sam zbog toga i kacio svoje slike i sve to podelio sa vama a ne kao Panzer npr i njemu slicni koji pljuje po covjeku a sam se krije izza nicka. Bez brige, imam ja tvrdu kožu i smiješno mi je citati kako me neki ljudi vide ali mene stvarno ne zanima mišljenje drugih ljudi, ja znam tko sam i šta sam i uvijek radim ono šta me zabavlja. Ova igra nije završila jer sam ja ispao i ja cu je voditi do kraja kako sam je vodio i do sada. Sve ovo pisanje na moj racun kaže više o onome koji pišu o meni nego o meni, jer koliko sam uspio vidjeti svi oni koji imaju nešto z areci protiv mene kao Panzer npr oni cak ne znaju citati ako bi znali onda bi znali zašto sam ja pobrisao taj topik jer sam to tamo napisao kada sam g aotvorio. Ali ljudi ionako vide samo ono šta oni sami žele da vide pa je bez veze ulagati previše energije u objašnjenje za takve ljude. U stvarnom životu ja samo prodem pored takvih ljudi bez da ih pogledam. Ne trebaju mi uopšte negativni ljudi i smatram privilegijem jer mogu da biram sa kim cu se družiti. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 13/11/2010 : 23:37:01
|
quote: Originally posted by pravedni
Sve je to ionako samo igra. Ja sam ispao u prvom krugu,pa i dalje redovno glasam.
apsolutno si u pravu. meni se dopalo što je kolega uopce pokrenuo ovo natjecanje, tako da (po meni) bi mu to trebao bit vec jedan plus. ali, nije bitno oceš li ispast u nekom krugu ili pobijedit - samo je važno sudjelovat. ja, npr. sam bio jedan od forumaša koji nije ni ušao u ovo natjecanje jer me nitko nije nominirao. za to nisam imao nikakvog razloga bit nezadovoljan, ljut ili slicno, jer, kako sam vec jednom rekao: znam da ce drugi put bit bolje |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
1Euro
Advanced Member

12643 Posts
|
1Euro
Advanced Member

12643 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 14/11/2010 : 10:42:50
|
Obi-wan Kiky Zagor-te-ney Supermark |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Topic  |
|