forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Forumas decenije/desetljeca
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 82

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/11/2010 : 18:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Mhejl - grofica Varga

Mladjo - Bruce Springsten x (stavite svi x da oba produ ,naucite i vi lažirat izbore )

Inferno - Jaki

Lord Vader89 - cat claw

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/11/2010 : 18:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by pravedni

quote:

Jel' zna neko jel' ziv kusur??? Sklonite strik od njega..

Da li se sa 50.centi može kupiti štrik?!

Moze silk..

Svilen gajtan...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12802 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 13/11/2010 : 19:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by panzer

quote:
Originally posted by elfak nish

Samo da ne izvrsi samoutepstvo

Ili da sam sebe ne devalvira na 50 cents.

quote:

Baka 10 euro i majka 5 euro birat ce nove parove.

Oplakah... E jeste budale..

Ne bi ga zajebavao, da sa brisanjem postova nije pokazao, da ne zna da gubi. Velik covjek je onaj, koji može dostojanstveno da prenese poraz. On to, kako vidimo, nije sposoban uciniti ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2010 : 19:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
On je veliko dete..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 13/11/2010 : 19:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
posaljim mu stripove da se orspolozi inace niko nece u drugi krug i igra je zavrsena :)

feka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2010 : 19:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Svilen gajtan...

To samo za familiju..

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/11/2010 : 19:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Danas je tamo u nekoj birtiji u Lj. sedio neki lik koji je sasvim podsecao na ojra, po izgledu te isto sav u belom, samo je imao mrki pogled ispod cela.

Alese, si to bio ti?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/11/2010 : 21:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Vidim da je ispala neka frka,nadam se da se euro nije naljutio,pogotovo se nadam da se nece naljutiti na mene.Evo ako se forumasi slazu ja pristajem da umesto mene ide euro dalje,stvarno mi nije bitno glasanje.Ja sam zadovoljan sa ovim do sad.I bice zanimljivije da ide euro kao organizator.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/11/2010 : 22:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Vidim da je ispala neka frka,nadam se da se euro nije naljutio,pogotovo se nadam da se nece naljutiti na mene.Evo ako se forumasi slazu ja pristajem da umesto mene ide euro dalje,stvarno mi nije bitno glasanje.Ja sam zadovoljan sa ovim do sad.I bice zanimljivije da ide euro kao organizator.

ne može to tako.pa nije ovo HNL!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/11/2010 : 22:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Ma bezveze.Cimate coveka,on se izgleda nadrkao.Meni je sad bezveze.Ionako da mi nije zemljaka i mojih grobara sa foruma ne bi ga pobedio.Euro je zanimljiv lik i zasluzio je da ide dalje.O ljudi pa de bas ja da ga izbacim.Jebem ti srecu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/11/2010 : 22:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
al za tebe je glasalo više ljudi i to je to.
neko mora ispast.ne triba pravit drame od toga

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/11/2010 : 22:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

al za tebe je glasalo više ljudi i to je to.
neko mora ispast.ne triba pravit drame od toga

Sve je to ionako samo igra. Ja sam ispao u prvom krugu,pa i dalje redovno glasam. Ovakve igrice ne treba shvatati suviše ozbiljno...EURO - vrati se,nedostaješ nam!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 13/11/2010 : 22:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

quote:

Dobra frende!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12643 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/11/2010 : 23:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by elfak nish

Samo da ne izvrsi samoutepstvo

Ili da sam sebe ne devalvira na 50 cents.

quote:

Baka 10 euro i majka 5 euro birat ce nove parove.

Oplakah... E jeste budale..

Ne bi ga zajebavao, da sa brisanjem postova nije pokazao, da ne zna da gubi. Velik covjek je onaj, koji može dostojanstveno da prenese poraz. On to, kako vidimo, nije sposoban uciniti ...

ma daj ne seri brezveze.
Tisti topik je bil narejen za kampanjo, KJER JE PISALO DA BOM PO KONCU KAMPANJE VSE POBRISAL! kar bi ti lahko vedel ce bi znal brati.
Pobrisati sem ga torej tako ali tako imel namen ne glede na rezultat, ce bi že prej izgubil bi ga že prej pobrisal, tako sem ga pac sedaj.Tudi ce bi na koncu zmagal bi tisti topik pobrisal ker so notri bile slike mojih punc in prijateljev in tako naprej.
Drugega nisem nic pobrisal.
Sedaj pa si to slovensko "fovšijo" v rit zatakni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12643 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/11/2010 : 23:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Danas je tamo u nekoj birtiji u Lj. sedio neki lik koji je sasvim podsecao na ojra, po izgledu te isto sav u belom, samo je imao mrki pogled ispod cela.

Alese, si to bio ti?

Nisem iz Ljubljane in ce se le da se jo izogibam.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2010 : 23:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A sto ne prevedes zbog nas koji ne razumemo slovenacku kripciju..

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 13/11/2010 : 23:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message

grofica Varga

Bruce Springsten

Jaki

Lord Vader89

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12643 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/11/2010 : 23:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Nije ispala nikakva frka, pošteno si pobijedio i ja se ne ljutim.
To ovi zlonamernici pricaju bez veze.
Nisam ništa pobrisao osim onog topika gdje sam vodio "kampanju" zbog slika i to a to sam ionako napisao u prvom postu onog atopika pa tko je znao citati to je mogao vidjeti, jer je to tada tamo pisalo.
Isto tako sam molio ljude da ne quotaju slike jer se to onda ne može pobrisati ali neki kao što je Bruce springsten ne umeju da procitaju pa su odmah quotali slike, ali nema veze.
To sam napisao samo kao dokaz da sam stvarno objasnio ljudima da ce se taj topik brisati bilo kako da završi a ne da ispada kako sam sada išao brisati topike i šta ja znam sve.
Ali ionako nisam covjek koji bi me zanimalo šta si drugi misle o meni, isto tako se znam šaliti na svoj racun pa sam zbog toga i kacio svoje slike i sve to podelio sa vama a ne kao Panzer npr i njemu slicni koji pljuje po covjeku a sam se krije izza nicka.
Bez brige, imam ja tvrdu kožu i smiješno mi je citati kako me neki ljudi vide ali mene stvarno ne zanima mišljenje drugih ljudi, ja znam tko sam i šta sam i uvijek radim ono šta me zabavlja.
Ova igra nije završila jer sam ja ispao i ja cu je voditi do kraja kako sam je vodio i do sada.
Sve ovo pisanje na moj racun kaže više o onome koji pišu o meni nego o meni, jer koliko sam uspio vidjeti svi oni koji imaju nešto z areci protiv mene kao Panzer npr oni cak ne znaju citati ako bi znali onda bi znali zašto sam ja pobrisao taj topik jer sam to tamo napisao kada sam g aotvorio.
Ali ljudi ionako vide samo ono šta oni sami žele da vide pa je bez veze ulagati previše energije u objašnjenje za takve ljude.
U stvarnom životu ja samo prodem pored takvih ljudi bez da ih pogledam.
Ne trebaju mi uopšte negativni ljudi i smatram privilegijem jer mogu da biram sa kim cu se družiti.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/11/2010 : 23:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Sve je to ionako samo igra. Ja sam ispao u prvom krugu,pa i dalje redovno glasam.

apsolutno si u pravu. meni se dopalo što je kolega uopce pokrenuo ovo natjecanje, tako da (po meni) bi mu to trebao bit vec jedan plus. ali, nije bitno oceš li ispast u nekom krugu ili pobijedit - samo je važno sudjelovat.
ja, npr. sam bio jedan od forumaša koji nije ni ušao u ovo natjecanje jer me nitko nije nominirao. za to nisam imao nikakvog razloga bit nezadovoljan, ljut ili slicno, jer, kako sam vec jednom rekao: znam da ce drugi put bit bolje

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2010 : 23:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@1Euro

Pazi da nosom ne pocepas oblake..

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 14/11/2010 : 08:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Predlazem da se naziv topika promeni u "Ultimate best of the rest forumas desetljeca"

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12643 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/11/2010 : 09:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Rezultati:

Mhejl - grofica Varga 11:6
Mladjo - Bruce Springsten 9:6
Inferno - Jaki 9:7
Lord Vader89 - cat claw 8:7
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12643 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/11/2010 : 10:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Danas glasamo:

Djole - Obi-wan

Kiky - Delboy

Zagor-te-ney - Renky

Manhunter - Supermark
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 14/11/2010 : 10:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ðole
Delboj
Renki
Manhunter
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2010 : 10:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Obi-wan
Kiky
Zagor-te-ney
Supermark

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 82 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000