forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Forumas decenije/desetljeca
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 82

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2010 : 09:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Pobjednik ovog kruga je: DeeCay!

Rezultat:18:2

Slijedeci par:LordVader89 - Djole

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12636 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 26/11/2010 : 09:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
LordVader89

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2010 : 09:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Obadvojica su SF-ovci, obadvojica vole Natnana Nevera, obadvojica pišu izvrsne tekstove ali mioj glas ide LordVaderu

Pristran sam? Naravno

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/11/2010 : 09:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
vi niste zdravi

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8269 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/11/2010 : 10:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
LordVader89 - Djole

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/11/2010 : 10:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
[quote]Originally posted by split85

LordVader89 - Djole

opet se slazem , isto razmisljamo

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/11/2010 : 10:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by King Warrior

znaci finale ce biti triple threat, ako se ne varam
lwo...ovaj sawitch vs x vs x

Ja sigurno necu biti onaj visak, bez protivnika... Mladjo zreba... Bolje mi nekako bilo dok je to kusurova baba radila...

izgleda da bi moglo tu svasta da bude , ljubavni trokut cuvaj se

feka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40471 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/11/2010 : 11:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
LV89

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13481 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/11/2010 : 11:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
LordVader89
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2010 : 11:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
To sam baš htio da vas pitam - kako da napravimo slijedeci ždrijeb. Najlogicnije riješenje bi bilo da netko preskoci glasanje, ali onda bi taj išao u finale bez "bitke" a to mi je pomalo nepravedno. S druge strane, trostruko glasanje mi je još veca pušiona. Ili da svatko sa svakim...Ma ne, to isto ne valja. Ne znam, izgleda da ce ipak netko morati preskociti slijedeci krug. Ne znam tko ce to biti ali znam tko nece

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40471 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/11/2010 : 12:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pakosnice...

A tako treba... Tako je 1Euro zamislio... I sacekaj ga da se vrati sa "bolovanja" da on izreba, ti si mi nesto sumnjiv...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13481 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/11/2010 : 12:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
pa može prvom tri boda, drugom dva, trecem jedan :)
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/11/2010 : 12:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
LV bar da kazem: Ispao sam od polufinaliste, a mozda i...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6128 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 26/11/2010 : 13:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Djole

Lord mi je jedan od najdražih likova ovdje, ali Djole je Djole :) U zadnje vrijeme slabije aktivan, ali ionako se gleda cijelo desetljece... A taj covjek je medu 5 najvecih strucnjaka za strip ovdje...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8189 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/11/2010 : 13:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Djole

Lord mi je jedan od najdražih likova ovdje, ali Djole je Djole :) U zadnje vrijeme slabije aktivan, ali ionako se gleda cijelo desetljece... A taj covjek je medu 5 najvecih strucnjaka za strip ovdje...

potpisujem
djole

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/11/2010 : 13:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

To sam baš htio da vas pitam - kako da napravimo slijedeci ždrijeb. Najlogicnije riješenje bi bilo da netko preskoci glasanje, ali onda bi taj išao u finale bez "bitke" a to mi je pomalo nepravedno. S druge strane, trostruko glasanje mi je još veca pušiona. Ili da svatko sa svakim...Ma ne, to isto ne valja. Ne znam, izgleda da ce ipak netko morati preskociti slijedeci krug. Ne znam tko ce to biti ali znam tko nece

triple threat
daj zavrsi ovo mucenje vise, sawitch ce moci napokon da odspava kao covjek

quote:
Originally posted by Lord Vader89

vi niste zdravi

sreca tvoja pa nisi naletio na sawitcha prije. Eurova baba te izgleda nesto gotivi
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40471 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/11/2010 : 14:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ali zato mene baba nije mazila...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/11/2010 : 14:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by ken2
quote:
Djole
potpisujem
djole

i od mene za Djoleta!

"sreca tvoja pa nisi naletio na sawitcha prije. Eurova baba te izgleda nesto gotivi "

ah, da se stvarno glasa za kvalitet, ja bih ispao jos u prvom krugu.... ;)
ovako, sve se svelo na to ko ima veci fan klub....

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/11/2010 : 14:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader98

vi niste zdravi

Reci im da znaju.

quote:

Djole

Potpisujem. Djole.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40471 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/11/2010 : 14:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Trebalo je onda birati najpametnijeg forumasa, najnacitanijeg, ili najstrucnijeg, najbogatijeg ili sta ti ja znam.. Poenta i jeste da imas fan klub, tacnije da si svojim postovima ostavio neki pozitivan utisak, da si simatican ljudima, da vole da procitaju tvoj post... Kao sto ja vidim odredjeni nik, znam da je post zanimljiv... Realno o stripu znam jaaako malo, ali stvarno me i ne zanima da naucim vise... Ovde ima milion clanova koji znaju dosta o stripu a totalno su antipaticni jer su hladni, drski, nadmeni ili sta vec sve ne... Ja bih za drugara i sagovornika uvek pre izabrao Lwooda ili Supermarka pa i nekog ludaka sa juga (iako su glasali protiv mene) nego nekog takvog... Mozda sam ja lud ali stripovi su ipak 55-a stavka na listi mojih vrednosti i prioriteta... Meni znaci vise da mi ti pomognes u vezi hostela u Becu i das neki savet od 150 recenzija o stripu... A preko stripova smo se upoznali... Kontas me?

Edited by - sawitch on 26/11/2010 14:28:46
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/11/2010 : 14:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Vader

(a onih 100e mi uplatis na tekuci _

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/11/2010 : 14:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

Trebalo je onda birati najpametnijeg forumasa, najnacitanijeg, ili najstrucnijeg, najbogatijeg ili sta ti ja znam.. Poenta i jeste da imas fan klub, tacnije da si svojim postovima ostavio neki pozitivan utisak, da si simatican ljudima, da vole da procitaju tvoj post... Kao sto ja vidim odredjeni nik, znam da je post zanimljiv... Realno o stripu znam jaaako malo, ali stvarno me i ne zanima da naucim vise... Ovde ima milion clanova koji znaju dosta o stripu a totalno su antipaticni jer su hladni, drski, nadmeni ili sta vec sve ne... Ja bih za drugara i sagovornika uvek pre izabrao Lwooda ili Supermarka pa i nekog ludaka sa juga (iako su glasali protiv mene) nego nekog takvog... Mozda sam ja lud ali stripovi su ipak 55-a stavka na listi mojih vrednosti i prioriteta... Meni znaci vise da mi ti pomognes u vezi hostela u Becu i das neki savet od 150 recenzija o stripu... A preko stripova smo se upoznali... Kontas me?

uglavnom si u pravu, ali poenta ostaje da je ovo ipak forum o stripovima. ne znam, mozda i ja gresim....al po meni, najnaj forumas ovde, bi bio kompromis izmedju "dobrog lika" i "dobrog stripofila", a gomila takvih je odavno ispala, a na primer, ja sam prosao, i to mislim da nije ok no, to ne znaci da ne gresim, naravno....

a ti elfuck, novci legaju na racun tek kada glasas

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6128 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 26/11/2010 : 14:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Kontas me?

Evo ja cu odgovoriti... Sve to stoji sawitchu, ali onda ti je sasvim svejedno na kojem si forumu... Uvijek je dobro kad ima i zajebancije i kad se clanovi upoznaju, ali ovo je ipak forum o stripovima...

Ja recimo, obožavam citati (i sudjelovati kad imam što reci) diskusije o stripovima, na koncu konca zbog toga i jesam ovdje... Ne zbog informacije kad je što izašlo, nego zbog rasprave o onom izmedu korica... I zato su mi DeeCay i Djole medu omiljenim forumašima, znaju puno, zanimljivi su, nisu umišljeni... Vader mi je drag jer crta i jer mi se cini sasvim OK...

Ali svatko ima svoje poglede, no ponavljam, na forumu o stripovima ipak bi se trebalo pricati i o - stripovima... Kao što ti, recimo, pišeš o nogometu i Partizanu... Meni je nogomet dosadan, ali stripovi nisu...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/11/2010 : 15:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
I zato su mi DeeCay i Djole medu omiljenim forumašima, znaju puno, zanimljivi su, nisu umišljeni...

mada sam ti manje simpatican od ove dvojice, sve to vazi i za mene, znam puno, zanimljiv sam i kvalitetan, pogotovo ovaj zadnji dio pase odlicno a to je da nisam umisljen.

.

Edited by - King Warrior on 26/11/2010 15:02:17
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/11/2010 : 15:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
I ja se, opet, slažem sa ovim gore.
Najbolji forumaš bi trebao da bude, pre svega, veliki poznavalac stripova (zato je i tu), a ujedno dobar i interesantan lik. Što se mene tice, to bi mogli da budu ili Djole (mala prednost) ili DeeCay.
Go to Top of Page
Page: of 82 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000