Kako vec neko rece - Mr Noa imam u perfektnom LL izdanju, trenutno su ispred VC-a u prednosti skoro 100 broja (i samo ce se uvecavati razlika) i stvarno ne vidim jedan jedini razlog da ga kupujem. Dok kod Texa vidim taj jedan jedini razlog, a to ce biti unutrasnje naslovnice. Moracu da uzimam oba izdanja Texa.
Kako vec neko rece - Mr Noa imam u perfektnom LL izdanju, trenutno su ispred VC-a u prednosti skoro 100 broja (i samo ce se uvecavati razlika) i stvarno ne vidim jedan jedini razlog da ga kupujem. Dok kod Texa vidim taj jedan jedini razlog, a to ce biti unutrasnje naslovnice. Moracu da uzimam oba izdanja Texa.
Nesto u zadnje vreme nisam pratio desavanja po forumu pa sam se iznenadio kada nisam nasao novi broj M.No-a na kiosku (a jedino njega sam redovno kupovao).Imam zato nekoliko pitanja i unapred sam zahvalan na odgovoru:1.Kada izlazi prvi broj ovog reprinta ?2.Hoce li to da ide na kioske?3.Koliko ce to da kosta?
Juce sam razgovarao sa ljudovima iz VC, nastoje i velika verovatnoca da ce Teks(debeljuca) izlaziti tri puta.
Odlicna vest!
nije ni to lose,ali bi 4x bila idealna varijanta!
Tad bi svi bili zadovoljni!
Pokušavao sam da ih ubedim da vrate redovnog Teksa bar na svaka dva meseca, ali. Verujem da pak debeljucu možemo videti i više od tri puta ali samo ako prodaja bude dobra. Koliko sam ukapirao prvi broj je zadovoljio ocekivanja i nadanja. hajte ljudi navalite u trafike.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud