Author |
Topic |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/10/2010 : 11:05:54
|
za jednog dragog mi forumaša postavljam pitanje o naslovu ili po mogucnosti tel.brojevima ili e-meilu striparnice u Trstu.Secam se da se nalazila malo poviše(u jednoj uskoj ulicici) od glavnog trga i rive u Trstu.Ako netko zna naslov ili bilo koje podatke o njoj nek napiše ovde, sigurno zanima bar jednog forumaša a možda i više njih. Nadam se da još radi,kad sam bio zadnji put tamo bila je puna ljudi svih životnih doba i sa stripova na tone... Pomozite drugovi....
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 18/10/2010 : 11:14:39
|
Ova?
http://www.nonsololibri.ts.it/ |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/10/2010 : 11:57:40
|
vidiš ti ovo emirem? forumaši sve znaju i spremni pomoci...hvala prijatelji. A sada pravac Trst na izlet i nabavku Kapetana Mikija u boji...pazi na parkiranje,zaj..ebani su oni karabipanduri. Ko neki Zeleni mundiri. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 18/10/2010 : 19:13:58
|
quote: Originally posted by teller
vidiš ti ovo emirem? forumaši sve znaju i spremni pomoci...hvala prijatelji. A sada pravac Trst na izlet i nabavku Kapetana Mikija u boji...pazi na parkiranje,zaj..ebani su oni karabipanduri. Ko neki Zeleni mundiri.
Ha-ha,Telleru bas si od pomoci,evo si me obradovao informacijom o knjizari,pa cu da virnem sta imaju! Dajem ti zvijezdu rangera za obavljeni zadatak,a forumasima svako dobro i stvarno su informirani bolji od Sigmunda i onog malog iz L.Ledda sta sve zna sta se na ulici nalazi i dogadja! Sto se tice karabinjera nema beda,mora da su i oni citali Mikija kao djeca, pa sad dijele pravdu po preriji..ovaj parkinzima!pa cu ih razumijeti! Pozz svima! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 18/10/2010 19:15:03 |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 18/10/2010 : 19:33:33
|
quote: Originally posted by Djole
Ova?
http://www.nonsololibri.ts.it/
I svakako Djole,hvala i tebi tvoj link sam prvi pogledao jer tu u Trstu trazim tu knjizaru sa stripovima,nadam se da prodaju preko interneta! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 18/10/2010 19:34:00 |
|
|
|
Topic |
|